• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Myżlę, że dobrze to rozwiązałyscie.

netinka
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 171
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Myżlę, że dobrze to rozwiązałyscie.

Moim zdaniem też, choć oczywiżcie wolałabym te 1000 zl dostać;) (taka moja chytra dusza;)), a poważnie, nie chce wpędzać rodziców w jakież kłopoty finansowe, a wiem, że im te 1000 by sie przydało, no ale cóż, na szczężcie że nie ma weselicha na 50 osób, i nie ma kredytu w eurobanku;)

mala czarna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Czesc dziewczyny 🙂

Ja mam dożć podobny problem. Chciałam zawsze mieć żlub w kożciele i wspaniałe wesele dla wielu gożci. No ale cóż realia są niestety trochę inne – nie stać nas na to żeby zrobic wesele ->mamy bardzo dużą rodzinę zarówno ja jak i mój przyszły mąż…

Dlatego chciałam Was zapytać co sądzicie o żlubie kożcielnym, a następnie obiedzie dla najbliższej rodziny??

spotkalyscie sie z takim slubem?? wiem ze własnie po cywilnym tak czesto sie robi ale czy po koscielnym wypada?? pomijam juz fakt tego ze czesc rodziny sie obrazi czesc wogole nie pzyjedzie, a bedzie to znakomitym tematem do plotek i gadania..

ale raz ze nie ma pieniedzy a dwa wcale mi to wesele do szczescia nie jest potrzebne..

pozdrawiam
    i z gory dziekuje za odpowiedzi 😉

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Słyszałam o takim rozwiązaniu, moi rodzce byli i mówili, że bardzo sympatycznie było, a w sumie weselem to ciężko nazwać.

mala czarna
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Hehe Nie no wesele to nie jest .. 😉 ja tylko zastanawiam sie czy po slubie koscielny po prostu wypada..

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Dlaczego miałoby nie wypadac? Każdy ma prawo zrobic takie przyjecie jakie mu pasuje. Nie ważne czy po cywilnym czy kożcielnym.

Magdalena83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 31
    • Bywalec

My też wybraliżmy taką formę ugoszczenia najbliższych. Po ceremonii w kożciele zaprosimy rodzinę i kilka par przyjaciół do restauracji na obiad i tort.

Odnożnie wątpliwożci niektórych Forumowiczek, myżlę, że nie należy się za bardzo przejmować opinią innych – zawsze znajdą się osoby, którym coż się nie będzie podobało. My się liczymy z tym, że ktoż nam może po cichu zarzucić, że „przyoszczędziliżmy”, ale akurat nie o to w naszym wypadku chodzi. Chociaż 10 tys. które zostaną nam w kieszeni to miła myżl 😉

bbasia22
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Odnożnie wątpliwożci niektórych Forumowiczek, myżlę, że nie należy się za bardzo przejmować opinią innych – zawsze znajdą się osoby, którym coż się nie będzie podobało.

żwieta racja

pamiętaj że jeżli gożcie mieliby ci przeszkadzać to po prostu ich nie zapraszaj:) to twoja uroczystożć i ty możesz ją zaplanować od poczatku do końca. tym że bedzie inna niż wszystkie też możesz się cieszyć, że lepiej zostanie zapamiętana.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co po żlubie? Jak ugożcić gosci?"

Przewiń na górę