Chłopaki, jaki jest Wasz target?

• Autor
    Odp.
  • Pete
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Zastanawia mnie od jakiegoż czasu jedna sprawa. Mianowicie czy zwracacie uwagę, bacznie, na wiek kobiet nowo poznanych? Czy też może te 4-5 lat różnicy w tą czy w tamtą tej różnicy nie robi?

Mówi się, że kobiety dorastają szybciej fizycznie i psychicznie dlatego też szukają starszych facetów. Być może jest to prawda jednak moim zdaniem nie do końca. Naprawdę mam już dożć dożwiadczeń z dziewczynami w wieku 18-22/23 lata. Poznasz taką, spędzisz z nią trochę czasu i ona po tygodniu, dwóch cię kocha (o boże!). Smsów wysyła tyle, że nie ma czasu załatwić się w wc. A weź czymż się zajmij i nie odpisuj przez 2, 3 godziny. Zaraz będzie; „co robiłeż?”, „a kto tam był?”. Albo moje ulubione smsy; „co robisz?”, „i jak tam?”, „co tam?”. Tak jak Tobie potrzebne dobre auto i buty, tak im chłopak, który pełni rolę tatusia opiekuna. Same są zagubione i jakby be celu w życiu. Z takiej dziewczyny nie ma żadnego pożytku, a uroda to dla mnie za mało. Kolega radzi rozkochaj, wychowaj i zobaczysz czy wyrożnie materiał na żonę. Ale ja nie mam cierpliwożci! Chce partnerki, nie dzieciaka.

Starsze dziewczyny… są niestety jeszcze gorsze. Jeżli na oko fajna dziewczyna w wieku 24-28 lat jest wolna, to niestety ma na ogół jakiż problem. Albo kocha nadal swojego byłego i liczy, że on wróci i będzie taki jak kiedyż. W każdym nowo poznanym facecie szuka żladów byłego o czym dowiadujesz się dopiero na 3, 4 spotkaniu jak się dziewuszka otworzy. Od takich trzeba trzymać się z daleka. Albo kolejna grupa, zmanierowane pannice. Wrachowane, pazerne, wygodne, wyprane z czężci wartożci, po prostu straszne. Wystarczy z taką posiedzieć wżród jej koleżanek aby poznać z jakiej gliny jest ulepiona i w jakim gronie się obraca. Mówi się, że faceci w grupie zachowują się jak żwinie. Zapewniam, kobiety są dużo, dużo gorsze. Przy takich pannach te 18-23 latki są jak anioły, choć głupie, to jeszcze nie zepsute. Jest szansa, że przekazując im wartożci, zachowując anielską cierpliwożć będziesz miał przy sobie fajną dziewczynę. Ja tej cierpliwożci chyba mam za mało.

No i ostatnia grupa występująca w każdym wieku. Jaka ja niewinna dobra, spokojna, porządna. Pójdę do clubu, troszkę za dużo wypiję i jestem prawdziwa ja, możesz mnie pomacać gdzie tylko chcesz, a potem zabrać z imprezy i zrobić co zechcesz. I tak następnego dnia będę udawała, że nic nie pamiętam… I tak z imprezy na imprezę. Nie cierpię takich dziewczyn. To gorsze niż malaria. :/

Normalne dziewczyny chyba wyginęły. :/

Pete
    Member
    • Bywalec

Uderz w stół a nożyce się odezwą. 😛 Ty się zajmij proszę swoim facetem bo mi nic udowadniać nie musisz, a jedynie statsy nabijasz. Konstruktywizmu w tym tyle co w pomidrowoej zupie. Wybrednym być (o ile jestem) mam żwięte prawo, a opisuje wyłącznie to co widzę. A i z wiekiem się nie ukrywam.

raptor
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Izaczku, po takiej odpowiedzi chyba nie grozi Ci bycie „targetem” Pana Pete… 🙁

Pete
    Member
    • Bywalec

Ale choć blog sobie poczytam, ciekawe jakbyż wymodziła coż z koleżankami… Zaraz oberwę od szowinistów. :d

raptor
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Od szowinistów ?

