• Autor
    Odp.
  • ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Czy myslicie ze jednak walentynki da sie zbojkotowac ?
    Raczej nie sadze…to swieto juz na dobre u nas sie zadomowiło…

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

Może i się zadomowiło,ale to zależy jak ktoż chce je obchodzić.Ja powiem szczerze,że nic nie robię z tym „żwiętem zakochanych”.Jak zwykle z moim M jak w każdy normalny dzień gdy sie spotykamy, o ile czas nam pozwoli,oglądamy jakiż film i coż dobrego robimy do jedzenia.Bywa tak,że dostaję kwiatka,albo jakies czekoladki.Ja żadnych prezentów mojemu M nie robie.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Nie obchodze tego swieta.. wiec nie zawracam obie glowy jego bojkotem czy cos takiego. Kto chce niech obchodzi.

Wprawdzie nie mam nikogo, ale nawet jakbym miala to wcale nie znaczy ze nagle zaczelabym je obchodzic. Ale nie pogardzilabym ptasim melczkiem jakie dostalabym z tej okazji 😛

Walentynki kojarza mi sie z calkiem sympatycznym wysylaniem walentynek poczta walentynkowa w podstawowce. Sama do tej pory przechowuje wszystkie otrzymane w ten sposob serduszka czy inne „karteczki”.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Słusznie abi-ja nie pogardziłabym ptasim mleczkiem danym z jakiejkolwiek okazjii :jupi:

madlenka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Też nie obchodzę tego „żwięta”. Pokazać komuż, że go się kocha i obdarowywać go drobnymi prezentami, trzeba umieć na co dzień. A taki wyszczegolniony różowo-misiowy dzień jest kiczowaty moim zdaniem.
    W podstawówce sprawiało to przyjemnożć 😉 teraz żmieszy 😉

Kalahari
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Dostalam najlepszy prezent 😀 Moj ukochany wysikal mi serce na sniegu 😀 (ponoc wpisanie imienia to juz za trudna sztuka 😀 ).
    Ja wydeptalam dla niego wielkie serducho na pieknym nienaruszonym sniegu:).

magda7
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 188
    • Zapaleniec

😀 niezły pomysł.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bojkot Walentynek"

Przewiń na górę