- AutorOdp.
- 27 października 2009 at 08:38
Socha w brzuduli wiocha? Wiesz, to że niej est to twój styl nie oznacza, że jest to brak stylu. Socha, jak i Paulina (dziewczyna Marka) są ubierane bardzo gustownie i jednoczesnie zupełnie inaczej.
27 października 2009 at 10:15kazdy ma swoj styl. ale sa takie zestawy ktore w pracy nie przystoja. jak trampki do garnituru.
27 października 2009 at 17:06[usunięto_link] wrote:
Socha w brzuduli wiocha? Wiesz, to że niej est to twój styl nie oznacza, że jest to brak stylu. Socha, jak i Paulina (dziewczyna Marka) są ubierane bardzo gustownie i jednoczesnie zupełnie inaczej.
nie wiem kim sa marek i jego dziewczyna, ale owszem: stylizacje sochy w brzyduli sa tragiczne. zero gustu.
28 października 2009 at 12:26😆 w takim razie nie wiesz co to jest gust
28 października 2009 at 20:56[usunięto_link] wrote:
😆 w takim razie nie wiesz co to jest gust
na pewno nie to [usunięto_link]
to tez masakra…
[usunięto_link]bezguscie
[usunięto_link]panterka do biura?
coz…chyba na kicz party…
[usunięto_link]a tooo no sorry [usunięto_link]
dosyc dlugo pracowalam jako stylistka. pod tym bym sie nie podpisala.
28 października 2009 at 21:05parvati, nie mam pytań. 😆 Padłam. 😆
śledziłam tę dyskusję, jednak nie byłam w stanie przemóc się, aby obejrzeć choć jeden odcinek „Brzyduli”, celem wyrobienia sobie opinii. Dzięki Tobie mam już jasnożć.
Jeżli ktoż uważa, że powyższe zdjęcia to elegancja….. Chyba na uroczystożci 50-lecia koła gospodyń wiejskich.
28 października 2009 at 21:59Się wtrącę 😈
O nie! Violetta Kubasińska z całą pewnożcią nie jest ubrana elegancko!
Owszem,zdarzają się odcinki,w których jest ubrana jak człowiek,ale myżlę,ze postać grana przez Sochę z założenia ma byc przerysowana-taka modna i trendy na siłę 😉
W każdym razie ja bym się tak do pracy nie ubrała…chyba,że pracowałabym w cyrku 😛29 października 2009 at 10:00mowia ze o gustach sie nie dyskutuje 😉 ale zgadzam sie ze jesli to zdjecie sochy przedstawia kogos modnego to chyba stylisci nie sa na czasie. cyrk a nie elegancja. proponuje obejrzec choc jeden odcinek brzyduli amerykanskiej. tam amadna jak i whilmina to sa ikony mody.
29 października 2009 at 17:31a jesli ktosa uwaza, ze przerysowana, karykaturalna stylizacja tej postaci to szczyt dobrego smaku…przykre.
30 października 2009 at 08:31Postać Sochy jest przerysowana, nie nadaje się do poważnego urzędu, ale do firmy w jakiej pracuje w serialu jasne, że tak. Nie sądzę, żeby jej stroje były szczytem dobrego smaku, bo bardzo wygórowane okreżlenie. Są zabawnie, luźno i gustownie połączone.
[usunięto_link] Pauliny styl mi się podoba.
A co do panterki w urzędzie, nie rozumiem zastrzeżeń.
30 października 2009 at 08:48Dopiero co pisałaż, że jest „bardzo elegancka” oraz „bardzo gustownie ubrana”. Zdecyduj się.
Poza tym dobry gust nie zależy od miejsca w którym się pracuje. Nie ma znaczenia czy to ministerstwo czy sklep. Jeżli ma się klasę, to się ją ma. Proste.
Jeżli nie widzisz nic złego w panterce do biura, to widocznie Tobie akurat nie było dane mieć klasę.
30 października 2009 at 11:47@the quene wrote:
Dopiero co pisałaż, że jest „bardzo elegancka” oraz „bardzo gustownie ubrana”. Zdecyduj się.
elegancja może iżć w parze z wyglądem ” na luzie”. Że jest gustownie ubrana także podtrzymuje 🙂 Nie muszę się decydować.
Poza tym dobry gust nie zależy od miejsca w którym się pracuje. Nie ma znaczenia czy to ministerstwo czy sklep. Jeżli ma się klasę, to się ją ma. Proste.
Ameryki nie odkryłaż 😆 Ale dobry gust to nie to samo co różne style. Wszędzie należy wyglądać gustownie, ale ubiór dres + adidasy nie pasuję do biura a do sklepu już tak.
@the quene wrote:
Jeżli nie widzisz nic złego w panterce do biura, to widocznie Tobie akurat nie było dane mieć klasę.
Może nie było dane, ale mieć ją mam. Rozumiem, że tobie panterka może kojarzyć się tylko z kiczowatymi kurteczkami nastolatek na styl Galerianek, ale jest panterka i panterka. Dodatki czy ciuchy w panterkę mogą być wyjątkowo eleganckie.
30 października 2009 at 16:55[usunięto_link] wrote:
Ameryki nie odkryłaż 😆 Ale dobry gust to nie to samo co różne style.
Oczywiżcie, że to nie to samo, wystarczy spojrzeć na Twoją idolkę z serialu. Ma styl – kiczowaty, który z dobrym gustem nie ma nic wspólnego. Dla Ciebie chyba więc jest to Ameryka
[usunięto_link] wrote:
Dodatki czy ciuchy w panterkę mogą być wyjątkowo eleganckie.
Zgoda, Anne Bancroft* wyglądała genialnie w płaszczu w panterkę. Jednak nie zmienia to faktu, że niniejszy temat traktuje o elegancji wyznaczanej przez firmowy dress code. W koszuli czy żakiecie w panterkę wyglądałabyż jak nieprofesjonalna panienka, która swój styl kopiuje z „Pani domu”.
[usunięto_link] wrote:
Że jest gustownie ubrana także podtrzymuje 🙂
I co Ty masz? Klasę? Chyba nawet osiem klas. 😆
*Tu: [usunięto_link]
możesz sprawdzić kim była Anne Bancroft. Tak, żebyż nie czuła się zagubiona w dyskusji.30 października 2009 at 18:54[usunięto_link] wrote:
Postać Sochy jest przerysowana, nie nadaje się do poważnego urzędu, ale do firmy w jakiej pracuje w serialu jasne, że tak. Nie sądzę, żeby jej stroje były szczytem dobrego smaku, bo bardzo wygórowane okreżlenie. Są zabawnie, luźno i gustownie połączone.
[usunięto_link] Pauliny styl mi się podoba.
A co do panterki w urzędzie, nie rozumiem zastrzeżeń.
szczegolnie zdjecie, ktore wkleila warn…strasznie gustowne 😆
2 listopada 2009 at 09:55jakiegos mam pecha bo mi sie akurat zdjecia na tej stronie nie laduja i nie moge sobie popatrzec…
- AutorOdp.