- AutorOdp.
- 15 maja 2008 at 14:11
heeheh 😆 rzeczywiżcie, gdzież to przysłowie już słyszałam. No nic, chyba będę musiała zmienić nastawienie co do rozmiaru mojego biustu 😥 Muszę też powiedzieć mojemu chłopakowi, żeby zmienił zdanie na ten temat, bo małe cycki są złe! Przekonałeż mnie zbereźniku… Bo skoro chińczycy tak mówią….
😉
15 maja 2008 at 14:14ja mam tylko b ale tak stwierdzam ze wieksze sa bardziej ponetne no ale coz
i nie oburzajmy sie na kogos bo ktos woli wielkie cycki a my mamy male15 maja 2008 at 14:16Duże są ponętne, taka ich zaleta. Ale małe zwykłe są zgrabniejsze. Przy dużych trzeba się napracować żeby były ładne bez stanika.
Ja tez lubię duży biust. Nie wielki, ale spory. Tzn taki C byłby dla mnie super. Ale mam A i taki tez polubiłam. Jest dla mnie wygodny i pasuje do mojej figury. W ogóle jest super spoko żwietny i extra 😀
16 maja 2008 at 11:12duże cycki? phi… a ja mogę chodzić bez stanika… i za dziesięć lat też będe mogła… 😆 😈 8)
16 maja 2008 at 12:10Ja i tak wbrew wszystkim pozostane wielbicielem dużych cycków, to moje fundamentalne prawo obywatelskie i wolnożć osobista zarazem:)
Wszystkie moje kobiety miały duże cycki, moja przyszła żone tez ma.
Zapewne istnieje stowarzyszenie miłożników dużych cycków, z miejsca sie zaopisze na – nomen omen – członka.16 maja 2008 at 12:35@Zbereźnik wrote:
Ja i tak wbrew wszystkim pozostane wielbicielem dużych cycków, to moje fundamentalne prawo obywatelskie i wolnożć osobista zarazem:)
Co Ty opowiadasz… Wbrew wszystkim? Wiele osób lubi duży biust 🙂
16 maja 2008 at 12:40@Józia wrote:
Co Ty opowiadasz… Wbrew wszystkim? Wiele osób lubi duży biust 🙂
Jeżli tak to wprost wspaniale i cudownie 🙂
17 maja 2008 at 17:09No tak…cycki.. ja wole okreslenie piersi 🙂
jak kto woli, ale czy to, co się facetom najbardziej podoba to jedynie piersi ? jeżeli tak, to nadal jestesmy w epoce kamienia łupanego 🙂
Behawioryzm rządzi 🙂17 maja 2008 at 19:00Ba
31 lipca 2008 at 21:251. buzia
2. persi
3.pupa
4. charakter ale jak jest paskudny to pierwsze 3 punkty już nie mają
znaczenia – dyskwalifikacja !31 lipca 2008 at 21:36a jeszcze oczka, oczęta też ważne !!!
31 lipca 2008 at 22:33wyobraźnia, pewnożć siebie, częsty użmiech
6 września 2008 at 15:14Każda kobieta ma w sobie coż pięknego i wystarczy, że zacznie to podkreżlać.
Ja osobiżcie miałem dziewczyny o skrajnie różnym wyglądzie. Jedne kochałem za charakter inne za wygląd jeszcze inne za to, że dobrze gotowały (Oj przysłowie „przez żołądek do serca” jest bardzo trafne) Moja obecną z kolei kocham za wszystko! (Pozdrawiam Cię Kasiu Bo wiem że czytujesz to forum 😉 )
- AutorOdp.