- AutorOdp.
- 4 października 2010 at 17:05
a ja tobie nie zycze szczescia i smieje sie z twoich slow ze jakis tam temat zalozyl kolejny lub niekolejny nieudacznik zyciowy, znam juz twoja intonacje po pierwszym poscie, wyobrazam sobie nawet twoj widok
4 października 2010 at 17:58[usunięto_link] wrote:
a ja tobie nie zycze szczescia i smieje sie z twoich slow ze jakis tam temat zalozyl kolejny lub niekolejny nieudacznik zyciowy, znam juz twoja intonacje po pierwszym poscie, wyobrazam sobie nawet twoj widok
Co to za koleż ?? Ktoż go rozumie ? Czyżby…jakiż psychol ❓ 💡
4 października 2010 at 18:00Słowo target kształtuje dojrzałożć. Amen 🙂
4 października 2010 at 18:07[usunięto_link] 73 wrote:
Co to za koleż ?? Ktoż go rozumie ? Czyżby…jakiż psychol ❓ 💡
Nie zawracaj sobie nim głowy 😉
4 października 2010 at 18:33lol a wlasnie jakos tak ci mezczyzni sa tymi psycholami, trzeba by sie nad tym zastanowic, a ty co masz mozg jak komputer i paplasz co masz w programie zapisane, stracilas wszelkie zmytslowosci i uczucia i jedynie gramatyke widzisz i ladne slowa?
5 października 2010 at 17:53wiesz co, musze stwierdzic ze jestes [cenzura] ale opisalem to najdelikatniej a to co pokazujesz w avatarze jest obrzydliwe
5 października 2010 at 17:54[usunięto_link] wrote:
wiesz co, musze stwierdzic ze jestes swinia ale opisalem to najdelikatniej a to co pokazujesz w avatarze jest obrzydliwe
Nie jest.
5 października 2010 at 18:14o gejach teraz bedziesz opowiadala?
6 października 2010 at 06:06Proszę Państwa, bardzo proszę o spokój, bo się coż nerwowo tu zrobiło… 😀 Nogi są żliczne. Jak Ci się elm nie podobają to nie patrz 😛
Co do tematu: ciekawe spojrzenie. Chyba rzeczywiżcie autor ma jakież nieprzyjemne p****żcia z kobietami. Twierdzę tak, bo po nieprzyjemnych p****żciach z mężczyznami mówiłam o nich dokładnie to samo. Że zawsze coż z Wami nie tak: albo nie chcecie się angażować, albo chodzi Wam tylko o seks, albo od razu żlub chcecie brać. Jak nie przesadny imprezowicz to z kolei introwertyk itd., itd. A jak już się trafi taki, co to jest względnie wypożrodkowany, to albo gej, albo żonaty…
Życzę wszystkim powodzenia w szukaniu tej jedynej/tego jedynego 🙂
6 października 2010 at 09:48nie no, nogi sa sliczne, nie zalamujcie, a czy pozatym ktoras kobieta kiedys powiedziała na ktorąs z pzedstawicielek swoiej plci ze brzydko wyglada, (wiem tak nie wypada, ale nie o to chodzi) zawsze mowia , cytuje slowa wyrwane z kontekstow zdan kobiet: „Przeciesz jestes sliczna” niewazne jaka to jest kobieta, kobieta zawsze bedzie sie patrzyla np majac do wyboru obraz kobiety i mezczyzny na kobiete i bedzie opisywala slownie lub gestami ze jest pieknem
przy okazji mozna stresowa atmosfere uspokoic (sam niestety musze sobie to zrobic) odpisujac tej co ją wywolala , ze jesli pisze sie ze mezczyzni sie nie podobaja kobietom, kobieta napisze zawsze ze „Moj mezczyzna mi sie podoba” , no a zycie widzimy doskonale jakie jest, nawet nazwy same za siebie mowią plec brzydka i plec piekna, 'laska’ kojarzy sie z czyms pieknym, tomy metod podrywan dla 'facetow’, gdybysmy byli piekni dla kobiet, moglibysmy przeciesz byc idiotami, kims zupelnie niedojrzalym nieogarnietym jak nastolatka
6 października 2010 at 12:03@izaczek wrote:
laska kojarzy sie z czyms ładnym? bo mnie jedynie z takim drewnianym kijem na ktorym wspiera sie starsza osoba.. mowienie do dziewczyny laska, lachon itp bywa IMO uwłaczające..
No co Ty 😯 A foczka ? Foczka może być ?
6 października 2010 at 14:24’laska” jest spoko
nie widze nic uwlaczajacego w tym6 października 2010 at 15:19ty niewidzisz co chcesz nawet jak jestes kobieta 😀 😆 😆 😉 😀 😉 😉 😆 😉 😀 😆
6 października 2010 at 15:2515 😆 😀 😉 😉 😆 😉 😀 😀 . 😉 😆
8 października 2010 at 22:44[usunięto_link] wrote:
Twierdzę tak, bo po nieprzyjemnych p****żciach z mężczyznami mówiłam o nich dokładnie to samo. Że zawsze coż z Wami nie tak: albo nie chcecie się angażować, albo chodzi Wam tylko o seks, albo od razu żlub chcecie brać. Jak nie przesadny imprezowicz to z kolei introwertyk itd., itd. A jak już się trafi taki, co to jest względnie wypożrodkowany, to albo gej, albo żonaty…
A nie przyszło Ci do głowy że są wypożrodkowani (przez co podobają się kobietom) włażnie dlatego że są żonaci/zajęci? Ja ostatnio skłaniam się ku twierdzeniu, że to włażnie dzięki przebywaniu w związku człowiek staje się lepszy, atrakcyjniejszy. Innymi słowy, to kobieta sprawia że facet staje się atrakcyjny w oczach innych kobiet. Problem w tym że nie wszystkie chcą przygarnąć „nieoszlifowany diament”, wolą polować na te już oszlifowane.
Oczywiżcie działa to w obie strony, że tak pozwolę sobie to ująć „partnera trzeba sobie wychować”. - AutorOdp.