co wam sie najbardziej podoba w kobieach?

• Autor
    Odp.
  • lila202
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 6
    • Bywalec

ej co wolicie wygad czy charakter a moze jedno i ddrugie jest tak samo wazne ale tak szczerze to na c najpierw zwracacie uwage przy wyboze partnerki?:D

zakochany
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

powiem tak, na poczatku napewno zwracam uwage na wyglad, dopiero potem na charakter, obydwie rzeczy sa bardzo wazne, i nawet jesli kobieta nie jest ta najpiekniejsza, to charakter, jej osobowosc potrafi ja w ta wlasnie najpiekniejsza zmienic, pochwale sie ;p moja ukochana ma wspanialy charakter, osobowsc i jest piekielnie piekna 🙂 hehe dobra starczy ;p

lila202
    Member
    • Bywalec

hehe no to pogratulowac szczesciarzu 😀

Super Slim
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Pierwsze wrażenie to wygląd. Ale nie ozncza to, że szukamy zaraz jakiejż super modelki z katalogu. Każdy lubi co innego. Ja już nie szukam, ale jak szukałem to interesowały mnie dziewczyny raczej szczupłe lub żrednie, drobne, niezbyt wysokie. Kolor włosów i długożc bez znaczenia, chociaż bardziej kręciły mnie o krótszych włosach i takim zdecydowanym ostrym wyglądzie. Biust niezbyt duży, mógł być wręcz mały. Nie jestem miłożnikiem dużych biustów, ale nie mam nic przeciwko dziewczynom z dużym biustem. Nogi bardzo ważne. Zadbane stopy to podstawa. Zdradzają kobietę, która nie dba o siebie. Dobór butów też ważny. Jeżeli buty aseksowne typu glany, sportowe czy płaskie sandałki to krecha. Dziewczyna mnie nie kręciła. Musiały być kobiece, ale nie za wysoki obcas. Latem klapki idealne. Do dziż jak moja ubierze seksowne klapki na obcasie to jestem ugotowany.
    Jeżeli szukałem kogoż na stałe to charakter był numerem 1. Wygląd był w dużym zakresie tolerancji. Lubiłem dziewczyny spokojne, raczej poważne, tajemnicze, takie trochę zarozumiałe nawet. To było wyzwanie żeby je przełamać i wyluzować. Bardzo ważna była i jest dla mnie szczerożć i wiernożć u kobiet. Jak wykryłem, że dziewczyna jest nieszczera to odjazd. Kłamczuszki odpadały. Traciły u mnie szacunek. Najbardziej z cech kobiecych lubiłem i lubię kobiecożć po prostu. Nawet jak ta kobiecożć ma taką wredniutką postać, to kobiecożć i tak mnie kręci. Taki już jestem.

lila202
    Member
    • Bywalec

niby duzo tych wymagac ale jak sie preczyta to tak naprawde fajnie:) bo tak wszystko co najwazniejsze cenisz i jak taki jestes to jest dobrze:) mam nadzieje ze nie tylko ty jeden…

lila202
    Member
    • Bywalec

niby duzo tych wymagac ale jak sie preczyta to tak naprawde fajnie:) bo tak wszystko co najwazniejsze cenisz i jak taki jestes to jest dobrze:) mam nadzieje ze nie tylko ty jeden…

Eternal
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Cycki;)

Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Popieram poprzednika. Zdecydowanie duże cycki. 🙂

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

@Zbereźnik wrote:

Popieram poprzednika. Zdecydowanie duże cycki. 🙂

Eternal nie powiedział, ze podobają mu się duże cycki. Tylko, że zwraca uwagę na cycki. Nie napisał ani tego, że mu się podobają, ani tego, że zwraca uwagę na duże cycki.

Ja podstawy logiki miałam w 1 klasie LO 🙂

Zbereznik
    Member
    • Stały bywalec

Ja z logiką kopałem sie na studiach, masakrowałem tautologie ze hej 😉
    Jestem żywym przykładem na to, żę wykształcenie nie obliguje mnie do składnych wypowiedzi 😛

Moze jestem głupi ale gdzie napisałem słowo „podobają”?
    ps. Moze coż ominołen ale wrociłem z alko-szkolenia 😉

Jozia
    Member
    • Maniak

@Zbereźnik wrote:

Moze jestem głupi ale gdzie napisałem słowo „podobają”?

Pytanie : Co wam się najbardziej podoba w kobietach?
    Odpowiedź : Zdecydowanie duże cycki.

Jaki z tego wynik? Zbereźnikowi najbardziej podobają się w kobietach duże cycki.

To też jest logika. Wydaje mi się, że nawet na niższym poziomie niż 1kl LO.

ominołen

Nie przyznawaj się, że jesteż po studiach.

Zbereznik
    Member
    • Stały bywalec

Ba….. kobieto widziesz ile ja piwska wyżłopąłem na szkoleniu, a dziż do roboty musiałem przyjżć, 15 kontaktów w telefonie od jakiż cwoków 🙂 to za duzo jak na moje stare barki.
    Uroczyżcie przyznaję Ci kochanie cłą rację, robie to bez sarkazmu, bo ja chce być przyjacielem wszystkich ludzi:)

Ps.
    Nie studiowałem, tylko realizuję się przy łopacie, stąd mój poziom. Tylko gdzież zgubiłem istote swojej wypowiedzi czyli cycki.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

oj Józia czepiasz sie powiedział tak jak poprzednik cycki tylko dodał duze, ale sie stało ojejj

Jozia
    Member
    • Maniak

hehe stało się to, że jego zdaniem wszyscy, którym podobają się cycki lubią jak są duże. A to nie prawda. Ja mam niewielkie i nie chce żeby tak było hehe 😆

Zbereznik
    Member
    • Stały bywalec

Stare chińskie pzysłowie brzmi ” Duże cycki są lepsze od małch cycków „
    Sięgajmy do chińskich mądrożci bo warto.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co wam sie najbardziej podoba w kobieach?"

Przewiń na górę