- AutorOdp.
- 26 czerwca 2009 at 16:38
Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
A ja ktoż nie ma talentu do jeżdżenia?
26 czerwca 2009 at 17:14talentu? 😛
moim zdaniem każdy potrafi się nauczyć jeździć, ale nie każdy może się czuć dobrze/pewnie za kierownicą
i gdy ktoż nie ma „talentu” do jazdy samochodem to niech nie jeździ nim,
są inne sposoby 🙂26 czerwca 2009 at 17:31Dla mnie prawo jazdy nie jest niczym imponującym. Albo jest, albo go nie mam. Specjalnie nie razi mnie jeżdżenie autobusem. Wręcz przeciwnie – wolę pójżć z facetem na spacer niż wszędzie p****żdżać samochodem bo tak wygodniej. A niektórzy faceci to jak już mają prawko to wszędzie by tylko jeździli. Uważam prawo jazdy za coż, co jest przydatne w zdobyciu pracy, ułatwia życie jeżli mieszka się poza miastem itp. Jeżli komuż nie jest specjaknie potrzebne, niezbędne i w ogóle to ma prawo go nie mieć i nie jest gorszy tylko dlatego, że nie ma prawa jazdy. Są też tacy, którzy do prowadzenia aut po prostu się nie nadają, lub tacy, których to nie kręci. Nie widzę w tym nic złego. Nie każdy musi być we wszystkim dobry.
No, chyba że facet chce złapać laskę tudzież „blacharę” na auto. Ale do tego prawko też potrzebne w sumie nie jest 😀26 czerwca 2009 at 17:35Wmówić można sobie wszystko. A przede wszystkim to, że się nie ma talentu.
26 czerwca 2009 at 18:29Anonymous
- Maniak
Blachara to dziewczyna, która leci na kasę i auto. Jednak jeżli dziewczyna w prawie jazdy widzi po prostu objaw zaradnożci faceta to blacharą nie jest 😉
26 czerwca 2009 at 18:38sa takie typy kobiet ktore lubią tak naturalnie, jak mezczyzna przychodzi bez niczego na spotkanie, i tym z furami opadają wtedy kopary. ale z drugiej strony ktora pogardzi tą skórą na siedzeniach – ta która wyrosla juz z tego
26 czerwca 2009 at 18:43@zasadniczy wrote:
A ja ktoż nie ma talentu do jeżdżenia?
to tak jakby ktoż powiedział, że nie nauczył się czytać, bo nie ma do tego talentu.
Weź się człowieku lepiej za to prawko, a nie truj na forum. 😀26 czerwca 2009 at 19:34Anonymous
- Maniak
Na razie mi prawko nie jest potrzebne, poza tym mam ważniejsze rzeczy na głowie
26 czerwca 2009 at 22:12😆 😆 😆 😆 😆
no nie wierze jaki temat… prawko jest najwazniejsze 😆 😆 😆 😆 😆26 czerwca 2009 at 23:30@zasadniczy wrote:
Blachara to dziewczyna, która leci na kasę i auto. Jednak jeżli dziewczyna w prawie jazdy widzi po prostu objaw zaradnożci faceta to blacharą nie jest 😉
Nie,nie,nie!Prawo jazdy nie jest dowodem na zaradnożć faceta-znam takich,którzy prawko sobie zwyczajnie kupili.
Mój chłopak ostatnio spontanicznie zupełnie zorganizował ognisko,które sam rozpalił(wiem,wiem,banalny przykład) i to było dla mnie dosc imponujące.Jest zaradny i w każdej sytuacji umie sobie poradzić-ja to własnie chwalę 😀27 czerwca 2009 at 09:49Anonymous
- Maniak
Warn, prawdziwa umiejętnożć jeżdżenia również się do takich umiejętnożci zalicza
27 czerwca 2009 at 10:17prawko moze miec kazdy duren, nie wiem czy to jest jakas specjalna umiejetnosc..
27 czerwca 2009 at 10:22Anonymous
- Maniak
Dla mnie jazda samochodem to kosmos 😆
27 czerwca 2009 at 10:46Tak, mów tak dalej, a rzeczywiżcie uwierzę, że w Twoim przypadku, byłoby to iżcie męskie osiągnięcie.
Dla każdego, kto nie jeździł i nie ma o tym pojęcia, jazda samochodem to kosmos. I potem ten każdy zawsze zdaje. Więc bierz się w garżć 😉 powodzenia.27 czerwca 2009 at 11:01ha. przyszły mi na myżl laski z facetami, którzy zataczają samochodem kółka po mieżcie zamiast się p****żć na żwieżym powietrzu … szkoda paliwa 😉
- AutorOdp.