- AutorOdp.
- 19 czerwca 2008 at 17:19
afro_sisiac powiedz mi jak efekty ?
27 czerwca 2008 at 21:13no wlasnie jak efekty minal juz miesiac chyba powinny juz jakies byc? u mnie po clarinolu juz wyraznie widac roznice 🙂
1 lipca 2010 at 07:40zamówiłam przez allegro inneov cellulit w tabletkach, cena przystępna 65zł, wypróbuję i napiszę. choć cellulit zlikwidowałam całkowicie innymi metodami, to chcę wspomóc się od żrodka czymż 😀 już mała obsesja ale co tam :DD lepiej zapobiegac 😀
1 lipca 2010 at 14:24Ciekawe czy to wielomiesięczna kuracja?bo koszt byłby wielki,ale napiszcie czy warto chociaż spróbować.
5 lipca 2010 at 07:19po miesiacu napiszę czy coż widać, testuję wszystko co możliwe na ten cellulit 🙂
20 lipca 2010 at 13:42Hm, a próbowałas jakichż zabiegów kosmetycznych? np. lipo shock?
podobno działają rewelacyjnie, ale trzeba ich kilka wykonac, żeby było widac efekty.
jesli nie wiesz co to, to poczytaj [usunięto_link]A z domowych sposobów to i tak chyba najlepsze są masaże pod prysznicem 🙂
20 lipca 2010 at 13:42i pisze i pisze na tym forum i ciągle jestem klapeczką 🙁
29 września 2010 at 10:24Dziewczyny a słyszałyżcie o takim nowym programie STOP-CELLULIT? Jest to niedawno opracowany program ale już podobno w coraz większej liczbie salonów kosmetycznych go stosują;) Polega on na terapii falą akustyczną połączoną z odpowiednia dopasowaną dietą. Co o tym sądzicie?
30 września 2010 at 12:44[usunięto_link] wrote:
i pisze i pisze na tym forum i ciągle jestem klapeczką 🙁
:))
16 lipca 2011 at 17:12Oj nie,ja mam dosyc brania takich tabletek.I nei bardz wierze w to ze tabletki czy inne takie specyfiki spowoduja ze zniknie mój cellulit.Ja akurat 3 mc temu robiłam zabieg mezoterapii cellucare,i jestem strasznie zadowolona z efektów zabiegu,wiec wybaczcie,ale nie wierze w takie rzeczy.Albo byc moze mój cellulit by nie ruszył bo był naprawde spory.
13 sierpnia 2012 at 09:22Ja mam do sprzedania 2 opakowania tego preparatu;) Chcę je sprzedać gdyż nie jestem systematyczna, wiecznie zabiegana i to jest bez sensu… Dlatego jak ktoż by chciał odkupić, zwłaszcza ktoż z warszawy to proszę dzwonić 797419710 🙂
- AutorOdp.