Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 661 do 675 (z 1,662 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Myszka19
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@piotr wrote:

@Myszka19 wrote:

hehe a ja lubi臋 my膰 okna.. 馃槢 i cz臋sto to robi臋.. jak zabior臋 si臋 tylko za swoje o w sumie i tak zawsze umyje wszystkie w domu 馃槢

chyba sie z Toba ozenie

hiehiehie 馃榾

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A siedze sobie przed komputerkiem i rozmawiam na gg a przy okazji postanowi艂am zagl膮dn膮c na forum 馃檪 Rozplanowuj臋 sobie przysz艂y tydzie艅… oj ci臋zko b臋dzie chyba… 馃槈

Magdus
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Wyk膮pa艂am si臋, umy艂am w艂osy… a teraz przymierzam si臋 do sprz膮tania i pakowania… jutro powr贸t do siebie, od 偶rody kolejne 2 tygodnie bez Misia… Jak ja tego nie lubi臋 馃檨 馃槬 馃檨 馃槬

Niebo86
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 589
    • Zas艂u偶ony

w艂a偶nie sko艅czy艂am kapiel..popijam sobie lifta, przegladam forum, slucham Nelly 馃檪

iSis
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 28
    • Bywalec

To si臋 nazywa „le偶akowanie” 馃槈

Kasia_81
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Chcia艂am przeczyta膰 Wasze posty po tygodniowej nieobecno偶ci, ale duuuuu偶o tego 馃榾

Id臋 pod prysznic i do 艂贸偶ka 馃榾

kajdaaa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Odpoczywam po dniu wolnym i odstresowywuj臋 sie przed jutrzejszym dniem pracy pij膮c 偶ubr贸wk臋. 馃槅 馃槅

Zielonooka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Zbieram si臋 do fryzjera.

tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Wcinam sobie sniadanko i zaraz zrobie sobie kakalko 馃槅 A potem ubieranko tylko nie wiem w co? 馃槅

abi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ucz臋 si臋 test贸w na prawko:/ umiem ju偶. Ale boj臋 si臋 jak jasna chole*a tego jutrzejszego egzaminu… 呕ebym tylko z placu wyjecha艂a

Myszka19
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

@abi wrote:

Ucz臋 si臋 test贸w na prawko:/ umiem ju偶. Ale boj臋 si臋 jak jasna chole*a tego jutrzejszego egzaminu… 呕ebym tylko z placu wyjecha艂a

3maj si臋! 3mam za Ciebie kciuki! na pewno Ci si臋 uda!

Le偶臋 w 艂贸偶eczku, wcinam bu艂k臋 z nutell膮 i pij臋 herbat臋 no i oczywi偶cie przegl膮dam forum.. 馃槢 No i jak zwykle mam lenia.. A za nied艂ugo musz臋 wsta膰 bo na 14 do pracy.. blee nie chce mi si臋.. ale jeszcze tylko jutro i miesi膮c wolnego hehe 馃榾

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Odpoczywam.Od rana zrywa艂am kasetony w pokoju rodzic贸w… jestem ca艂a w styropienowych kulkach 馃榾 rodzina si臋 ze mnie 偶mieje,ze mam bardzo barbarzy艅skie motody zrywania tych kaseton贸w(stoj膮c na szafce napieram z ca艂ej si艂y szpachelk膮 na kaseton 馃槅 ).Ale dzi臋ki temu to,co wydawa艂o si臋 najtrudniejsza prac膮 zosta艂o wykonane raz dwa 馃榾 Wida膰 talent do prac budowlanych te偶 mam 8) 馃槅 Ufff….ale si臋 zm臋czy艂am… 馃檪

minia
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 66
    • Sta艂y bywalec

troche sie smutam 馃檨 i ciesze za razem 馃檪 i nadrabiam zaleglosci na forum 馃檪

Zielonooka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Id臋 co偶 posprz膮ta膰.

tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Wcinam ptysia i pije kakalko 馃槅 No i sprawdzam forum 馃檪

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 661 do 675 (z 1,662 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