Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 451 do 465 (z 1,662 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kiziaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

z艂a na starszych ;/

Meg77
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

z drugiego pokoju dochodz膮 g艂osy z TV, pij臋 gor膮ca herbatk臋 malinow膮 na rozgrzanie, skubie wafle ry偶owe Sonko w gorzkiej czekoladzie i przegl膮dam forum a potem poogl膮dam sobie Sopot 馃槅

Myszka19
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

pije zimn膮 kawe 馃榾 ogl膮dam tv (szukam czy co偶 ciekawego leci) i przegl膮dam forum 馃槢

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Wr贸ci艂am do domu…wko艅cu!Znikne艂am o 16,by艂am na zakupach,potem w knajpie a p贸藕niej na ogl臋dzinach sali.Ufff…a jeszcze troch臋 musze pogrzeba膰 w sieci…

Myszka19
    Cz艂onek
    • Ekspert

prawie 偶pi臋 馃槢 wesz艂am tylko sprawdzi膰 stan konta 馃槢 i uciekam dalej pod ciep艂膮 ko艂derk臋 馃槢

mia1980
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

gadam z kolezanka na gg[moze mi za艂atwi wyjazd za granic臋] ale kurcze wszystko sie pogmatwa艂o 馃檨

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Teraz robie make-up,s艂ucham muzyki i spiewam oczywi偶cie 馃榾 (trening czyni mistrza 馃槅 )

Tweety
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 74
    • Sta艂y bywalec

ci臋偶ko szamam obiad, s艂uchaj膮c Anathemy i pisz膮c na forum, a potem szybciutko na urodzinki chrze偶niaka

kiziaa
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

troche si臋 nudze… wrr mia艂am jechac na dyske ale bum nie wypali艂o. tzn nie zabrano MNIE 馃榾 ide ogladac Sopot Festival 2007 馃檪

Myszka19
    Cz艂onek
    • Ekspert

ja gadam sobie z koleg膮 na gg s艂ucham muzyki, i przegl膮dam allegro 馃槢

Magdus
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Dopiero teraz przeczyta艂am o tym wypadku na Air Show w Radomiu… jestem w szoku 馃槬

Myszka19
    Cz艂onek
    • Ekspert

@Magdu偶 wrote:

Dopiero teraz przeczyta艂am o tym wypadku na Air Show w Radomiu… jestem w szoku 馃槬

ja ju偶 wcze偶niej o tym s艂ysza艂am w tvn24.. podobno to dla jednego z nich mia艂 by膰 „po偶egnalny” lot.. i niestety.. by艂.. 馃檨

kiziaa
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

pierwsze s艂ysze… jakos ostatnio nie oglada艂am informacji.. musze zobaczyc w innternecie o tym… :/

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Guru

Wr贸ci艂am z knajpy w艂a偶nie…takiej co to si臋 na zewn膮trz przez lato siedi.Niestety lato mamy jakie mamy wi臋c wymarz艂am za wszystkie czasy 馃槙 ale smiesznie by艂o 馃榾 no i potwierdza si臋-przyci膮gamy dziwnych ludzi 馃槅

Magdus
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Zrobi艂am pranie, przygotowa艂am sobie obiadek, ale malutki b臋dzie, bo ziemniaczki mi si臋 popsu艂y…. 馃槙

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 451 do 465 (z 1,662 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