- AutorOdp.
- 19 listopada 2012 at 18:52
Ja jeszcze teraz dokupiłam takie okulary żelowe chłodzące, wkłada się je do lodówki i mają podobno obkurczać naczynka, a przez to zmniejszać cienie i obrzęki.
21 listopada 2012 at 22:30no wlasnie, a czy taki krem pod oczy kladzie sie na noc, czy na dzien?
6 grudnia 2012 at 00:39Też mam taki problem i nie wiem jak sobie z nim radzić. Kremy, żele pod oczy nic nie dają.
19 grudnia 2012 at 19:38czasami nie da sie nic z tym zrobic a wtedy najlepszym wyjsciem jest korektor pod oczy. Ostatnio do pracy kolezanka przyniosla katalog oriflame i tam zauwazylam dosc w atrakcyjnej cenie Giordani Gold. Bez wahania zamowilam go sobie i mam juz go u siebie w domku, jestem po pierwszym stosowaniu i rzeczywiscie swietnie kryje cienie, przy okazji zwalcza oznaki zmeczenia.
28 grudnia 2012 at 15:22Moja znajoma ma cienie pod oczami odkąd pamiętam. Używała już tyle kremów i podkładów i nie było i nie ma żadnych efektów;/ Ktoż jej kiedyż powiedział, że po prostu taka już jej uroda. Pogodziła się z tym i przyzwyczaiła się do nich.
9 stycznia 2013 at 13:33Ostatnio w Pytaniu na żniadanie widziałam jak makijażystka nakłada dziewczynie aż 3 rodzaje korektorów pod oczy! W jednym miejscu rozjażniający, w innym pokrywający, w jeszcze innym-inny:P Nie wyobrażam sobie użycia aż takiej ilożci kosmetyków podczas makijażu!
12 kwietnia 2013 at 12:11To ja Wam musze jeszcze powiedzieć, ze naprawde u mnie problem jakby sie sam rozwiązał w momencie kiedy stosowałam GRAPE SEED EXTRACT Noble Health. Nie wiem czy od wewnątrz lepiej to wszystko dziala, ale naprawde pozbylam sie cieni pod oczami.
13 kwietnia 2013 at 10:34[usunięto_link] wrote:
Ostatnio w Pytaniu na żniadanie widziałam jak makijażystka nakłada dziewczynie aż 3 rodzaje korektorów pod oczy! W jednym miejscu rozjażniający, w innym pokrywający, w jeszcze innym-inny:P Nie wyobrażam sobie użycia aż takiej ilożci kosmetyków podczas makijażu!
Chyba łatwiej worki zaakceptować.
7 października 2013 at 13:42Kiedyż myżlałam, że jest sposób na całkowite pozbycie się ceni. Poszłam na zabieg do salonu w Katowicach. Cienie po zabiegu wyglądały tak jak przed. Dopiero krem pod oczy z hb przyniósł jakież efekty. Po stosowaniu przez kilka miesięcy, cienie znacznie się zmniejszyły. Możliwe, żeby krem dał lepszy efekt od zabiegu?
24 października 2013 at 15:20Moim zdaniem tak całkowicie nie da się ich pozbyć,,można natomiast zredukować. Tutaj polecam przede wszystkim porządny sen,zawsze jest zdrowy i wskazany,a po drugie dobre kosmetyki do pielęgnacji skóry twarzy.
3 czerwca 2015 at 06:47Z naturalnych sposobów polecam maseczkę z ogórków,podobno jest bardzo skuteczna i pozwala pozbyć się cieni pod oczami a przynajmniej włażnie znacznie zredukować,więc warto spróbować.
19 lipca 2020 at 09:14bardzo dobry jest krem pod oczy z Bielendy Krem nawilżająco kojący, z owsem, pszenica, alantoina , i d-panthenolem. Polecam, jest na prawde skuteczny
24 września 2020 at 13:45łzawiłam po nim dość mocno więc odstawiłam.
14 sierpnia 2024 at 15:08Jeśli chodzi o cienie pod oczami to najlepiej sprawdzi się krem pod oczy. Słyszałam, że skin 79 ma dobrą ofertę!
13 grudnia 2024 at 15:11może wart przetestować kremy rozjaśniające? u mojej siostry sprawdzają się te które w ofercie ma SKIN79
- AutorOdp.