• Autor
    Odp.
  • ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

tłuszczu??? mnie sie wydaje ze wstrzykuje sie cos innego.. tylko nie wiem co… hmmm musze poszperac, gdzies o tym czytalam…

Nicole sprobuj zelu z Swietlikiem i babką lancetową Flosleku. Babka ma wlasciwisci rozjasnaijace skore a swietlik wiadomo dobrze robi na skore woklo oczek. Powinno cos pomóc ale zgadzams ei z dziewczynami ze czasem taka juz nasza uroda albo moze to byc obiaw choroby. Mysle tez ze neistety ejst to symptom naszego zatrutego srodowiska i zlej zywnosci ze mlode ososby maja problemy urodowe oktorych anszym babkom sie nie snilo. Pozstają nam wiec kosmetyki i zdrowe odzywianie

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Na pewno musimy patrzec na to zeby kosmetyki zawierały retinol i vit.C.To jest wskazane własnie aby pozbyc sie problemów z workami pod oczami.Ostatnio mówiła mi o tym moja pani doktor.Tylko ze ona polecała mi zabieg revitacare pod oczy.Warto o tym pomyslec.

ZuzkaZ
    Member
    • Stały bywalec

ja to ostatnio sok z cytrynki wcieram w buzie 🙂 pieknie sie rozjażniła 😀 i tego lata nie musze sie martwic opalenizną ha ha ha

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

W tak młodym wieku to najprawdopodobniej dieta – za dużo soli. Też proponuję żel ze żwietlikiem, jest kilka rodzajów może być z babką a może być z arniką. Pij dużo wody i rumianek, który pomaga oczyżcić organizm. Witamina C, przyda się nie tylko na worki. Ale nie sięgałabym po specjalistyczne zabiegi, ingerujące w tak młodą skórę.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Dokładnie ,przede wszystkim vitC tak jak pisałam w duzych dawkach,przy mezoterapii efekt na pewno jest widoczny niemal od razu.PO takiej dawce witaminy skóra nabiera i blasku,promienistosci i co wazne rozjażniaja sie cienie pod oczami.

Senssii
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

też borykam się z cieniami.. ale to jest genetyczne.. siostra też ma.. 😛 kwestia przyzwyczajenia i akceptowania siebie taką jaką się jest.. ewentualnie dobry korektor.. w kremy i witaminki nie wierze bo stosowałam już wiele.. i efektów nie widziałam.. 😛

ZuzkaZ
    Member
    • Stały bywalec

wiem! chodzilo o mezoterapie, wstrzykuje sie jakies specyfiki rozjasniajace 🙂

kasia.zawadzka1979
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Nicole sprobuj zelu z Swietlikiem i babką lancetową Flosleku. Babka ma wlasciwisci rozjasnaijace skore a swietlik wiadomo dobrze robi na skore woklo oczek. Powinno cos pomóc ale zgadzams ei z dziewczynami ze czasem taka juz nasza uroda albo moze to byc obiaw choroby. Mysle tez ze neistety ejst to symptom naszego zatrutego srodowiska i zlej zywnosci ze mlode ososby maja problemy urodowe oktorych anszym babkom sie nie snilo. Pozstają nam wiec kosmetyki i zdrowe odzywianie

Dokładnie tak! Floslek ma też w swojej ofercie Żel arnikowy. To jest kosmetyk na sińce i potłuczenia. Zmniejsza opuchliznę i bardzo dobrze łagodzi 🙂

ZuzkaZ
    Member
    • Stały bywalec

kurcze tluszcz sie tez wstrzykuje 🙂 jest podobno skuteczniejszy niz mezoterapia 🙂

anakra8
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Kup najjażniejszy korektor/fuid jaki znajdziesz i nakładaj go pod oczy, później przykryj pudrem w odcieniu Twojej cery. Nie będzie żladu po cieniach.

SklepKokosowy
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Na forum są już wątku odnożnie cieni pod oczami,wiec można sobie poczytać o sposobach ich zwalczania. Często sam krem nie wystarczy i jest to uwarunkowane genetycznie.

Kasztan
    Member
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Staram się odżywiać skórę wokół oczu odpowiednio. Teraz zakupiłam krem pod oczu który powinien mi pomóc zwalczyć i cienie i opuchliznę. Mam taką nadzieję.

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ja mam straszny problem z cieniami pod oczami…to jest tak: rano wstaje mam opuchniete oczy, obojetnie czy jestem wyspana, czy tez nie. Wieczorem pojawiaja sie fioletowe cienie pod oczami… Narazie nie stac mnie na jakies zabiegi wiec wyprobuje krem, chociazby ten z oriflame. Moze akurat cos mi pomoze! 🙂 Kasztan napisz koniecznie czy Ci pomogl…

Kokai_pl
    Member
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

ja również odkąd pamiętam mam cienie pod oczami. Używałam już tyle kremów i podkładów i nie było i nie ma żadnych efektów;/ Ktoż mi kiedyż powiedział, że po prostu taka już moja uroda. Pogodziłam się z tym i przyzwyczaiłam się do nich;/

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Kasztan, ja mam pytanie o ten krem pod oczy Oriflame. Czy on działa lekko rozjażniająco na cienie pod oczami ? I czy jak posmaruje na noc to rano uchroni mnie przed podkówkami pod oczami ?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Cienie pod oczami"

Przewiń na górę