• Autor
    Odp.
  • Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Ciekawe co teraz specjaliżci powiedzą?

Cóż, stało się. Widocznie za mocno był związany z tamta lasencją, może faktycznie nie umie o niej zapomnieć. A może też po prostu na horyzoncie pojawiła się inna, nowa zdobycz. Wszystko jest możliwe, skoro nawet nie miał na tyle klasy by powiedzieć Ci to w twarz.

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

z tym, że wysłał smsa to dziecinada faktycznie. chociaż.. takie czasy nastały, że ludzie bez telefonu życia sobie nie wyobrażają, więc może taki sposób komunikowania pewnych rzeczy dla niektórych to.. normalka 🙄

uważam, że „pakować” w kolejny związek powinno się dopiero wówczas, gdy człowiek nabierze dystansu i nauczy się być sam. dlatego ja tego kolesia tak od razu bym nie przekreżlała..

tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

wlasnie napisal mi sms’wybacz mi. nie chcialem cie skrzywdzic.’boje sie ze jezeli on znowu zmieni zdanie ja go przyjme tak z otawrtymi ramionami.

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Masz już te swoje 25 lat, nie jesteż naiwną 18-tką. Będziesz wiedzieć, co jest dla Ciebie najlepsze 🙂

vaneczka88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja bym na Twoim miejscu dała sobie spokój, póki jesteż w stanie jeszcze z niego zrezygnować, bo ta znajomożć trwa krótko..

Chłopak jest szczery i nie potrafi się okreżlić. Trudno.. Lepiej,że Ci powiedział wprost jak sytuacja wygląda, niż żciemniał.
    Nie zrywaj znajomożci po prostu bądź z nim w neutralnych stosunkach i zobaczysz co będzie, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele…

Człowieka do miłożci nie zmusisz…

tapir19
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ah nie umiem sobie z tym poradzic.Wczoraj wrzucil filmik na jedna strone internetowa z karnawalu.jest tam z jakas ruda panna-niby nic nie robia ale…Zdenerwowalam sie i napisalam mu zebu wykasowal moj numer, nie kontaktowal sie ze mna bo nie chce go znac,ze jest klamca.On mi odpisal ze to tylko kolezanka ktora zna od 5 lat i ze ja widze to co chce zobaczyc.Dawno nie mialam tak zlamanego serca.Nie jem, nie spie, leze w lozku i placze.Czy tylko czas leczy rany?za 3 dni jade do wloch i boje sie ze bede ciagle o nim myslec i to mi zepsuje wakacje.

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Nie tylko czas… KLIN KLINEM 🙂

We Włoszech poznasz przystojniaka i zapomnisz o złamanym serduszku…czego bardzo Ci życzę 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co robic?"

Przewiń na górę