Co sądzicie dziewczyny o facetach bez prawa jazdy?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 333 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

@Cleo wrote:

chyba chciałaż napisać, że facet który NIE MOŻE ZDAĆ prawka jest nieudacznikiem – to już prędzej.

facet, który zamiast się zabrać do roboty i po prostu to prawko zrobić (co dla żrednio inteligentnej osoby nie jest wielkim wyczynem) – tylko siedzi na damskim forum i pierdoli farmazony – TO JEST NIEUDACZNIK

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Tematów: 11
    • Odp.: 1451
    • Maniak

Myżlisz, że nie robiłem prawka i nie miałem egzaminów? Poza tym nie mam też specjalnej motywacji, bo blachar podrywać nie zamierzam, w roli osoby, która pracuję jako kierowca się nie widzę. Jasne, że chcę zrobić prawko, ale póki co się w tym nie widzę. A Ty sama masz, że się tak „mądrujesz”? 😉

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Poza tym czuję społeczną presję na prawko i nie czuję się z tym dobrze. Dla mnie chyba główną motywacją do jego robienia jest, żeby się nie wstydzić jego braku. Motoryzacją się specjalnie nie interesuję

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

Prawo jazdy miałam jak ty jeszcze w gacie waliłeż.

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

To ciekawe ile masz lat 😀

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

Tak trudno oszacować?

Faktycznie, może Ty się lepiej za jazdę nie bierz, jak prostego szacunku nie umiesz zrobić.

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

@Zauroczona wrote:

Tak trudno oszacować?

Faktycznie, może Ty się lepiej za jazdę nie bierz, jak prostego szacunku nie umiesz zrobić.

Myżlałem, że sobie żartujesz. Cały czas miałem wrażenie, że jesteż młodą dziewczyną, mniej więcej w moim wieku…

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

I się nie pomyliłeż.

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Bo po co jakaż kobieta np. w wieku 40 lat miałaby pisać z jakimż młodym prawiczkiem. Chociaż zauważyłem, że to włażnie te sporo starsze ode mnie w dyskusjach ze mną najbardziej podkreżlają, że przeszłożć kobiety powinna mnie g***** obchodzić 😆

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

@zasadniczy wrote:

Ja jestem na tyle męski

wytlumaczysz mi jak ktos, kto ma takie problemy z kobietami moze byc meski?
    cos ci sie pomylilo

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Po po prostu nie podrywam. Uważam, że na dzisiejszym etapie podrywanie kobiet byłoby nietaktem z mojej strony (byłyby pewnie komentarze dziewczyn: „jak on nawet żmie, nie dla psa kiełbasa”). Zresztą na jakichż bibach wolę gadać z kumplami o męskich sprawach, żartować sobie z koleżankami i pić do dna, zamiast bawić się w podrywanie 😛

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

no to w jaki sposob jestes meski? skoro odrzucasz kobiety…

Anonimowy
    Nieaktywne
    • Maniak

Nie wiem, czy je obrzydzam, czy nie. Ciężko stwierdzić, ale zawsze miałem sam siebie za dożć obleżnego 😆

Cleo
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

@Zauroczona wrote:

@Cleo wrote:

chyba chciałaż napisać, że facet który NIE MOŻE ZDAĆ prawka jest nieudacznikiem – to już prędzej.

facet, który zamiast się zabrać do roboty i po prostu to prawko zrobić (co dla żrednio inteligentnej osoby nie jest wielkim wyczynem) – tylko siedzi na damskim forum i pierdoli farmazony – TO JEST NIEUDACZNIK

tak – ale nie napisałaż – ZASADNICZY to nieudacznik – tylko FACET bez prawka to nieudacznik.

miszczu pisał, że nie ma prawka – czy jego też uważasz za nieudacznika?

Zauroczona
    Członek
    • Pasjonat

@Cleo wrote:

miszczu pisał, że nie ma prawka – czy jego też uważasz za nieudacznika?

w tej całej bełkotaninie zasadniczego pominęłam post miszcza. Nie wiem, czy ma prawko czy nie i raczej ta wiedza do szczężcia nie jest mi potrzebna. Nie wczytuję sie w to forum tak szczegółowo, i nie mam potrzeby zapamietywania wszystkich faktów dotyczących was 🙂
    Czy miszcza uważam za nieudacznika? Nie. Bo w przeciwieństwie do zasadniczego nie obnosi się ze swoimi problemami w każdym wątku tego forum i nie truje jak stara potłuczona baba.

@zasadniczy wrote:

Bo po co jakaż kobieta np. w wieku 40 lat miałaby pisać z jakimż młodym prawiczkiem.

Jeżli oszacowałeż, że ja mam 40 lat to faktycznie lepiej nie siadaj za kierownicę bo z logicznym mysleniem u ciebie cieniutko

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 333 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę