- AutorOdp.
- 19 lipca 2009 at 19:53
Poznalam pewnego chlopaka ponad miesiac temu.Zaczelismy sie dosyc czesto spotykac.Imponowal mi swoja dojrzaloscia,spodobal mi sie.Mowil ze chcialby sie juz ustatkowac i nie chce byc sam. Wszystko bylo na najlepszej drodze.Nagle pare dni temu napisal mi sms ze nie chce mnie oszukiwac i ze ciagle mysli o swojej bylej ktora go rzucila miesiac przed tym jak mnie poznal.Mowil ze bardzo chcialby o niej zapomniec ale nie umie(pracuja w jednym budynku).Zrobilo mi sie przykro i pomyslalam ze napewno klamie, ze to tylko pretekst zeby nie spotykac sie juz ze mna.Napisalam mu tylko powodzenia i narazie.Nastepnego dnia pojechalam z kolezankami do clubu i on wtedy zaczal do mnie wydzwaniac.Przyjechal na ty dyskoteke.Mowil ze chce mi wszystko wytlumaczyc.Gadal jak ona go zranila i myslal ze zapomni ale to trudno itp itd.A ja mu tylko .Powiedzial ze jest zaskoczony moja obojetnoscia.Odpowiedzialam mu ze nie jest mi to obojetne ale plakac nie bede.i ze to jego decyzja.spedzil u mnie caly weekend.Zachowywal sie tak jakby nic sie nie stalo.Zapytal sie mnie nawet czy nie chcialabym pojechac z nim na wakacje.Co ja mam myslec o jego zachowaniu?Dodam jeszcze ze on ma 29 lat a takie zachowanie jest strasznie dziecinne.
19 lipca 2009 at 20:05Dobrze postępowałaż do momentu pojechania na dyskotekę.
Widzisz, wystarczyło troche chłodu i obojętnożci – i już zmieni front.
Szkoda tylko, ze spędziliżcie weekend „tak jakby nic się nie stało”… dałaż mu do zrozumienia, że może tak bajerować i wracac do ciebie kiedy tylko zechce.
Odstaw go. Jak dobrze zauwazyłaż, facetowi zaraz stuknie trzydziecha, a zachowuje sie jak nieopierzony dwudziestolatek…19 lipca 2009 at 20:27Odpużć sobie jak nie chcesz być zraniona za jakiż czas-rok może dwa. Facet, który kocha na prawdę kobietę, nigdy o niej nie zapomni. Będzie się z Tobą spotykać, spędzać czas i nawet wakacje. Będzie robił różne rzeczy żeby zapomnieć, ale w sercu i tak pozostanie zawsze tamta i nigdy o niej nie zapomni. Gdy za jakiż czas tamta będzie chciała wrócić do niego, bez namysłu Ciebie porzuci-pójdzie za głosem serca. Tylko wtedy będzie naprawdę szczężliwy. A teraz to pozory wg mnie, żeby zapomnieć
20 lipca 2009 at 16:16facet dzieciak, bral cie troche pod wlos z ta dziewczyna. pewnie sprawdza jak bedziesz reagowac na takie zagrania. to typ ktory czuje potrzebe bycia olewanym od czasu do czasu. to jest typ najgorszy, bo kazde zblizenie bedzie oznaczac jego odsuwanie sie. poza tym serio 30latek a dzieciak. nic dziwnego ze do tej pory nigdzie nie zakotwiczyl. dobrze ci radza dziewczyny. olac gupa poki sie nie zaangazowalas
21 lipca 2009 at 13:13a ja stanę po przeciwnej stronie: jeżeli Ci na nim zależy, to jedź z nim na te wakacje, ale powiedz mu, że jedziesz tylko dlatego, że chciałabyż się wyrwać z miasta (to musi zajechać obojętnożcią). Jeżeli gożciu zobaczy, że jest Ci obojętny, a jemu zacznie zależeć, to zacznie Cię zdobywać.
