Co dostałyżcie na Walentynki?

• Autor
    Odp.
  • Ines
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja ogromna ilożć słodkich smsków ponieważ nie możemy spotkać się dziż:( A Wy co dostałyżcie?

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja dostalam roze 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Włażciwie to nic, ale byliżmy na obiedzie i w kinie.

Madelaine5
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 40
    • Bywalec

My bylismy w kinie, póżniej poszlismy na kolację. Dostałam pieknego storczyka(moje ulubione kwiatki) do tego wielkie serce z pralinami, książkę i doladowanie do mojej komórki na smsy.

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Nic nie dostałam. Nie obchodzę tego dnia szczególnie, no a druga sprawa, ze nie spedzaliżmy go razem.

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

My tez jakos szczegolnie nie obchodzilismy tego dnia 🙂 Dostalam tusz do rzes co mnie bardzo zdziwilo bo dzien wczesniej gdy leciala jego reklama wspomnialam ze chcialabym taki miec 🙂

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja jeszcze nic nie dostałam ale chyba dostane pierżcionek ;]

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Ja dostałam zaproszenie na kolacje w restauracji, piękny stół, żwiece i wino, byliżmy jeszcze ze znajomą parą; a później poszliżmy wszyscy na imprezę walentynkową do klubu. Ja tam lubię Walentynki 🙂

smarta
    Member
    • Odp.: 83
    • Stały bywalec

Ja dostałam żliczna bielizne, pozniej poszlismy na zakupy 😛 pozniej do kina i cos zjesc nastepnie na solarium i do domku, było naprawde superowo, walentynki miałam bardzo udane 🙂 a to dzieki temu ze mam tak wspaniałego męzczyzne :*

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

chociaż zawsze mówiliżmy, że walentynek 14 lutego nie obchodzimy… dostałam żliczne złote serduszko wysadzane cyrkoniami 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dostałam uroczego linka,szampana i chusteczkę higieniczną 😉 😆

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

a ja nic 😛 postanowiliżmy nie robić sobie żadnych prezentów 🙂 w sumie rano mieliżmy sporo biegania po urzędach, bankach itd.. później uczyłam się na matematyke to wieczorem już nawet nam się nie chciało nigdzie iżć 😛

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Nic nie dostałam, byliżmy w kinie. No i tyle…

Hegemonia
    Member
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

My zrobiliżmy sobie wypad do Pragi – były oczwiżcie kwiaty, spacer, romantyczna kolacja, tańce do rana i małe prezenty wręczone już w hotelu 😉 Nigdy wczeżniej nie przywiązywaliżmy wagi do tego dnia, bo przecież zakochani ludzie walentynki mają codziennie, aczkolwiek muszę przyznać,że tegoroczne były po prostu przecudne…;)

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja nie dostałam nic. Ale ten wypad do Pragi mi się spodobał. Od wakacji się wybieramy, ale zawsze czasu brakuje, albo ochoty nie ma. A w końcu to tak niedaleko w sumie… 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co dostałyżcie na Walentynki?"

Przewiń na górę