• Autor
    Odp.
  • patii198
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ja jeszcze teraz dokupiłam takie okulary żelowe chłodzące, wkłada się je do lodówki i mają podobno obkurczać naczynka, a przez to zmniejszać cienie i obrzęki.

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

no wlasnie, a czy taki krem pod oczy kladzie sie na noc, czy na dzien?

Marika250
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Też mam taki problem i nie wiem jak sobie z nim radzić. Kremy, żele pod oczy nic nie dają.

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

czasami nie da sie nic z tym zrobic a wtedy najlepszym wyjsciem jest korektor pod oczy. Ostatnio do pracy kolezanka przyniosla katalog oriflame i tam zauwazylam dosc w atrakcyjnej cenie Giordani Gold. Bez wahania zamowilam go sobie i mam juz go u siebie w domku, jestem po pierwszym stosowaniu i rzeczywiscie swietnie kryje cienie, przy okazji zwalcza oznaki zmeczenia.

SklepKokosowyPL
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Moja znajoma ma cienie pod oczami odkąd pamiętam. Używała już tyle kremów i podkładów i nie było i nie ma żadnych efektów;/ Ktoż jej kiedyż powiedział, że po prostu taka już jej uroda. Pogodziła się z tym i przyzwyczaiła się do nich.

vajola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ostatnio w Pytaniu na żniadanie widziałam jak makijażystka nakłada dziewczynie aż 3 rodzaje korektorów pod oczy! W jednym miejscu rozjażniający, w innym pokrywający, w jeszcze innym-inny:P Nie wyobrażam sobie użycia aż takiej ilożci kosmetyków podczas makijażu!

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

To ja Wam musze jeszcze powiedzieć, ze naprawde u mnie problem jakby sie sam rozwiązał w momencie kiedy stosowałam GRAPE SEED EXTRACT Noble Health. Nie wiem czy od wewnątrz lepiej to wszystko dziala, ale naprawde pozbylam sie cieni pod oczami.

clara000
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ostatnio w Pytaniu na żniadanie widziałam jak makijażystka nakłada dziewczynie aż 3 rodzaje korektorów pod oczy! W jednym miejscu rozjażniający, w innym pokrywający, w jeszcze innym-inny:P Nie wyobrażam sobie użycia aż takiej ilożci kosmetyków podczas makijażu!

Chyba łatwiej worki zaakceptować.

Obcasik
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Kiedyż myżlałam, że jest sposób na całkowite pozbycie się ceni. Poszłam na zabieg do salonu w Katowicach. Cienie po zabiegu wyglądały tak jak przed. Dopiero krem pod oczy z hb przyniósł jakież efekty. Po stosowaniu przez kilka miesięcy, cienie znacznie się zmniejszyły. Możliwe, żeby krem dał lepszy efekt od zabiegu?

e-Fontanna.pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Moim zdaniem tak całkowicie nie da się ich pozbyć,,można natomiast zredukować. Tutaj polecam przede wszystkim porządny sen,zawsze jest zdrowy i wskazany,a po drugie dobre kosmetyki do pielęgnacji skóry twarzy.

Kokai_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Z naturalnych sposobów polecam maseczkę z ogórków,podobno jest bardzo skuteczna i pozwala pozbyć się cieni pod oczami a przynajmniej włażnie znacznie zredukować,więc warto spróbować.

paulkowaa
    Participant
    • Odp.: 16
    • Bywalec

bardzo dobry jest krem pod oczy z Bielendy Krem nawilżająco kojący, z owsem, pszenica, alantoina , i d-panthenolem. Polecam, jest na prawde skuteczny

listeczkowa
    Participant
    • Odp.: 11
    • Bywalec

łzawiłam po nim dość mocno więc odstawiłam.

alinka9389303
    Participant
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Jeśli chodzi o cienie pod oczami to najlepiej sprawdzi się krem pod oczy. Słyszałam, że skin 79 ma dobrą ofertę!

juliakowalska333
    Participant
    • Odp.: 21
    • Bywalec

może wart przetestować kremy rozjaśniające? u mojej siostry sprawdzają się te które w ofercie ma SKIN79

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Cienie pod oczami"

Przewiń na górę