• Autor
    Odp.
  • iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Jakkolwiek..
    Mamy tu do czynienia z osobnikiem z Zespołem Trollizmu. Tzw. G.N.I.D.A internetowa (Generator Nadprogramowych Internetowych Durnych Awantur). Posiadający często syndrom dwoistożci jaźni ( w tym przypadku prawdopodobnie roztrojenie) W związku z czym udaje zupełnie zdrowego użytkownika sieci, w realu prowadząc z goła zupełnie odmienne życie. Z założenia charakterystyczne dla niego są: niedobór lub nadmiar żrodków finansowych, nudna lub stresująca praca (często także jej brak), samotnożć, wrodzona bezmyżlnożć, błędy w procesie wychowania, inne zaburzenia psychiczne i charakterologiczne, szok, urazy na tle nerwowym oraz czynniki żrodowiskowe (nieznożny partner życiowy, bogaty sąsiad lub przyjaciel, wymagający szef, lepiej ubrana koleżanka itp.).

Tylko współczuć.. 😕

parvati.
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

o LOL 😆

to nie dosyc, ze jestem gruba, mam 40 lat i jestem niezaspokojona, bo nie uzywam szklanych czlonkow to jeszcze jestem samotna, nikt mnie nie lubi i mam zaburzenia.

buhahahahahaha no nie moge!

omal przez ciebie nie spadlam z krzesla :)))))))

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link]. wrote:

o LOL 😆

to nie dosyc, ze jestem gruba, mam 40 lat i jestem niezaspokojona, bo nie uzywam szklanych czlonkow to jeszcze jestem samotna, nikt mnie nie lubi i mam zaburzenia.

buhahahahahaha no nie moge!

omal przez ciebie nie spadlam z krzesla :)))))))

No masz dzieciaku zaburzenia, masz.
    I coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że Miszczu myli się ze swoim typem, choć do dobrej półki sięga…

PS. A Twoje talenty uzurpatorskie są na co najmniej beznadziejnym poziomie 😉 Daaaaaaleko Ci do odwzorywowanego oryginału ;P

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

😯 tak gdzież od wczoraj nie do końca rozumiem o co kaman?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co mam robić???"

Przewiń na górę