- AutorOdp.
- 10 czerwca 2008 at 15:41
Jakkolwiek..
Mamy tu do czynienia z osobnikiem z Zespołem Trollizmu. Tzw. G.N.I.D.A internetowa (Generator Nadprogramowych Internetowych Durnych Awantur). Posiadający często syndrom dwoistożci jaźni ( w tym przypadku prawdopodobnie roztrojenie) W związku z czym udaje zupełnie zdrowego użytkownika sieci, w realu prowadząc z goła zupełnie odmienne życie. Z założenia charakterystyczne dla niego są: niedobór lub nadmiar żrodków finansowych, nudna lub stresująca praca (często także jej brak), samotnożć, wrodzona bezmyżlnożć, błędy w procesie wychowania, inne zaburzenia psychiczne i charakterologiczne, szok, urazy na tle nerwowym oraz czynniki żrodowiskowe (nieznożny partner życiowy, bogaty sąsiad lub przyjaciel, wymagający szef, lepiej ubrana koleżanka itp.).Tylko współczuć.. 😕
10 czerwca 2008 at 18:01o LOL 😆
to nie dosyc, ze jestem gruba, mam 40 lat i jestem niezaspokojona, bo nie uzywam szklanych czlonkow to jeszcze jestem samotna, nikt mnie nie lubi i mam zaburzenia.
buhahahahahaha no nie moge!
omal przez ciebie nie spadlam z krzesla :)))))))
10 czerwca 2008 at 18:20[usunięto_link]. wrote:
o LOL 😆
to nie dosyc, ze jestem gruba, mam 40 lat i jestem niezaspokojona, bo nie uzywam szklanych czlonkow to jeszcze jestem samotna, nikt mnie nie lubi i mam zaburzenia.
buhahahahahaha no nie moge!
omal przez ciebie nie spadlam z krzesla :)))))))
No masz dzieciaku zaburzenia, masz.
I coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że Miszczu myli się ze swoim typem, choć do dobrej półki sięga…PS. A Twoje talenty uzurpatorskie są na co najmniej beznadziejnym poziomie 😉 Daaaaaaleko Ci do odwzorywowanego oryginału ;P
11 czerwca 2008 at 09:47😯 tak gdzież od wczoraj nie do końca rozumiem o co kaman?
- AutorOdp.