- AutorOdp.
- 20 wrze艣nia 2007 at 13:48
Postanowilam wziasc sie za wymyslanie nowych tematow i oto taki owy temat jak powyzej przyszedl mi do glowy 馃槅 ,a wiec „co dzisiaj dla siebie zrobilas?”
Ja osobiscie wyprobowalam na sobie new delikatny makijaz ,w ktorym wygladam calkiem calkiem dobrze 馃槅 , oraz strzelilam sobie drzemke popoludniowa bo przez zatrucie pokarmowe jestem slaba jak mucha . 馃檪
Teraz Wasza kolej! 馃槅 Zapraszam wszystkich do postowania! 馃槅 馃槈
20 wrze艣nia 2007 at 17:39a ja dzis dla siebie po szkole zafundowalam drzemke 馃檪 i tak do tej pory leze sobie w lozeczku i niezamierzam sie z niego ruszac 馃榾
20 wrze艣nia 2007 at 17:40a ja dzis dla siebie po szkole zafundowalam drzemke 馃檪 i tak do tej pory leze sobie w lozeczku i niezamierzam sie z niego ruszac 馃榾
20 wrze艣nia 2007 at 17:50Zafundowa艂am sobie jesienne kozaczki 馃榾 Nie bede marz艂a w balerinkach,podczas wieczornych spacer贸w… 馃槈 poza tym wyprostowa艂am w艂osy(od soboty nie prostowa艂am 馃槸 ) i zrobi艂am soie spagetti 馃檪
20 wrze艣nia 2007 at 18:20A ja by艂am na solarium, a teraz mam farb臋 na w艂osach. Takie ma艂e zabiegi przed nowym rokiem akademickim 馃檪 Dzi偶 co偶 dla cia艂a, a jutro dla ducha – wybieram si臋 ze znajomymi na disco.
21 wrze艣nia 2007 at 07:16Rowniez kupilam sobie kozaczki taki na chlodniejsze dni 馃檪 , pozatym to zaraz wskakuje do pachnacej wanny i bede sie pluskac hihi 馃槅
21 wrze艣nia 2007 at 08:07Jeszcze nic. Ale zaraz id臋 si臋 wyk膮pac, p贸藕niej pomaluj臋 paznokcie, wystroj臋 si臋 i uciekam z domu 馃榾
21 wrze艣nia 2007 at 08:48Dzis o pierwszej w nocy pojechalam z moim miskiem do calodobowego tesco i kupilam sobie najlepsza pianke do wlosow jaka znalazlam i brylantyne 馃槢 a potem wydalam ostatnie pieniadze na Mc Donalda i pojechalismy na nocna wycieczke.I dla siebieeee wyspalam sie dzis w koncu porzadnie a zaraz zrobie sobie spagetti 馃榾
21 wrze艣nia 2007 at 09:21ja dzi偶 nic.. i chyba przez ca艂y weekend nic nie zrobie.. mam z艂y dzie艅.. 馃槙
21 wrze艣nia 2007 at 09:39wykapa艂am si臋 zraraz poamluje paznokcie 艂adnie si臋 ubioe u wybaywam z domku:):D 馃榾
21 wrze艣nia 2007 at 11:41dzisiaj zrobi艂am dla sibie sniadanko 馃榾 heh..
21 wrze艣nia 2007 at 11:47a ja kupilam sobie lakiey do paznokci-wkacu musze pomalowac je bo dawno lakieru nie czuly 馃槈 i nowy pilniczek do paznokci bo stary sie wytarl i maseczki na twarz 2:D wieczorem poddam sie jednej maseczce a teraz poszlam specjelni po ogorki kiszone bo mi sie zachcialo i wcinam 馃榾 馃榾 馃榾
21 wrze艣nia 2007 at 17:01Hmmm… jeszcze nic,ale zaraz wybywam wi臋c zafunduj臋 sobie dawk臋 偶wie偶ego powietrza oraz piwko 馃槈
22 wrze艣nia 2007 at 09:15paste rybna *pycha* i to cala miche dla mnie ,bo moj nie przepada 馃槢
馃檪22 wrze艣nia 2007 at 09:21a ja p艂atki na 偶niadanie.. a poza tym w 艂贸偶ku le偶e bo chora jestem 馃檨
- AutorOdp.