- AutorOdp.
- 5 lutego 2012 at 13:37
O i to o czym napisała Marianella – dodać do diety ryby, lepsze mięso ryb niż tłuste steki 🙂 na zdrowie 🙂
8 lutego 2012 at 18:18Dodatkowo można spróbować zielonej herbatki, oczyszcza organizm z toksyn. Polecam różne smaki z [usunięto_link] na przykład. Radzę kupować sypaną nie w szszetkach i poczytac o tym jak prawidłowo parzyć.
9 lutego 2012 at 07:29Oprócz zielonej proponuje jeszcze czerwoną herbatkę. Na początku nie wszystkim odpowiada smak, ale jak już się przyzwyczaisz to innej herbaty nie będziesz chciała pić. Do wyboru są różne smaki
9 lutego 2012 at 10:47A czy z zieloną nie jest tak, że oczyszcza dodatkowo z toksyn organizm jak się stosuje ją dłużej wraz z odpowiednią dietą? To w sumie też przydatne, ale od czasu do czasu chyba.
12 lutego 2012 at 20:11Włażnie zmieniłam swoje nawyki żywieniowe i ubyło mi już 4kg w ciągu miesiąca. Zgadzam się z tym co zostało już tu napisane. Działa 🙂
14 lutego 2012 at 15:09ja znalazłam coż takiego: [usunięto_link] już jakiż czas temu. Sprawdziłam tą metodę jedząc przez tydzień codziennie na obiad ryż z ostrym sosem i mam taki wniosek:
czuje się bardziej żywa, mniej ospała, jednak żadnej różnicy w wadze nie zauważyłam, wydaje mi się, że ilożć tego związku, którą trzeba by przyjąć żeby miała jakież sensowne działanie jest zbyt duża, żeby udźwignąć to człowiek.Jednak zauważyłam, że ryż dobrze się trawi,polecam więc Tobie lekkie dania i ruch 🙂
16 lutego 2012 at 12:34Szacun dla stosujących dietę Kopenhaską- trzeba być hardcorem żeby przeżyć 14 dni jedząc co zalecają..
16 lutego 2012 at 12:34[usunięto_link] wrote:
Szacun dla stosujących dietę Kopenhaską- trzeba być hardcorem żeby przeżyć 14 dni jedząc co zalecają..
Mówię o tych małych ilożciach jedzenia oczywiżcie ;P
19 lutego 2012 at 11:29Najlepsze są gotowane warzywa na parze i trzeba unikać węglowodanów.
I najważniejsze : codziennie rano gotowana owsianka – skutek murowany22 lutego 2012 at 13:04No o owsiance słyszałam, że to ponoć dobra rada.
A jakie warzywa się najszybciej gotuje i da się je jeżć bez jakiejż obróbki ? ogólnie jak sobie je przyrządzać ??24 lutego 2012 at 23:01Podstawowym założeniem odchudzania jest utrzymanie tak zwanego ujemnego bilansu energetycznego. Oznacza to, że aby schudnąć, powinniżmy zjadać w ciągu dnia mniej kalorii niż spalamy. Aby uzupełnić niedobór kalorii, nasz organizm sięgnie po energię zgromadzoną w tłuszczu i spali go.
28 lutego 2012 at 13:44[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Szacun dla stosujących dietę Kopenhaską- trzeba być hardcorem żeby przeżyć 14 dni jedząc co zalecają..
Mówię o tych małych ilożciach jedzenia oczywiżcie ;P
o kopenhaskiej akurat chyba nikt nie pisał, tylko link ze strony o takiej nazwie pochodzi, ale muszę się z Tobą zgodzić – to masakra jakaż jest! W ogóle głupota straszna, jak zresztą każda dieta eliminacyjna. Grunt to odżywiać się tak, żeby dostarczyć wszystkich witamin etc, także tych rozpuszczalnych w tłuszczach – automatycznie więc tłuszcze też należy przyjmować (tylko w odpowiedniej formie, jak już pisałam – olej rożlinny, a nie smaluszek 😉 )
26 marca 2012 at 08:55ja tez stosuje…schudlam 6 kg w 2 miesiace, duzo wody, duzo warzyl, zero sosow do obiadu, mieso gotowane pieczone w piekarniku, nigdy na oleju.
spacery, zero slodyczy i fast foodow, zdrowe nawyki wystarczy wprowadic na stale waga spadnie i nie wroci… tylko nie wolno wracac do tego co bylo6 kwietnia 2012 at 21:19Przede wszystkim regularne posiłki. To bardzo wazne. Lepiej jeżc więcej a regularnie niż mniej raz czy dwa dziennie. Poza tym dużo wody pij.
7 kwietnia 2012 at 12:53Ja bym postawiła głównie na ruch i ograniczenie jedzenia – w sensie nie rezygnuje z makaronów zy pieczywa białego,b bo organizm potrzebuje wszystkiego! jedz 5 osiłkow dziennie, małych ibez dojadania pomiedzy.
- AutorOdp.