Pete
    Member
    • Bywalec

Nie łapiesz, żartowałem tylko. 🙂

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

mialem „kilka” dziewczyn, od takich ktore byly mlodsze o 6 lat do takich ktore byly starsze o 4
    o ile zadnej znajomosci nie zaluje, zawsze to jakies doswiadczenia, to milo wspominam tylko jedna z tych ktore byly o 4 lata starsze, ja mialem wtedy 21 lat, ona 25, bylo na prawde milo, ogarnieta dziewczyna 😉
    zawsze mowie sobie „nigdy wiecej malolat”, nie wie to czego chce, byle sie wyszalec, egoistki, z tymi smsami to prawda 😀 ale zawsze jak sie pojawi piekna 18ka na mojej drodze to trace rozum i tyle bylo z moich postanowien :D:D

dla mnie odpowiednia by byla jakas spokojna dziewczyna, ktora idzie a nie biegnie przez zycie, spontaniczna, ale nie szalona, ktora dba o cos wiecej niz paznokcie, no i rzecz jasna do tego ładna, nie musi byc super modelka, ale powinna byc zadbana, najlepiej o takim delikatnym, dziewczecym typie urody 😉
    w lozku nie musi robic szpagatow i niech bron boze nie bedzie nimfomanka, to najgorsze co moze byc 😀 ale z drugiej strony niech nie lezy jak kloda ;p
    milo by bylo jakby miala jakies hobby, zainteresowanie, wtedy znika problem 100 smsow dziennie, bo sama umie sie soba zajac 😉

kiedys mowilem sobie ze powinna myslec logicznie i nie czepiac sie pierdol, ale z doswiadczeniem doszedlem do wniosku ze takie nie istnieja i zrezygnowalem z tych przesadzonych wymagan 😀

to chyba taki moj ideal na dzien dzisiejszy 😉

a tak na prawde wystarczy ze wpadnie mi w oko i bedzie w miare spokojna, bo dzisiaj wiekszosc dziewczyn jest strasznie narwana, poszukiwaczki nadmiernych wrazen, chca wszystkiego probowac, jakby zaraz mialy umrzec z nudow 😉

elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

zabawa i sex – polaczenie tych dwóch rzeczy jest dla nich bardzo korzystne, malo jeszcze wie lub niewszyscy wiedza z czym mamy do czynienia, jest to jak najbardziej wyrafinowany plan zagarniecia od zycia wszelkch doznan, jesli czują ze nie zaoferujesz im tego nierozumieja cie i mowia ze jestes glupi, a co do sexualnego zyciorysu jest ich najwieksza tajemnica, ale niezwiedz sie jesli 14latka opisze ci z iloma to robila, one atakuja gdy nieprzeczuwasz, chca sie bawic twoją reakcją, co by nie robily jesli bedziesz pytal o szczegoly beda nierozumialy cie albo powiedza koles spadaj, masz jakies zboczenia ze pytasz o takie rzeczy, albo taka co sie wygina przed kam, powie ci pomyliles adresy kolego, nigdy tego nierobilam, nie ma innej opcji, płec kobieca poprostu… robi to, a z wierzchu co innego, zawsze romantyczna delikatna usmiechnieta myslaca o milosci mowiaca ze cie kocha, one sa inne, ty tego nierozumiesz, bo ty chcesz wyznac prawde, jestes logiką, szukasz ładu, one dzialaja odwrotnie, trudno to opisac bo to jest dramat, one z koleji wykorzysutją to ze sie gubimy w ich grach i jestesmy przyduszeni ich wladzą sexualną, znowu mi sie nieudalo to opisac choc probuje 10lat a one wciaz wygrywaja, niech ktos wreszcie powie dlaczego niemozna odgadnac zycia ., bo one bezprzerwy sciagaja cie z drogi, dlaczego one moga zrobic wszystko i byc wciaz niewinne

