• Autor
    Odp.
  • magdunia83
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

dokładnie tak sie dzieje – po niedługim czasie regularnego picia Inneovu widzisz, że skóra na udach się robi gładsza. Przynajmniej u mnie też tak było! tak trzymaj, a zobaczysz niedługo całkiem gładkie uda.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

dokładnie tak sie dzieje – po niedługim czasie regularnego picia Inneovu widzisz, że skóra na udach się robi gładsza. Przynajmniej u mnie też tak było! tak trzymaj, a zobaczysz niedługo całkiem gładkie uda.

a jeszcze jedno pytanie….ile opakowan Inneov nalezy wypic aby naprawde pozbyc sie cellulitu ? ja juz widze poprawe po pierwszym.

kociak84
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

A czy można go stosować biorąc jednoczeżnie tabletki anty?? Zaczyna mi sie to podobać i chyba jak sie zapoznam bardziej z opiniami i jakims tekstem na jego temat to biegne do apteki 😉

magdunia83
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

wiesz, ja też biorę tabletki anty i nic mi się złego nie stało jak piłam ten Inneov, więc chyba można.

ola57777
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

A czy można go stosować biorąc jednoczeżnie tabletki anty?? Zaczyna mi sie to podobać i chyba jak sie zapoznam bardziej z opiniami i jakims tekstem na jego temat to biegne do apteki 😉

Wydaje mi sie ze tabletki nie maja tu zbytniego wpływu na jego działanie i odwrotnie.Przeciez jest on zrobiony z mysla dla kobiet wiec napewno zawarto by informacje o działaniu razem z przyjmowaniem tabletek anty.

somsiadka
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

ja nie wiem, czy to ja jestem taka wyjątkowa, czy to ten Inneov cellulit działa u mnie z jakimż przyspieszeniem, ale od 10 dni go piję i skóra na udach i pożladkach jakby jędrniejsza i gładsza się robi… cuda normalnie!!

ola57777
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ja nie wiem, czy to ja jestem taka wyjątkowa, czy to ten Inneov cellulit działa u mnie z jakimż przyspieszeniem, ale od 10 dni go piję i skóra na udach i pożladkach jakby jędrniejsza i gładsza się robi… cuda normalnie!!

nie no to chyba masz sie z czego cieszyc…a spróbuj przez 10 dni uzywac kremu na miejsca gdzie masz cellulit.daje sobei ree uciac ze nie da efektów przez 10 dni stosowania.

somsiadka
    Member
    • Zapaleniec

ha! a myżlisz, ze nie próbowałam różnych rewelacji w kremach?! – tylko strata pieniędzy i energii na smarowanie i wklepywanie i zero efektu – a po inneovie super:)

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

no nie. tak to zachwalacie – ze az sama zaczelam sie zastanawiac nad kupnem tego – mimo ze jakiegos mega cellulitu nie mam. ale zawsze moze byc lepiej co?????:D chyba sie przejde do apteki i sprawdze na wlasnej skorze to cudo;p

somsiadka
    Member
    • Zapaleniec

no włażnie, nie ma innej metody, jak samemu się przekonać. niby każdy specyfik róznie działa na różne osoby, ale z inneovu cellulit wszystkie moje koleżanki były zadowolone, więc to chyba produkt raczej uniwersalny i dobry dla wszystkich:)

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

faktycznie pięknie to brzmi 😀 aż się chce zainwestować w to… muszę posprawdzać ceny w aptekach koło siebie 😀

afro_disiac
    Member
    • Zasłużony

no dobra. jutro ide kupic to cos. mam nadzieje ze zadziala i jak skoncze pierwsze opakowanie (bo na drugie to juz sie chyba nie skusze. bez przesady z tym wyrzucaniem kasy na ledwo widoczny cellulit) to mam nadzieje ze nie bedzie po odstawieniu gorzej niz jest teraz i ze mi sie nie zrobi jakis swinski cellulit. czy ktos ma moze jakies pechowe doswiadczenia w tym zakresie? czy tylko same zachwalanki pod tym tematem beda juz do konca?

afro_disiac
    Member
    • Zasłużony

powiem wam dziewczyny ze dzis po fitnesie wyruszylam na maraton po aptekach za tym produktem i nigdzie tego nie bylo. masakra. a myslalam ze krakow to dosc duze miasto i z zakupem srodka na cellulit to nie bedzie problemu. ale coz…. chyba sie mylilam;)

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

aj… ja znalazłam w aptece… ale sprawdziłam na allegro – konkurencyjne ceny muszę przyznać… może też zobacz, jak nie możesz nigdzie dostać 🙂

afro_disiac
    Member
    • Zasłużony

juz kupilam. dalam 90 zlotych i od paru dni stosuje. jeszcze nie oszalalam z powodu powalajacych efektow;) ale zobaczymy co bedzie po dwoch tygodniach

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Cellulit Inneov !!"

Przewiń na górę