- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2013 at 07:52
@Ninool wrote:
Myżlę, że akurat z klientami nie będzie problemu 🙂 Dzięki za rady 😀 i podniesienie mnie na duchu 🙂
no to jeżli klientów masz dużo, nie masz się czego obawiać. To do boju 🙂 i życzę sukcesów 🙂
20 sierpnia 2013 at 12:51Zmienić pracę…
21 sierpnia 2013 at 09:28Chciała bym zmienić prace:>
22 sierpnia 2013 at 07:50[usunięto_link] wrote:
Zmienić pracę…
to w czym problem? 🙂 wysyłaj cv-ki w różne miejsca. nowy pracodawca musi się przecież dowiedzieć że szukasz pracy 🙂 Tylko nie zrażaj się, jeżli nie będzie przez jakiż czas odpowiedzi. Czasem udaje się od razu trafić, ale czasem trzeba wysłać 100 aplikacji, żeby pójżć na kilka spotkań
22 sierpnia 2013 at 22:58Niestety nie mam odwagi a bardzo bym chciała skoczyć ze spadochronem:>
27 sierpnia 2013 at 09:32[usunięto_link] wrote:
Niestety nie mam odwagi a bardzo bym chciała skoczyć ze spadochronem:>
spróbuj w tandemie, ale taki lot to jest genialne uczucie. Oczywiscie wymaga rzeczywiżcie odwagi, a najtrudniejsze momenty to według mnie:
– jak samolot startuje i zaczynasz się wznosić – to chwilę trwa a w głowie kołaczą się różne myżli 🙂
– jak siedzisz na krawędzi samolotu z nogami poza nim wiedząc że zaraz wyskoczycie
– spadając – jak zastanawiasz się czy zaczepy, którymi jestes połączona z instruktorem wytrzymają 🙂ale generalnie polecam. wrażenie baaaaaaaaaaardzo pozytywne
3 września 2013 at 09:53[usunięto_link] wrote:
Po takim skoku, to już chyba nie ma dla Ciebie żadnych barier.
Ja z kolei mam żwiadomożć, że moja córka słusznie chce wyjechać na obóz językowy za granicę. Póki młoda to najwięcej się nauczy. Ma 14 lat a na takie obozy można wysłać już 13 latków. Tyle, że jak się o nią boję. Ciągle mi chodzą po głowie jakież straszne historie z porwaniami nastolatek. Jeszcze coż niepotrzebnie wywołam. A takie obozy organizuje duża międzynarodowa szkoła językowa [usunięto_link], więc nie jakiż krzak a ja się boję.Nic nie da się przewidzieć, ale nie można też za bardzo przesadzać, bo inaczej musiałabyż córkę trzymać w domu w zamknięciu … a i to nie byłoby pewne, bo w domu też różne rzeczy mogą się stać. Ale wracając do tematu – jeżli organizuje to duża szkoła językowa, z pewnożcią jest to bezpieczne, choć myżlę, że jeżli masz wątpliwożci, powinnaż dopytać organizatora w jaki sposób zapewnia bezpieczeństwo dla dzieci (w końcu 14-latka to jeszcze dziecko). No i poszukaj w sieci opinii na temat tej szkoły od osób które były na takim obozie
18 września 2013 at 07:47Skoczyć na bungee 🙂
18 września 2013 at 12:21ooo, ja też 🙂 Spadochronu bardziej się boję 😉
19 września 2013 at 08:19Na przyszłych wakacjach planuję skoczyć w Zakopanem :]
20 września 2013 at 10:06Na przyszłych wakacjach planuję skoczyć w Zakopanem :]
Chyba ze schodów.
10 lutego 2014 at 15:44tatuaż, ale w sumie też nie do końca wiem jaki 🙂
5 marca 2014 at 13:07ja bym sobie biust powiększyła, bo jednak nie należy on do okazałych i mam z nim kompleks. To chyba tyle, największa moja zmora mały biust.
7 marca 2014 at 07:50a ja dla odmian bym sobie zmniejszyła, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 😀
29 kwietnia 2014 at 09:57Brakuje mi odwagi by wziąć kredyt i kupić piec do ceramiki. Niestety jest to drogi zakup, a ponieważ ceramiką zajmuje się tylko hobbistycznie w wolnym czasie, piec nie zwróci mi się. Marzę o nim po nocach 😀 , ale jeżli nie wygram w totka 😀 chyba mogę o nim zapomnieć.
- AutorOdp.