Bojkot Walentynek

• Autor
    Odp.
  • Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Nie cierpie walentynek. Niedobrze mi sie robi od tych wszystkich serduszek i misiaczkow. Ktos jeszcze ma podobne odczucia? I jeszcze ten prezent na sile…….jakby innego dnia kiedy przyjdzie nam na to ochota nie mozna bylo ukochanego obdarowac.
    Co wy o tym myslicie?
    Ps. Zapytam sie dzisiaj swojego S co on o tym wszystkim mysli.

Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Ja nie muszę bojkotować, bo i tak mnie nigdy nie dotyczyły

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

nie chcesz to nie obchodz i po problemie
    wielkie halo

ja tam nic do walentynek nie mam, mam w planie zaprosic nawet taka jedna do kina, moze nawet przyniose jakiegos chwasta, pojdzie ze mna albo nie ;p

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Ja też nic nie mam do walentynek. Jak mam z kim spędzić- miło, jak nie- lata mi to..
    A taki bojkot jest dla desperatów :]

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

w zasadzie ostatnimi czasy osobiżcie mnie to żwięto nie dotyczy.

ale awersji nie mam, nie miałam.
    jakkolwiek.. pojawiające się w sklepach, specjalnie na te okazję, opatrzone serduszkami, przesłodkimi napisami, etc. upominki są bezpłciowe i oklepane..

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

jakkolwiek.. pojawiające się w sklepach, specjalnie na te okazję, opatrzone serduszkami, przesłodkimi napisami, etc. upominki są bezpłciowe i oklepane..

Skończył się Twój związek? 🙁

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

My z moim Ukochanym walentynek nie lubimy i nie obchdzimy-ot takie kiczowate,nastawione na zysk,żciągniete z arcymądrego Zachodu żwiętko-jakbyżmy nie mogli sobie okazywać miłożci każdego dnia bez medialnego szumu i otoczenia tandetnych różowo-czerwonych gadżetów w kształcie serca…

To już wolę stary,dobry,komunistyczny Dzień Kobiet:D

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

Lady_Kala, cenię zdrowe, racjonalne, konserwatywne poglądy jak u Ciebie. Same walentynki mi nie przeszkadzają, o ile nie robi się z nich cyrku, ale serduszka i ten cały szum w mediach to faktycznie kicz

Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

My z moim Ukochanym walentynek nie lubimy i nie obchdzimy-ot takie kiczowate,nastawione na zysk,żciągniete z arcymądrego Zachodu żwiętko-jakbyżmy nie mogli sobie okazywać miłożci każdego dnia bez medialnego szumu i otoczenia tandetnych różowo-czerwonych gadżetów w kształcie serca…

To już wolę stary,dobry,komunistyczny Dzień Kobiet:D

dokladnie.

Assha nei jestem desperatka:D.
    Chociaz jakos tak mnie wczoraj naszlo, chyba okres mi sie zbliza:D.
    Ale tak samo nei cierpie swiat BN przez to ze wszystko jest wtedy zawalone kiczem. Znajomi, niewierzacy raczej nakrecaja z calej pary ten biznes, odczepili by sie od tych swiat jak to nei dlanich a tak wszystko mi psuja tym swoj santa clausem i skarpetkami. Cale szczescie w tym roku udalo mi sie uciec tam gdzie swiat nie ma.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Walentynki to żwięto łatania dziury w budżecie 😀
    ale jest mi ono całkiem obojętne. Nie napawa mnie smutkiem gdy jestem sama, ani nie napawa mnie emocjami, gdy jestem w związku.

Są to niech są 😉

iga
    Member
    • Zasłużony

@zasadniczy wrote:

[usunięto_link] wrote:

Skończył się Twój związek? 🙁

uhumm.. jakież cztery lata temu.

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

I do tej pory nikogo nie znalazłaż? 🙁

iga
    Member
    • Zasłużony

poznałam kilku mniej/bardziej ciekawych facetów.. z niektórymi pozostaje na stopie koleżeńskiej. wiązać się z kimż wyłącznie dla „zasady”.. nie potrafię

p.s. nie róbmy OT zasadniczy 😉

Anonymous
    Inactive
    • Maniak

OK. Nie róbmy offtop. Ty Iga chyba musisz być wartożciową, porządną, żwiadomą swojej wartożci kobietą, że nie wchodzisz w związku na zasadzie „byleby z kimż być i mieć z kimż się b****ć” 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mam do tego raczej neutralny stosunek.Misie z serduszkami mnie żmieszą-sa wstrętne i mysle,ze otrzymanie tego typu podarunku jest strasznym wydarzeniem 😉 w zeszlym roku,będąc w związku,nie celebrowalam tego „żwięta”.Spędziliżmy je na imieninach u mojej rodziny,gdzie bawilismy sie doskonale,a mój chłopak dostał ode mnie symboliczny czteropak piwa zawiązany wstażeczką 🙂
    Walentynki sa fajne,kiedy ma się 13 lat i otrzymuje w szkole kartki od tajemniczych wielbicieli 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bojkot Walentynek"

Przewiń na górę