Natomiast jeżeli naprawdę mu zależy na żonie, która go olała, to będzie się zachowywał jak gdyby nigdy nic. Tacy są faceci :/
Ale zrobisz oczywiżcie jak będziesz chciała. Powodzenia!21 lipca 2009 at 14:17idealny przyklad tego jak niektore babki lubia sobie dopowiadac jakies dziwne historie
nie kumam wogole czemu sie tak na niego oburzacie
po prostu mu sie podobasz, myslal ze bedzie git, ale mu sie przypomniala jakas tam byla, wiec byl wobec ciebie szczery i ci to powiedzial
niedojrzaly by byl jakby nic ci nie mowil
macie strasznie pokrecone myslenie
emilia to juz wogole wymysla teorie spiskowe ze facet cos testuje hahaha
kto by wpadl na takie pomysly, jakies testowanie haha
gosiulek to wie, nie wiadomo skad co gosc czuje i jak sie bedzie zachowywal a wcale go nie znapod koniec w tekscie jest jakas niejasnosc
rozmowa o tym ze jemu jest smutno, ty z kolei mu mowisz, ze plakac nie bedziesz, czyli teoretycznie z tego wynika, ze wychodzicie sobie do domow oddzielnie ale…
nagle spedzacie razem weekend
i kto tu jest niedojrzaly hahanie ma to jak babska solidarnosc za wszelka cene 😀
21 lipca 2009 at 14:38zgadzam się z miszczem.
przesadyzm górą 😉
facet 2 miesiące temu rozstał się z kobietą z którą prawdopodobnie spędził spory kawałek życia , więc jakiego zachowania się spodziewać?
21 lipca 2009 at 15:24Do Miszcza:Wtedy na tej dyskotece ja bylam juz po butelce wina.Pogadalismy na poczatku a potem nie odstepowal mnie na krok i bawilismy sie razem cala noc
Wczoraj rozmawialismy:Powiedzial mi ze fajnie sie przy mnie czuje ale potrzebuje jeszcze czasu,nie moze mi nic obiecac i nie chce mnie oklamywac.Rozum mowi mi zeby go olac ale serce ciagle jest przy nim.Powiedzialam mu ze dam mu troche tego czasu ale wiecznie nie bede czekac21 lipca 2009 at 16:21jest szczery
a ty mozesz zrobic co chcesz, zreszta nie pamietam ale znacie sie ile? miesiac? to co niby ma obiecywac?
to raczej oznaka tego ze ma powazniejsze plany a nie ze podchodzi do sprawy jak gnojek
absolutnie odwrotne wnioski wyciagacie 😀21 lipca 2009 at 16:41Kobieto Ty się spodziewałaż że po miesiącu wyzna Ci miłożć i się ożwiadczy, daj mu trochę czasu 🙂
21 lipca 2009 at 18:30Miszczu to nie jest takie proste i wiem że facet potrafi włażnie w taki sposób zranić. Niby jest fajnie, niby tamten związek już nie istnieje, ale wystarczy jedno spojrzenie byłej, a on może już być przy niej.
Osobiżcie faceta skreżliłabym za ten sms. Moim zdaniem takie zachowanie zarówno u mężczyzn jak i u kobiet informuje nas o tym że ta osoba nie potrafi rozmawiać i że brak jej odwagi.
Jeżeli on chce rozpocząć nowy związek, który ma być poważny to niestety powinien odciąć się od przeszłożci, a jeżli nie jest na to gotowy to bawcie się ze sobą jak tylko możecie. Masz 50/50 szans że coż z tego wyjdzie, ale póki co nie angażuj się w to zbyt mocno.21 lipca 2009 at 18:52ale ja przyznaje racje ze jak ma z tego byc cos powaznego to on musi sie odciac od poprzedniego zwiazku
tylko ze oni znaja sie miesiac
nikt nikomu nic nie obiecywal…jak ona nie chce to nikt jej nie zmusza
po prostu uwazam ze krytyka tego typa jest bez sensu22 lipca 2009 at 08:27zgadzam się z Tobą, że krytyka jest bez sensu.
Miesiąc znajomożci to bardzo mało. Dlatego uważam, że jeżli kobieta nie potrafi żyć z dnia na dzień i nie przejmować się zbytnio nie angażując się w związek to jak najbardziej powinna w takim związku pozostać. Lecz jeżli ktoż po miesiącu oczekuje zaręczyn to powodzenia:)22 lipca 2009 at 09:02myżle że powinnaż sie cieszyć , że chłopak powiedział Ci jak jest bo przecież mógł równie dobrze nic nie mówić , ciągnąć to przez długi okres a potem oznajmić ze wraca do dziewczyny .
Wiem że wcale ci z tą wiedzą nie będzie lepiej , ale musisz sie zastanowić czy dasz rade ciagnac ten związek wiedzac to co wiesz.
Ja byłam w podobnej sytuacji ,30 sierpnia 2009 at 11:08Moglam was dziewczyny posluchac wtedy.Zostawil mnie.Wyslal sms(!!!!!!) ze jednak nie bedzie mnie oszukiwal i nie potrafi tamtej przestac kochac mimo ze bardzo chce.Eh zycie.
- AutorOdp.