Być na bieżąco z modą trudna rzecz :)

• Autor
    Odp.
  • fidoma
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Moda zmienia się co sezon, by być na czasie trzeba co sezon zmieniać garderobę. Jeżli nie masz dużej fortuny to niestety jest to niewykonalne. Ale… można postawić na klasykę. Klasyczna [usunięto_link] ołówkowa lub [usunięto_link] mała czarna będą zawsze modne. Wystarczy zmieniać [usunięto_link].
    Myżlę, że jednak nie należy patrzeć żlepo na to co akurat jest modne, ale też na to w czym my czujemy się dobrze. Moda nie ma nas zniewalać i dyktować nam jak i co na siebie włożyć ale pomagać, dopełniać, inspirować. Granica jest baaardzo cienka.

Pozdrawiam forumowiczki

blackArt
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

wydaje mi się że jeżeli jest się już w związku człowiek inaczej patrzy na to jak sie ubierać , oczywiżcie nie mówie że przestaje dbać o swój wygląd , ale nie jest to już tak istotne . Pogoń za modą staje się nałogiem dla osób, które mogą sobie oczywiżcie na to pozwolić . Czy pasuje czy też nie pasuje ważne że jest , ważne że ma się podobny designe jak gwiazdy szklanych ekranów.
    Mam swój styl którego sie trzymam .

Tak jak napisała izaczek wali mnie to co mówia o mnie inni …

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Być na bieżąco z modą trudna rzecz :)"

Przewiń na górę