• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jesli jestes zazdrosa o przeszlosc, to poszukaj sobie licealisty (chociaz watpie czy wsrod dzisiejszych licealistow zajdziesz specjalnie duzo prawiczkow) albo zapisz sie do psychologa…bo sytuacja jest dla mnie co najmniej chora i niewyobrazala.

kkkd5
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

oo widze, że pani mądra się odezwała 🙂 twoje rady są bardzo cenne.. nie ma co… może to i jest chore… w sumie zdaje sobie z tego sprawe.. po to staram sie z tym walczyć.. i wierze że dam rade bez Twoich głupich porad..

kkkd5
    Member
    • Bywalec

a zresztą.. wiedziałam ,że on nie jest prawiczkiem… i mi to na początku nie przeszkadzało.. do czasu.. gdy on sam nie palnął pewne głupstwo o swoich poprzednich przeżyciach seksualnych… naprawde nie chciałam wtedy tego słuchać..zwłaszcza w takiej sytuacji.. dobrze sobie zdwałam sprawe że nie jestem jego pierwszą.. ale po co mi to użwiadomił??? chciał mnie uspokoić.. żmieszne..jedynie pogorszył sytuacje..i to w takim momencie.. chcesz wiedzieć o co chodzi.. poczytaj mojego posta gdzież tam pod tematem „mój fecet po pijanemu powiedział..”

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Skoro jest z Toba, to znaczy, ze nie chce byc z tamtymi, albo one go nie chca. Zapytaj chłopaka, dlaczego jest z własnie z Toba i się dowiesz.

kkkd5
    Member
    • Bywalec

a sądzisz że twój facet powiedziałby ci że jest z Tobą bo inna go nie chciała??? i oczywiżcie nie w żartach… ale nie no kurcze.. ja czuje jego miłożć..zwłaszcza gdy jest obok.. jaaaa.. kurcze ja musze zająć się nami.. a nie nim i jego przeszłożcią.. heh żmieszne jest to że dziż jestem już mniej nerwowa.. i już troche inaczej gadam..

parvati
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

a sądzisz że twój facet powiedziałby ci że jest z Tobą bo inna go nie chciała??? i oczywiżcie nie w żartach… ale nie no kurcze.. ja czuje jego miłożć..zwłaszcza gdy jest obok.. jaaaa.. kurcze ja musze zająć się nami.. a nie nim i jego przeszłożcią.. heh żmieszne jest to że dziż jestem już mniej nerwowa.. i już troche inaczej gadam..

moj by tak nie powiedzial, bo jestem miloscia jego zycia.

Oledzka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

bo ja z kolei byłam pierwsza dla swojego mezczyzny.. a teraz planujemy slub itd…i mam problem, wolałabym zeby przyszedł do mnie po przejsciach nizeli zdobywał doswiadczenie podczas bycia ze mna lub po byciu ze mną(co mam nadzieje w ogole nie wchodzi w gre)…..a meżczyzna to tylko meżczyzna..nie wierze ze jedna kobieta przez całe zycie starczy…. wiec ciesz sie ze cie kocha i to włąsnie przy tobie właczyła sie w jego skomplikowanym mózgu opcja „zakładam rodzine”….

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Tak, powiedział mi. Wiem, że gdyby poprzednia go chciała, to byłby teraz z nią, a nie ze mną. Ale już jest za pozno. Teraz pokochał mnie. 🙂 (przynajmniej na razie);p

parvati
    Member
    • Guru

to generalnie bardzo szczesliwe musi byc zycie takiego „towaru zastepczego”.

sama mam zbyt wysokie poczucie wlasnej wartosci i zbyt duzo szacunku do wlasnej osoby..nie moglabym byc w takim zwiazku.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

to generalnie bardzo szczesliwe musi byc zycie takiego „towaru zastepczego”.

sama mam zbyt wysokie poczucie wlasnej wartosci i zbyt duzo szacunku do wlasnej osoby..nie moglabym byc w takim zwiazku.

też odniosłam wrażenie, że życie pocieszycielki nie może byc dobre. Manora i Ciebie to nie rusza?

parvati
    Member
    • Guru

szczerze…i ty czytalas, co ona tu na forum wypisuje o tym swoim palancie, i ja rowniez to czytalam.

w zwiazku z tym uwazam twoje pytanie za hmmm…delikatnie rzecz ujmujac…retoryczne.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Nie rozumiem ciągnięcia takiego związku dalej 😕 skoro jest Ci źle z nim to zostaw go.

parvati
    Member
    • Guru

niektorzy odkrywaja, co jest zle, dopiero jak poznaja to lepsze…life is brutal hehehehehe

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

po prostu dziwie sie, bo przeciez to takie ponizajace , zeby moj facet powiedzial mi, ze jest ze mna bo inna go nie chciala i wiele roznych rzeczy.

zxcvbnm
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Nie zmenisz tego, ze sypial z innymi kobietami. Skoro chce Ci sie oswiadczyc to znaczy, ze kocha Ciebie i chyba to jest najwazniejsze. Nie mysl moze o tym, bo sama sie zadreczasz. A czy Cie to prowadzi do czegos dobrego? Po co marnowac czas, energie na takie bezproduktywne myslenie. Sama wpadasz w spirale, z ktorej ciezko wyjsc. Nie zadreczaj sie. Wez swego lubego, wyjdz z nim gdzies na spacer, szarlotke, do kina…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co mam robić???"

Przewiń na górę