• Autor
    Odp.
  • oliwia78
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Polecam aktualnie najlepszy sklep internetowy w Polsce [usunięto_link]
    Po rejestracji należy wpisać kod zniżkowy TWOJEWALENTYNKI2012 a otrzymasz dużą zniżkę:)

Desirebutik_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Czasami zdarzy mi się, że nie wiem co na siebie włożyc. Osobiżcie preferuję luźny a zarazem elegancki styl. Dopasowane spodnie i sweterki to moja podstawa.

ewissimo
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ja zazwyczaj mam sprawdzony zestaw leginsy+tunika i baleriny, zima kozaki, rozne kolory, wzory.. zlapalam sie na tym ze liczba dzinsow w mojej szafie spadla do 1 sztuki 🙂

Pogas_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Przede wszystkim to w czym będziemy się czuć wygodnie. Uważam, że priorytetem jest tutaj dobrze dobrana bielizna, ponieważ to od niej zależy jak będzie się prezentować cała reszta ubrania. Należy ją dobrać tak, żeby nie była za duża, ani też za ciasna, dlatego lepiej ubrać dobrze jakożciowo bieliznę.

czekoladka23
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

ja mam problem z tym ze u mnie nie pasuje nic do reszsty, kupuje to co mi sie akurat podoba, zamiast pomyslec czy pasuje do reszty, i tak w kolko ://

Pogas_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Moim zdaniem priorytetem jest to co mamy pod ubraniem:) W dobrze dopasowanej bieliźnie wyglądamy i czujemy się lepiej. Która z nas nie marzy o pięknie wyglądającym biużcie czy jędrnych pożladkach w dobrze dobranej bieliźnie:)? A to co założymy na wierzch i tak wtedy będzie dobrze na nas wyglądało:)

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Moim zdaniem priorytetem jest to co mamy pod ubraniem:)

np. majteczki 😉

[usunięto_link] wrote:

W dobrze dopasowanej bieliźnie wyglądamy i czujemy się lepiej.

tez tak myżlę :-

[usunięto_link] wrote:

Która z nas nie marzy o pięknie wyglądającym biużcie czy jędrnych pożladkach w dobrze dobranej bieliźnie:)?

myżlę, że żadna 👿

[usunięto_link] wrote:

A to co założymy na wierzch i tak wtedy będzie dobrze na nas wyglądało:)

jacha 😆 i te suteczki, i brzusio, i stópeczki :- hej! Hard 😯

TwojaFanaberia_pl
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Czy macie te same problemy co wiele kobiet rano przed wyjżciem do pracy? Ja codziennie zadaję sobie pytanie co na siebie włożyć. Stoję przed szafą i codziennie zmieniałabym jej zawartożć. Jak dobieracie sobie stroje, co kupujecie zazwyczaj i jak kompletujecie garderobę?

[usunięto_link]
    [usunięto_link]

Pewnie:) Odwieczny problem kobiety ” nie mam w co się ubrać” . A im więcej ma się ubrań tym gorzej jest coż ubrać. Dobrym sposobem jest założenie, że każdego dnia ubiera się coż innego, na przykład na przełomie tygodnia lub miesiąca i każdego wieczoru przygotowywanie ubrań na rano.

Zezowata
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

na pewno wszystko zależy od pogody 😉 dbam także coby niektóre rzeczy nie powtarzały się na mnie np w tym samym tygodniu.

maja2012
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

n****ętniej wymieniłabym całą szafę, bo obecna garderoba mi się znudziła

To zapraszam do mojego sklepu napewno znajdziesz coż dla siebie gwarantuje. Zapraszam

Iloveshoes
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Ja wręcz przeciwnie bardzo lubię te poranne przygotowania , ale to dlatego, że mam dużo czasu rano, a moje wszystkie stylizacje są z sukienkami 🙂 Jak bazę już mam to potem tylko, marynarka, ewentualnie ramoneska, buty, dodatki i gotowe 🙂 Zakupy robię przez internet z mojego ulubionego sklepu z pazurem pandzior.pl, bo mają tam większożć rzeczy z Asosa w dużo niższych cenach niż normalnie, a ja po prostu kocham tą markę.

michalina92
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

ja nigdy nie mam z tym problemu. ubieram sie w 3 minuty, i to co wpada pod reke jest zawsze super wygodne , co nie znaczy, ze wygladm jak niechluj. nawet w sportowej bluzie mozna wygladac super seksi. The girl nextdoor;]

WaniliaiPieprz
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Na pewno ważna tez jest bielizna jaka mamy na sobie. Piękna bielizna choć ukryta sprawia, że kobieta czuję się bardziej atrakcyjna, zmysłowa i pewna siebie. Dlatego zachęcam wszystkie kobietki do zakupu takiej bielizny, która sprawi, że one samą poczują się jak boginie, a faceci oszaleją na ich punkcie.

vajola
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Wielokrotnie starałam się wdrożyć schemat przygotowywania ubrań dzień wczeżniej. Niestety nie udało się! Być może wynika to z tego, że nie ma znaczenia czy przeglądam moją szafę wieczorem czy rano jej stan jest niezmiennie taki sam, co oznacza, że 'nie mam się w co ubrać’ . Dodatkowo, paradoksalnie nie mam już na nic miejsca w szafie:D W każdym razie, dla mnie lepszym wyjżciem z tej sytuacji jest jednak ubieranie sie rano, kiedy nie mam czasu na nic i jestem zmuszona coż na siebie założyć, niż wybieranie ciuchów wieczorem, co zabiera więcej czasu i powoduje większą irytacje:)

Rokoko
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja staram się wieczorami przygotować sobie ubranie, by rano nie tracić czasu,ale nie zawsze mi sie udaje. Jak sie nieuda to zakladam cos basicowego, bo wtedy trudno o wpadke stylistyczna 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co na siebie włożyć??"

Przewiń na górę