- AutorOdp.
- 24 stycznia 2007 at 17:20
piła 3 już jest dostępna w innych źródłach. Ja chyba pójdę na Pachnidło 😉
24 stycznia 2007 at 17:22no wiem że w innych źródłach ale kino to nie to samo co inne źródła[lepsze efekty] a jak nie to pozostana mi te inne źródła
18 lutego 2007 at 16:26dwie pierwsze czesci Piły były lepsze …piła III to podsumowanie wczesniejszych czesci… ale to tylko moja opinia innym moze bedzie sie podobać!! Pachnidło kolega mowił ze dosc dobry ale ja osobiscie nie ogladałam.. Ja teraz wybieram sie na Rysia ogladał ktoż?
7 listopada 2007 at 08:42Bylam ostatnio z misiakiem na bajce „RATATUJ” o szczurku ,ktory umie swietnie gotowac. 😆 REWELACYJNA baja! Polecam! 🙂 😀
7 listopada 2007 at 11:53[usunięto_link] wrote:
Bylam ostatnio z misiakiem na bajce „RATATUJ” o szczurku ,ktory umie swietnie gotowac. 😆 REWELACYJNA baja! Polecam! 🙂 😀
dokładnie:P
9 listopada 2007 at 11:30widziałam dzisiaj plakat jakiejż bajki o pszczołach. ktoż może to już oglądał? z tego co widziałam do głos podkłada młody Stuhr, więc może być fajna.
5 stycznia 2008 at 08:36fajny bedzie teraz film i am legend z willem smithem ja juz go mam ale jeszcze nie zdazylam ogladnac ale z tego co reklamuja to bedzie fajny
5 stycznia 2008 at 09:16[usunięto_link] wrote:
widziałam dzisiaj plakat jakiejż bajki o pszczołach. ktoż może to już oglądał? z tego co widziałam do głos podkłada młody Stuhr, więc może być fajna.
widziałam. Sympatyczna bajka. Taka typowa. Pożmiejesz się, ale zapomnisz o niej na 2 dzień:)
14 stycznia 2008 at 01:28Tez widziałam I am Legend i nie zgodzę sie z przedmówczynia. Ale ja lubie postapokalityczne filmy, a horrory to juz kocham miloscia pełną;) Moim zdaniem film lepszy od ksiażki, bedę go bronic
24 lutego 2008 at 16:05Z horrorów lubię Egzorcyzmy Emily Rose 😉 😉 😉
17 stycznia 2009 at 20:38czy ktos byl na „ksieznej” lub na „Australii?”
czy warto na to isc ? 🙂
polecam filmy „jestem na tak”,”ile wazy kon stojanski”i „mala moskwe”
a co sadzicie o Madagaskarze II ?18 stycznia 2009 at 13:13Mała Moskwa- byłam na premierze we wrzeżniu- zimno, dziedziniec Akademii Rycerskiej w Legnicy, mnóstwo krzeseł i ludzi- ale i tak się chciało oglądać! Piękny film;) No i o bardzo trudnej miłożci w moim mieżcie:) polecam:)
20 marca 2009 at 12:18ja polecam Lektora:)
- AutorOdp.