- AutorOdp.
- 4 lutego 2008 at 12:24
Badz szczera i się przyznaj do tego Idze. Stracisz przyjaciółkę, ona być może chłopaka, ale przynajmniej to się skonczy.
28 lutego 2008 at 23:40wiele rzeczy bylabym w stanie zaakceptowac. moze i nawet zdrade bym przelknela jakos. ale najwiekszymciosem, niewyobrazalnym i okrutnie raniacym byloby dla mnie gdyby moja przyjaciolka z moim mezczyzna. fatalna sprawa 😕
1 marca 2008 at 21:10Wydaje mi się, że nie masz prawa nazywać siebie jej przyjaciółką po tym co zrobiłaż. To niewybaczalne i nie ma na to żadnego usprawiedliwienia. Nie jesteżmy zwierzętami, że musimy za wszelką cenę zaspokajać jakiż instynkt. To straszne co zrobiłaż ty i ten cały koleż. Powinniżcie oboje powiedzieć Idze o całej sytuacji i jej pozwolić zadecydować co zrobi z tym dalej.
3 marca 2008 at 00:30Powiem tak otóz sytuacja jest nieciekawa ale zdarzają się podobne… Powiem ci tyle… otóż… pomyżl sama ile znasz Igę i ile znasz Sebę… i czy warto stracić przyjaźń dla faceta… ? bo przyjaźń jest zawsze a facet raz jest a innym razem go nie ma…
żwinstwo idzie za żwinstwem pomyżl.. nikomu tu nie należy osądzać..3 marca 2008 at 18:30nawet po takim czyms nie potrafila bym spojrzec jej w oczy… chcilabys by to ona zrobila ci cos takiego gdy ty kochasz…..kogos tam…
i jescze mowisz o przyjazni?… a gdzie ona sie przejawia?… szkoda slow.. zastanow sie co ma cene wazneisjza seks… czy przyjazn.. jesli mozna nazwac to przyjaznia4 marca 2008 at 00:08Taka sytuacja jest dla mnie w ogóle niewyobrażalna. Na miejscu Igi, nie mogłabym spojrzeć własnemu facetowi w twarz … ja jestem osobą która ma problem z uwalnianiem negatywnyh emocji, więc chyba bym była zdolna zrobic krzywdę obojgu.
Usuwanie sie w cień też nic nie da, bo on jej pewnie kiedyż o tym powie. Jednym krótkim zdaniem masz przesrane i dobrze ci tak ;]
Szkoda tylko dziewczyny, cholera ona się załamie …4 marca 2008 at 00:37Uważam, że jest to najokropniejsza rzecz jaką mogłaż zrobić swojej przyjaciółce ❗ Dziewczyno przecież Ty się przespałaż z jej facetem ❗ I czego Ty oczekujesz poparcia czy współczucia ❓ ❓
7 marca 2008 at 05:42Powiem jeszcze inaczej kiedyż facet powiedział mi tak… kiedy bym cie zdradził nie potrafiłbym spojrzeć w twoje oczy… tobie w oczy…
a ja mu odpowiedziałam… spokojnie kochanie nauczysz się… 🙄
taka prawda nie mów nie zanim nie przeskoczysz… dla nas kobiet to jest niezrozumiałe… ale dla facetów jest to do przeskoczenia… ten Sebastian owinął sobię ciebie wokół palca.. i nie mów, ze tak bardzo ci na przyjaźni zalezy, bo poszłabyż za nim… ale dobrze wiesz, ze on też nie jest za czymż stałym utrzymuje ciebie na dystans i ty sama nie wiesz co robić…
Ogólnie to sama pomyżl… żpi i z toba i z Igą… więc… jaki wniosek ?
no ja bym juz z nim do łóżka nie weszła obojętnie jaki ten sex by nie był…. po prostu pożygałabym się na niego… jakbym miała w żwiadomożci, ze niedawno był z Igą… więc pomyżl…. ten Sebastian to niezłe zioło skoro mu się tak udało wami zamanipulować… oj tam jeszcze między wami cyrku będzie, że hej…28 marca 2008 at 21:02Strasznie skomplikowana sytuacja… Kto wazniejszy? Facet czy przyjaciolka? A z drugiej strony nawet jak kogos wybierzesz lub bedziesz dalej udawala ze nic sie nie stalo to jest to niesmaczne wszystko.
28 marca 2008 at 22:48Proponuje zapisac sie do Anonimowych Sexoholików..
Powaznie mowie.29 marca 2008 at 08:39powiedz jej prawde
lepiej zeby sie dowiedziala i dalej nie zadawala sie z takimi poj*****mi ludzmi jak wy
2ga rada – dalej zabawiaj sie z tym facetemwszyscy beda hepi – ona poplacze troche ale pozbedzie sie s**** ze swojego otoczenia a ciebie dalej bedzie pukal ten typo – wyjscie idealne
miszczu.. bez takich wulgaryzmów mi tu!
I.29 marca 2008 at 10:33mizczu napisal to „troch” wulgarnie, ale… …coż w tym jest
30 marca 2008 at 10:33to jest obrzydliwe, wstrętne i podłe!!!!!! życzę Ci żeby kiedyż Twoja przyjaciółka zrobiła Ci to samo co TY tej dziewczynie z facetem którego za****jebiżcie kochasz!!!!! to chore co piszesz i obrzydliwe. to jest najgorsze co może być!!!!! i przestań ch****rzanić jak bardzo kochasz Igę, bo tak jak już ktoż tu napisał jesteż wstrętną EGOISTKĄ!!!!!
30 marca 2008 at 17:34Nie widze tu przyjazni.
Nie szanujesz jej. Oklamujesz i to samo robi ten koles. Jezeli odwalasz takie rzeczy to badz prawdziwie szczera zeby o tym mowic tej osobie w oczy. Nie jestes w stanie ? To zapytaj Sebastiana czy jaja ma tylko od j*****a czy umie tez sie za nie scisnac i szczerze zawyc.Idz i powiedz jej co zalujesz. Oboje to zrobcie i jezeli nie zalujecie tego to nie wciskajcie jej kitu ze jest inaczej. Na Twoim miejscu juz bym sie przygotowal ze ja stracisz. Ty i on. Oboje ja stracicie. Lepiej dla niej … nie bedzie wiecej cierpiala.
30 marca 2008 at 19:24Proszę Cię nie nazywaj sie jej przyjaciółką… a on jakby ja kochał nigdy by jej tego nie zrobił…
- AutorOdp.