• Autor
    Odp.
  • eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

alez ja w zyciu nie neguje tego co lubisz lub nie nie mam najmniejszego prawa tego robic ani wcale niechce…odpowiedzialam tylko na twoj post ze nie ma to jak oczekiwac tak oczekuje jak najbardziej …i faceci ktorych znam tez tego oczekuja…ma byc odjechanie dobrze ale ma byc tak, ze jak patrzysz wlasnie na te jedna lub jednego, to wiesz co moze ona/on zrobic…i nie mam tu na mysli szpagatow ale napiecie atmosfere jaka potrafia wytworzyc dwoje ludzi, a sam seks moze byc taki jak kto lubi albo jaka jest sytuacja….nie o sposobie kochania mowie a o tym co podnieca …dla mnie to jest cala gra przed a panow ktorych znam tez jasno sie okreslaja ze tez ich to kreci to wszystko co prowadzi do finalu jakim jest seks….

elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

wy kobiety byscie chcialy sex przezywac non stop bo wam to przyjemnosc sprawa a mezczyzni chcieliby sie zaspokoic bo to ich uwiera a pozatym ciagle wy kobiety jestescie sprzeczne, piszesz ze ma byc napalony go ostatnich granic znaim dotknie kobiete, a drugie na co napotykamy jest to ze z przedwczesnego wytrusku robicie problem, albo nazywacie nas miernymi ze za krotki sex

eBoska
    Member
    • Pasjonat

to o czym piszesz to jakis dziwny rodzaj nietolerancji i kompletnego braku umiejetnosci zaspokajania partenra…

kobiety tez lubia sie rozladowac tylko, zeby ja rozladowac to tez trzeba umiec …myslec o drugiej stronie, a nie tylko o sobie jak sie chce myslec o sobie bo cos kogos uwiera to ma sie renie raczkowska a dziewczyny tomcia paluszka…i wtedy jest pozbycie sie uwierajacego problemu …seks we dwoje powienien byc zadawaljacy dla kazdej ze stron

elm303
    Member
    • Zapaleniec

w sredniowieczu niewiedziano ze kobieta sie podnieca, wiec niby jak ktos mogl robic dobrze kobiecie, nastepne jest to ze mezczyzna ma zdobyc kobiete na sex i jeszcze robic jej dobrze podczas sexu? a ostatnie jest to ze niby jak ma robic dobrze mezczyzna kobiecie jesli nazywa sie plcia brzydka, a penis lubi byc przez kobiety postrzegany jako ten najmniej wazny element, poprostu mozna nabrac nienawisci, zglupiec niewiedzac jaki sie ma byc, jak podniecac kobiete, czy brutalny czy czuly a nie robic kobiecie dobrze

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Już dawno nie żyjemy w żredniowieczu ,a z zaspokajaniem kobiet generalizujesz może i takie się zdarzają ,ale w zdrowych związkach to obie strony zaspokajają partnera.
    Ale pewnie znajdziesz kiedyż miłego pana ,który się tobą zajmie 😈

eBoska
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

w sredniowieczu niewiedziano ze kobieta sie podnieca, wiec niby jak ktos mogl robic dobrze kobiecie, nastepne jest to ze mezczyzna ma zdobyc kobiete na sex i jeszcze robic jej dobrze podczas sexu? a ostatnie jest to ze niby jak ma robic dobrze mezczyzna kobiecie jesli nazywa sie plcia brzydka, a penis lubi byc przez kobiety postrzegany jako ten najmniej wazny element, poprostu mozna nabrac nienawisci, zglupiec niewiedzac jaki sie ma byc, jak podniecac kobiete, czy brutalny czy czuly a nie robic kobiecie dobrze

no bez pol litra nie rozbierzesz..elm303 jak nikt dzis poprawiles mi humor no poplakalam sie ze smiechu….wiesz jak by sie nad tym zastanowic to musze ci przyznac racje z tymy kobietami to kompletnie nic nie wiadomo…tylko z jednym sie kurcze jakos nie moge zgodzic z tym penisem ja bym sobie lapke dala uciac ze to wlasnie penis jest calkiem waznym elementem no ale moge sie mylic w koncu jestem az kobieta pozdrawiam ….

elm303
    Member
    • Zapaleniec

penis jest tym najwazniejszym elementem sexualnym ale wystarczy dodac kobiete i uczyni z niego tylko dodatek sexualny

eBoska
    Member
    • Pasjonat

no widzisz elm jakos mi przychodzi na mysl ze w takim razie nie dodawaj kobiet a dodaj mezczyzne co dwa penisy to nie jeden ….i sprawa zalatwiona 😀 😀

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Też mi to przeszło przez myżl, ale postanowiłem elma po prostu ignorować… choć jak się tak zastanowić ze rzeczywiżcie wszystkie jego posty mogą wskazywać że woli on zadawać się z facetami…

elm303
    Member
    • Zapaleniec

albo lepiej przejsc na kobiete, z tego co wiem wielu mezczyzn zmienilo plec, bedac kobieta maja co chcą, zyja na luzie, nikt niepotepia gatunku kobiecego, podobno wlosy odrastaja bo stres odchodzi, mozna sie umowic wreszcie poprostu na sex, nienapotka cie juz ngdy w zyciu jakies szukam bogatego, mozna oddawac sie gwaltom, zachowywac sie zupelnie tak jak nieprzystoji smiejac sie z zalosnej plci nazwanej nedznymi facetami hihi

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

sorry elm, ale dla Ciebie pozostaje jedynie homo-żcieżka, po prostu zmianie płci nie podołasz, nie dasz rady być kobietą

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Mylisz się to by było idealne rozwiązanie dla niego. Nie może zdobyć kobiety to by ją miał na co dzień, za każdym razem jak spojrzy w lustro. Gorzej jeżli by mu się nie spodobała 😈

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

@Onione wrote:

Co podnieca facetów?
    CCC.

Czysta
    Chętna
    Cudza

Z naciskiem na to ostatnie. 🙄

Zgadzam się w stu procentach z Onione… Niestety:(

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Z obserwacji, kobiety czężciej zdradzają, a rzadziej się przyznają.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co Najbardziej Podnieca Mężczyznę?"

Przewiń na górę