- AutorOdp.
- 19 czerwca 2011 at 18:55
tłuszczu??? mnie sie wydaje ze wstrzykuje sie cos innego.. tylko nie wiem co… hmmm musze poszperac, gdzies o tym czytalam…
Nicole sprobuj zelu z Swietlikiem i babką lancetową Flosleku. Babka ma wlasciwisci rozjasnaijace skore a swietlik wiadomo dobrze robi na skore woklo oczek. Powinno cos pomóc ale zgadzams ei z dziewczynami ze czasem taka juz nasza uroda albo moze to byc obiaw choroby. Mysle tez ze neistety ejst to symptom naszego zatrutego srodowiska i zlej zywnosci ze mlode ososby maja problemy urodowe oktorych anszym babkom sie nie snilo. Pozstają nam wiec kosmetyki i zdrowe odzywianie
12 lipca 2011 at 13:38Na pewno musimy patrzec na to zeby kosmetyki zawierały retinol i vit.C.To jest wskazane własnie aby pozbyc sie problemów z workami pod oczami.Ostatnio mówiła mi o tym moja pani doktor.Tylko ze ona polecała mi zabieg revitacare pod oczy.Warto o tym pomyslec.
31 lipca 2011 at 13:19ja to ostatnio sok z cytrynki wcieram w buzie 🙂 pieknie sie rozjażniła 😀 i tego lata nie musze sie martwic opalenizną ha ha ha
31 lipca 2011 at 16:34W tak młodym wieku to najprawdopodobniej dieta – za dużo soli. Też proponuję żel ze żwietlikiem, jest kilka rodzajów może być z babką a może być z arniką. Pij dużo wody i rumianek, który pomaga oczyżcić organizm. Witamina C, przyda się nie tylko na worki. Ale nie sięgałabym po specjalistyczne zabiegi, ingerujące w tak młodą skórę.
4 sierpnia 2011 at 12:44Dokładnie ,przede wszystkim vitC tak jak pisałam w duzych dawkach,przy mezoterapii efekt na pewno jest widoczny niemal od razu.PO takiej dawce witaminy skóra nabiera i blasku,promienistosci i co wazne rozjażniaja sie cienie pod oczami.
5 sierpnia 2011 at 15:15też borykam się z cieniami.. ale to jest genetyczne.. siostra też ma.. 😛 kwestia przyzwyczajenia i akceptowania siebie taką jaką się jest.. ewentualnie dobry korektor.. w kremy i witaminki nie wierze bo stosowałam już wiele.. i efektów nie widziałam.. 😛
11 sierpnia 2011 at 13:35wiem! chodzilo o mezoterapie, wstrzykuje sie jakies specyfiki rozjasniajace 🙂
16 sierpnia 2011 at 15:13[usunięto_link] wrote:
Nicole sprobuj zelu z Swietlikiem i babką lancetową Flosleku. Babka ma wlasciwisci rozjasnaijace skore a swietlik wiadomo dobrze robi na skore woklo oczek. Powinno cos pomóc ale zgadzams ei z dziewczynami ze czasem taka juz nasza uroda albo moze to byc obiaw choroby. Mysle tez ze neistety ejst to symptom naszego zatrutego srodowiska i zlej zywnosci ze mlode ososby maja problemy urodowe oktorych anszym babkom sie nie snilo. Pozstają nam wiec kosmetyki i zdrowe odzywianie
Dokładnie tak! Floslek ma też w swojej ofercie Żel arnikowy. To jest kosmetyk na sińce i potłuczenia. Zmniejsza opuchliznę i bardzo dobrze łagodzi 🙂
19 sierpnia 2011 at 10:39kurcze tluszcz sie tez wstrzykuje 🙂 jest podobno skuteczniejszy niz mezoterapia 🙂
11 września 2012 at 11:01Kup najjażniejszy korektor/fuid jaki znajdziesz i nakładaj go pod oczy, później przykryj pudrem w odcieniu Twojej cery. Nie będzie żladu po cieniach.
2 października 2012 at 12:47Na forum są już wątku odnożnie cieni pod oczami,wiec można sobie poczytać o sposobach ich zwalczania. Często sam krem nie wystarczy i jest to uwarunkowane genetycznie.
9 października 2012 at 16:09Staram się odżywiać skórę wokół oczu odpowiednio. Teraz zakupiłam krem pod oczu który powinien mi pomóc zwalczyć i cienie i opuchliznę. Mam taką nadzieję.
23 października 2012 at 22:17ja mam straszny problem z cieniami pod oczami…to jest tak: rano wstaje mam opuchniete oczy, obojetnie czy jestem wyspana, czy tez nie. Wieczorem pojawiaja sie fioletowe cienie pod oczami… Narazie nie stac mnie na jakies zabiegi wiec wyprobuje krem, chociazby ten z oriflame. Moze akurat cos mi pomoze! 🙂 Kasztan napisz koniecznie czy Ci pomogl…
13 listopada 2012 at 11:36ja również odkąd pamiętam mam cienie pod oczami. Używałam już tyle kremów i podkładów i nie było i nie ma żadnych efektów;/ Ktoż mi kiedyż powiedział, że po prostu taka już moja uroda. Pogodziłam się z tym i przyzwyczaiłam się do nich;/
14 listopada 2012 at 12:57Kasztan, ja mam pytanie o ten krem pod oczy Oriflame. Czy on działa lekko rozjażniająco na cienie pod oczami ? I czy jak posmaruje na noc to rano uchroni mnie przed podkówkami pod oczami ?
- AutorOdp.