• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

jak wygląda ten trening interwałowy?

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Jest to trening ze zmienna intensywnożcią i zmiennym tempem, na zmianę ćwiczymy siłe i wytrzymałożć. Bardzo dobre na spalanie tkanki tłuszczowej. Ja tak często ćwiczę na rowerku w klubie, jadę 5 minut na maxa, a potem 2 minuty spokojniej i tak kilka serii. W którejż z drużyn w Schudnijmy Razem był fajnie opisany ten trening, ale już akcja się kończy jeszcze 15 dni trwa.
    warto połączyć trening interwałowy i A6W. 😉

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Zdziwię was wszystkich, ale żeby schudnąć wystarczy nie zrezygnować z jedzenia ziemniaków słodyczy, chleba (przede wszystkim białego), białego ryżu, mącznych i już macie ponad dwa kg miesięcznie (a w sumie nawet więcej). No i nie najadać się do syta, trochę zmniejszyć porcje żywieniowe. Oprócz tego jeżć regularnie, małe posiłki.
    I powiem wam, że przy tych warunkach to nawet ćwiczenia nie są potrzebne.

Wydaje się, że tych obostrzeń jest dużo, ale tak naprawdę nie jest.
    Sama to stosowałam przez jakież 1,5 miesiąca, bo miałam problemy zdrowotne i zrzuciłam prawie 6 kg:) I lepiej się z tym człowiek czuje, zwłaszcza, jeżli jest w stanie nie jest słodyczy!

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Mhh, basen dobry na wszystko! Ale nie dożć czysty w zasadzie. A przyszłe mamy to pewnie często się obawiają o różne infekcje.
    Osobiżcie, jeżli nie byłoby przeciwwskazań ze strony lekarza, to i tak wolałabym jednak ten basen 🙂 Fitness potrafi być zbyt męczący.

Generalnie ruch ma zawsze dodatkowe zalety niż tylko zrzucanie zbędnych kg – tak więc warto się ruszać. A jak się komuż nie chce, to niech się pożegna ze słodyczami i też będzie dobrze;)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co jest najlepsze na schudnięcie?"

Przewiń na górę