- AutorOdp.
- 27 kwietnia 2010 at 11:28
Mysle, ze stopy i kark = mega relax:D
29 kwietnia 2010 at 13:36Ja teraz siedzę już kolejną godzinę przy komputerze i marzy mi się masaż karku, który jest cały sztywny i mnie boli. Kręcę głową na prawo i lewo żeby się rozluźnić i nic to niestety nie daje. Czasem tak mam jak za długo jadę samochodem
29 kwietnia 2010 at 21:17No to musisz kogoż zagonić do masażyku 😉
9 września 2010 at 21:50Na sama myżl o masażu już mi jest lepiej, kark i plecy to miejsca, gdzie masaż potrafi zdziałać cuda.
17 września 2010 at 23:24[usunięto_link] wrote:
Czy macie jakies miejsca ktore wymagaja masazu?
mam!!! koniecznie plecy – jezUUU! krezuuuu!
jak Wy to pięknie robicie… często na forum, a czasem skrycie 😆dziewczyny, a czy Wy zaskakujecie swoich facetów Waszym masażem?
chętnie Wam pokażę 😉3 października 2010 at 14:36uwielbiam masaż i polecam każdemu.
Masować można każdą czężć ciała. Masujcie się ze swoimi partnerami jak najczężciej, a jeżli ich nie ma to masujcie się same. Może nie każdą czężć ciał można wymasować samemu al wiele tak.
Warto też od czasu do czasu wybrać się do profesjonalnego masażysty. Nie koniecznie trzeba iżć do jakiegoż salonu, bo tam ceny są wiadomo jakie ale można np. znaleźć w miarę taniego „wolnego strzelaca”, który nawet dojeżdża do domu.3 listopada 2010 at 16:32Masaże relaksacyjne sa dobre dla każdego i bardzo łatwo sie jest ich nauczyć. A masowac mozna każdą czężc ciała, tam gdzie sa mieżnie.
5 listopada 2010 at 00:02[usunięto_link] wrote:
Czy macie jakies miejsca ktore wymagaja masazu?
jak to nie 🙄 peeewnie! Lauruż 😉 lecz się nie mieszaj, Kochanie, proszę.
otóż, ja uważam, że bardzo fajnie jest się pomasować, porozciąąągaaać…
popieeeeee…eee…eee… żcić, zanim się zacznie to i owo, co? no pewnie, że…taaaaaK 😆
PS. Laura1. zapraszam ponownie
5 listopada 2010 at 13:55Ok, niech będzie, mój ulubiony masaż tooooo…masaż twarzy!:D Ach, polecam i już, bo to czysta przyjemnożć!
PS Widzę, że kolega lubi ciut mniej profesjonalne masaże;)
7 listopada 2011 at 12:49– głowa – na ból głowy
– twarz, szyja, dekolt – kosmetyczny
– ramiona, barki, kark – relaksacyjny
– plecy, kl. piersiowa – klasyczny
– pupa, brzuch uda – ujędrniający
– ręce, stopy – akupresura4 stycznia 2012 at 03:13ona przede wwszystkim masuje mi barki 😉
a ja jej plecki 😀
5 stycznia 2012 at 06:17stopy. uwielbiam masaż stóp.
11 stycznia 2012 at 19:35[usunięto_link] wrote:
stopy. uwielbiam masaż stóp.
pozwolisz, że zgłoszę się na ochotnika? 😉 liczę też na fajną pogawędkę przy tym 😀
pa, justy 😛
2 marca 2012 at 09:26[usunięto_link] wrote:
🙂 a ktos umie masowac glowe? na przyklad jak sie ma migrene.
na bole glowy pomaga tez masowanie karku, gdy jest spiety glowa po prostu boli 🙂
5 maja 2012 at 21:24[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
🙂 a ktos umie masowac glowe? na przyklad jak sie ma migrene.
na bole glowy pomaga tez masowanie karku, gdy jest spiety glowa po prostu boli 🙂
sorry, Polin, nie jestem jeszcze taki stary 😀 proponuję masaż bardziej pogodny 😆
i więcej czułożci :-
- AutorOdp.