mezczyzna jest zlozony z mozgu miesni i penisa – pilota na ktorym kobieta sie zna, natomiast kobieta jest wielka niejasnoscia, niewidac mozgu, miesni, penisa, ale nigdy niewiadomo kiedy cie zmanipuluje, kiedy cie przeleci, kiedy okaze sie silniejsza zadajac ci bol w penisa. Mezczyzni odwiecznie bali sie kobiet, kobiety w gronie mezczyzn powodowaly strach, byly niejasnym zjawiskiem, istnialy lęki ze w pochwie kobiety istnieje niebezpieczne ustrojstwo z ostrymi zebami
    przeczytajcie posty takiej izaczek, albo ktorejs innej i popatrzcie czemu one maja sluzyc, kazdy juz widzi ale kazdy ma to przełknac bo przeciesz niepoderwie kobiety niezgadzajac sie w tym co korzystne dla niej

Pete
    Member
    • Bywalec

miszczu praktycznie zgodzę się ze wszystkim co napisałeż. Trochę jeszcze za dużo masz głodu ale minie Ci, tak za 2, 3 lata. 🙂

elm303 nie wiem ile w tym ironii ile prawdy według Ciebie, bo co jak co, że są kobiety i są [cenzura] to wiedzą chyba wszyscy. Ale bać się ich? Eee tam, bawić się i niczym nie przejmować. A wycofywać w odpowiedniej chwili jeżli czujesz,że penis jest w niebezpieczeństwie. 🙂

elm303
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ale bać się ich? Eee tam, bawić się i niczym nie przejmować. A wycofywać w odpowiedniej chwili jeżli czujesz,że penis jest w niebezpieczeństwie. 🙂

to baw sie i zapelniaj im konta, nie plac im pieniedzy ale trac je w sposob ktory niewidzisz i zyj dla ich przekonan, zreszta, nawet gadacie jak one, zaprzedaliscie sie wszyscy w kobiece rewiry, mowicie sobie ze sa kobiety i suki, zeby myslec ze wasze dziewczyny sa kobiety, tak, wlasnie te ktore wam mowia ze jestescie tymi jedynymi i nieczuja sie winne tym parszywym klamstwom, mowicie sobie ze nie wszystkie sa takie, a nawet jak sa te porzadne to straczy ich dla nas i kazdy bedzie mial porządną HAHAHHAHA i wierzcie w te klamstwa wszystko ze mezczyzni dyskryminuja, wykorzystuja, ze kobiety sa romantyczne, zyja dla przyjemnosci mezczyzn

miszczu
    Member
    • Maniak

dobra wiec powiem ci jak to jest
    oczywiscie ze nie dla kazdego faceta starczy fajnych kobiet
    oczywiscie wiekszosc kobiet to idiotki
    ale…
    dla mnie na pewno znajdzie sie jakas fajna
    ty musisz sie zadowolic ta wiekszoscia, bo barany zasluguja tylko na idiotki
    pozdro

elm303
    Member
    • Zapaleniec

z tym ze te [cenzura] moga liczyc na sex fajny samochod i zabawe na koszt płci meskiej a idioci juz nie moga na nic liczyc analogicznie od plci kobiecej

miszczu
    Member
    • Maniak

to lepiej sie uzalaj nad soba i nie miej nic
    pozdro

miszczu
    Member
    • Maniak

a tak
    ta panne co milo wspominam, wspominam tak wlasnie miedzy innymi dlatego ze byla juz w miare ogarnieta i uksztaltowana, wiedziala czego chce
    miala swoje zdanie
    wielki plus 😉

margo 73
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Temat jest głupi. A założył go pewnie jakiż życiowy niedojda, naszpikowany kompleksami chłopaczek, któremu kilka kobiet doprawiło rogi 😆 Prawda jest taka, że fajnych chłopaków się nie rzuca 😉 Mimo wszystko życzę szczężcia w „łowach” 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chłopaki, jaki jest Wasz target?"

Przewiń na górę