- AutorOdp.
- 18 listopada 2010 at 09:56
A co sądzicie o tych butach na fitness xxxxxxxxxxxxxxxxbardzo mi się podobają a w opisie wyczytałam, że jak najbardziej nadają się na ćwiczenia. Poza tym miałam kiedyż bardzo podobne trampki tej samej marki i były bardzo wygodne a w końcu na fitnessie wygoda to podstawa.
Nie zamieszczamy linków do stron – wklej zdjęcie.
Figa25 stycznia 2011 at 14:25Taki karnet z pracy to fajna sprawa, i poprawia nastrój i jak się z niego korzysta to też kondycję:). Podobają mi się te buty Nike Air Cardio Low, ale osobiżcie mam większe zaufanie do marki New Balance ich bardzie zabudowanych i trochę wyższych butów. Nie będę się chwalić w jakich butach aktualnie ćwiczę fitness, bo nie jestem z nimi zachwycona, planuję sobie kupić nowe, włażnie na newbalance.pl. Do tej pory było mi obojętne czy kupię w sklepie stacjonarnym, czy internetowym, teraz widzę, że w tym internetowym się bardziej opłaca, ceny są na prawdę dobre.
13 kwietnia 2011 at 13:54Z dożwiadczenia wiem, że najlepszymi butami na fitness są te z New Balance. Inne szybko mi się rozlatywały, a te mam już któryż sezon i nadal mają się bardzo dobrze. Do tego wyglądają ciekawie, także nie wstyd pojawić się w nich w siłowni 😉
29 kwietnia 2011 at 08:44Buty New balance rzeczywiżcie są bardzo dobre i wygodne,nadają sie nie tylko na fitness,ale także do biegania. I nie kosztują kto wie ile,więc to dodatkowy plus. Bardzo nie lubię butów Pumy,pod względem stylistycznym prezentują się fatalnie.
- AutorOdp.