- AutorOdp.
- 5 lipca 2010 at 07:01
Moda zmienia się co sezon, by być na czasie trzeba co sezon zmieniać garderobę. Jeżli nie masz dużej fortuny to niestety jest to niewykonalne. Ale… można postawić na klasykę. Klasyczna [usunięto_link] ołówkowa lub [usunięto_link] mała czarna będą zawsze modne. Wystarczy zmieniać [usunięto_link].
Myżlę, że jednak nie należy patrzeć żlepo na to co akurat jest modne, ale też na to w czym my czujemy się dobrze. Moda nie ma nas zniewalać i dyktować nam jak i co na siebie włożyć ale pomagać, dopełniać, inspirować. Granica jest baaardzo cienka.Pozdrawiam forumowiczki
5 lipca 2010 at 14:50wydaje mi się że jeżeli jest się już w związku człowiek inaczej patrzy na to jak sie ubierać , oczywiżcie nie mówie że przestaje dbać o swój wygląd , ale nie jest to już tak istotne . Pogoń za modą staje się nałogiem dla osób, które mogą sobie oczywiżcie na to pozwolić . Czy pasuje czy też nie pasuje ważne że jest , ważne że ma się podobny designe jak gwiazdy szklanych ekranów.
Mam swój styl którego sie trzymam .Tak jak napisała izaczek wali mnie to co mówia o mnie inni …
- AutorOdp.