- AutorOdp.
- 27 kwietnia 2009 at 05:51
[usunięto_link] wrote:
Zapytam mojej internistki o perspi block bo w gruncie rzeczy nie lubię brać czegoż niesprawdzonego.
Spoko luz, to są ziółka (tylko i aż). Nic ci nie powinno być, ale spytaj.
27 kwietnia 2009 at 07:07Lady Kala Pisząc ,że taką mam naturę chodziło mi o to, że zaburzeń hormonalnych również nie mam. Więc ciężko jest wyregulować coż lekami skoro tego nie ma:) Poza tym nie lubię leków tak ogólnie i biorę coż tylko wtedy kiedy napraaawdę muszę. Zakupiłam ponad tydzień temu te kapsułki perspi blok tylko dlatego, że są ziołowe. Nawet nie ma ulotki w żrodku, bo nie jest to lek, wszystko opisane jest na opakowaniu. Jeszcze nie czuję jakiejż wielkiej różnicy, myżlę, że na to potrzeba więcej czasu.
27 kwietnia 2009 at 08:54[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Zapytam mojej internistki o perspi block bo w gruncie rzeczy nie lubię brać czegoż niesprawdzonego.
Spoko luz, to są ziółka (tylko i aż). Nic ci nie powinno być, ale spytaj.
rzeczywiżcie powiedziała ze nie ma przeciwskazań
28 kwietnia 2009 at 19:07perspi block wychodzi jakież 30 zł miesięcznie. Zważywszy na to, ze nie muszę już używać antyperspirantu, to bardzo mi się to wszystko podoba!
4 maja 2009 at 09:20Po tym jaki majatek wydawalam na etiaxil to juz naprawde mnie nic nie przerazi- a 30zl za dzialanie na cale cialo to naprawde nie jest duzo, zwlaszcza ze to chyba jedyna alternatywa od mazidel pod pachy, ktore mnie uczulaja
7 maja 2009 at 14:57No i pierwsze efekty są! Aż trudno uwierzyć, bo już traciłam nadzieję, że mi pomogą tabletki. Czuję i widzę znaczną poprawę, na plecach już praktycznie się nie pocę, a co najważniejsze na dłoniach. Jeszcze w cieplejsze dni jak się gdzież spieszę to pod pachami coż się znajdzie, ale nie tak jak kiedyż! Chyba mało kto wie jaki to ciężar z człowieka spada.
9 maja 2009 at 20:38Bo w tych antyperspirantach najgorsze jest włażnie to, że działają tylko tak, gdzie się posmarujesz. Rozumiem, że można dłonie ewentualnie, ale całego ciała to nie da rady.
10 maja 2009 at 18:46minęło już kilka tygodni jak stosuję ten perspi blok i powiem wam, ze jest nie najgorzej.
10 maja 2009 at 21:23Bardzo moczopędny jest?
10 maja 2009 at 21:29Bardzo moczopędny jest?
11 maja 2009 at 18:33Wydaje mi się , że chyba czężciej chce mi się siusiu, ale może dlatego, że teraz dużo więcej piję. To nawet logiczne by było, że skoro mniej się pocisz to gdzież musi mieć ujżcie nadmiar wody:)
13 maja 2009 at 21:15siusiam więcej odkąd zażywam Perspi block, ale wiecie co… zupełnie mi to nie przeszkadza. Coż za coż!
14 maja 2009 at 09:06Kupiłam go w końcu, ale trzy dni temu dopiero, więc efektów jeszcze za bardzo nie widać.
14 maja 2009 at 19:06No najważniejsze to się nie zniechęcać i zażywać regularnie, to zacznie działać! Ja też wolę iżć raz czy dwa więcej do toalety niż nie nosić tego co chcę i żmierdzieć.
15 maja 2009 at 14:06ciekawe czy są ludzie, którzy są mokrzy od potu, ale go nie czuć? U mnie niestety tak nie jest, dlatego coż typu perspi jest mi po prostu niezbędne.
- AutorOdp.