- AutorOdp.
- 27 sierpnia 2010 at 13:01
Co zrobic zeby Facetowi sie chciało? 😀
27 sierpnia 2010 at 13:34zaszantazowac????? 😉 😉
27 sierpnia 2010 at 13:40hehehe xD
27 sierpnia 2010 at 15:26Mogę chyba z czystym sumieniem powiedzieć, że mi się chce zawsze. Zawsze. Zazdrożnicy mawiają wtedy: erotoman, no ale cóż – tak już mam 🙂
Wracając do pytania: Na mnie działają np. kobiece gadżety. To znaczy tak: pończochy, szpilki, biała koronkowa bielizna, jakiż gorsecik czy jak tam to się nazywa 🙄
Ubrana w ten sposób kobieta, jest w stanie wykrzesać ze mnie ostatnie tchnienie hi hi..Szczególnie jeżli tak ładnie opakowana niespodzianka, czeka na mnie w domu 😛28 sierpnia 2010 at 07:41oł:)
no to nie źle musze spróbowac:)30 sierpnia 2010 at 03:58mnie najbardziej podnieca pupa, nogi, biust… oczy…
oraz twarz…
ale to musi być wyjątkowa. najlepiej prawdziwa i przeniknięta czułożcią twarz…
wszelkie inne są jak rządowe ustawy okołosolidarnożciowe….
żmieszą zanim się je zobaczy, a jeszcze bardziej usłyszy w TVN 😆30 sierpnia 2010 at 10:42@Onione wrote:
Co podnieca facetów?
CCC.Czysta
Chętna
CudzaZ naciskiem na to ostatnie. 🙄
Nie uważam, żeby to było żmieszne…co najwyżej prymitywne 🙄
30 sierpnia 2010 at 15:28chcesz powiedziec ze kobiet podniecaja niechetni brudni i znajomi?
no fakt, kobieta potrzebuje cos o konskim zapachu, co ją zdobyło czyli stało sie znajome i umiejace skrywac to ze mysli penisem, czyli pozornie nie chetne
i co, znaczy to ze kobiety sa lepsze?
_____________________________________________jak kobieta widzi odznaczajacego sie penisa, albo mysli ze mu sie chce, albo jak mezczyzna sie zorientowal ze kobieta poznala sie ze mezczyzna chcial cos wiecej, albo jak kobieta zobaczy ze mezczyzna ukradkiem spojrzal na biust i zostaje przylapany, jak mezczyzna wysila inteligencje aby zawladnac kobietą myslac ze jest zdobywca i zaczyna zauwazac jak kobiete to bawi ze wysila sie bo chcial zrealizowac swoj maly cel
30 sierpnia 2010 at 16:24[usunięto_link] wrote:
chcesz powiedziec ze kobiet podniecaja niechetni brudni i znajomi?
no fakt, kobieta potrzebuje cos o konskim zapachu, co ją zdobyło czyli stało sie znajome i umiejace skrywac to ze mysli penisem, czyli pozornie nie chetne
i co, znaczy to ze kobiety sa lepsze?
_____________________________________________jak kobieta widzi odznaczajacego sie penisa, albo mysli ze mu sie chce, albo jak mezczyzna sie zorientowal ze kobieta poznala sie ze mezczyzna chcial cos wiecej, albo jak kobieta zobaczy ze mezczyzna ukradkiem spojrzal na biust i zostaje przylapany, jak mezczyzna wysila inteligencje aby zawladnac kobietą myslac ze jest zdobywca i zaczyna zauwazac jak kobiete to bawi ze wysila sie bo chcial zrealizowac swoj maly cel
Czy jest tu jakiż tłumacz ❓ 🙄
30 sierpnia 2010 at 21:01NIC tak nie podjara jak mój penis w ustach kobiety ;p
chyba wystarczy
dziekuje za uwage 😀30 sierpnia 2010 at 21:06w sumie jak to przeczytalam to jakos nie powalilo mnie to na kolana….pytanie czy ja znam mezczyzn bardziej wymagajacych czy poprostu tutaj jakos prostota zawialo 😥 😕 😕
31 sierpnia 2010 at 08:24nie ma to jak oczekiwac ze cos powali cie na kolana
hm…
bardziej wymagajacy mezczyzni czy prostota?
hm…
prostota!!
niewiele do szczescia mi trzeba! jestem z tego dumny!
ha!31 sierpnia 2010 at 08:56z kobietami tak jest, chcialyby abysmy od nich wiele wymagali a oczekujemy zupelnie nic… [cenzura]gatunek
przypomniala mi sie pewna kobieta, mowila: ze facet to ma łatwo, podejdzie i ma, a wczesniej flirtowala z jakims kazac mu udowadniac ze ma mozg. [cenzura]
31 sierpnia 2010 at 10:00miszczu wrote:nie ma to jak oczekiwac ze cos powali cie na kolana
hm…oczywiscie ze ma mnie powalac na kolana i ciebie tez
seks ma byc taki zebys mial wrazenie ze jestes na szczycie granic wytrzymalosci ma byc taki jakby ziemia sie pod toba rozstapila masz byc tak napalony ze kiedy juz dotkniesz ciala kobiety bedzie to jak oczekiwana smierc po dlugich katuszach lub jak wodospad na srodku pustyni a wiec seks i podniecenie o czym tu jest mowa dla mnie zaczyna sie juz o wiele wiele wczesniej …..i dziala to w obie strony czyli kobieta i mezczyzna sa aktywni nie czekam na trzesienie ziemia co do elma jesli twoje podniety sa jak twoje komentarze to chyba musisz miec niesamowity problem;) normalnie wspolczuje
31 sierpnia 2010 at 10:20nie przepadam za poetyckimi porownaniami, nie umiem sprecyzowac co mnie jara, po prostu mi sie chce albo nie, skladowa wielu czynnikow, ale nie umiem ich wymienic
to ze mowie wprost i nie zwracam wielkiej uwagi na otoczke moze byc dla ciebie prostackie, ale mi to pasuje, tak mi sie podoba i tyle
nie mowie o samym mechanicznym akcie, lubie gdy kobieta patrzy w oczy, gdy widac ze sie angazuje, to bardzo podniecajace, ale tyle chyba wystarczy, nie mam wielkich wymagan, nie oczekuje ze bedzie robila szpagat albo przebierala sie za brokułe, cokolwiek… 😉
oczywistym jest ze faceta latwiej zadowolic niz kobiete, wystarczy zajac sie jego penisem i po sprawie, jest hepi 😀
my mamy trudniej ;p - AutorOdp.