• Autor
    Odp.
  • Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hmm… szczera rozmowa… po prostu.. wyjażnijcie sobie wszystko..

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hmm… szczera rozmowa… po prostu.. wyjażnijcie sobie wszystko..

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Eh, ja też się boję, że coż może być nie tak. I tak nie jest najlepiej.
    Chociaż jak spędzaliżmy razem długi majowy weekend to było booooosko.

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Eh, ja też się boję, że coż może być nie tak. I tak nie jest najlepiej.
    Chociaż jak spędzaliżmy razem długi majowy weekend to było booooosko.

Hot4You
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Tak to jest z facetami gdy sie mieszka razem , odpuszczaja ,nie staraja sie i tak juz bedzie do konca , wiec zastanow sie czy chcesz tak zyc , pozniej zacznie wychodzic z kolegami a ty bedziesz siedziec i czekac na niego.

Hot4You
    Member
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

Tak to jest z facetami gdy sie mieszka razem , odpuszczaja ,nie staraja sie i tak juz bedzie do konca , wiec zastanow sie czy chcesz tak zyc , pozniej zacznie wychodzic z kolegami a ty bedziesz siedziec i czekac na niego.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

a może to dlatego że już Cię zdobył, to co się będzie starał? ja rozumiem że ktoż może być przemęczony, albo mieć spadek nastroju… ale żeby woleć telewizor od babeczki w seksownej bieliźnie??? 😯 😉 😀

przypomnij mu, że fakt waszego wspólnego mieszkania nie oznacza iż jesteż jego własnożcią. dlaczego bawił go seks z kobietą, której nie miał na okrągło, a jak już Cię „dostał”, to go przestało bawić? to nie fair z jego strony. chyba nie po to sie o Ciebie starał, żeby zdobyte „trofeum” odstawić później na półkę…

tygrysek
    Member
    • Odp.: 1080
    • Maniak

a może to dlatego że już Cię zdobył, to co się będzie starał? ja rozumiem że ktoż może być przemęczony, albo mieć spadek nastroju… ale żeby woleć telewizor od babeczki w seksownej bieliźnie??? 😯 😉 😀

przypomnij mu, że fakt waszego wspólnego mieszkania nie oznacza iż jesteż jego własnożcią. dlaczego bawił go seks z kobietą, której nie miał na okrągło, a jak już Cię „dostał”, to go przestało bawić? to nie fair z jego strony. chyba nie po to sie o Ciebie starał, żeby zdobyte „trofeum” odstawić później na półkę…

Madziocha
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 7
    • Bywalec

dzięki kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):*

Madziocha
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 7
    • Bywalec

dzięki kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):*

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja musze sie przyznac,ze takiej sytacji nie mialam. Moj maz ma zawsze ochote na seks, to raczej ja nie mam…..

Mysle,ze w Twoim przypadku wcale nie oznacza to,ze on nie ma na Ciebie ochoty,moze wlasnie mial ciezki dzien. Jesli to sie powtorzy mozesz z nim pogadac jednak mysle,ze nic strasznego sie nie stalo.

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Ja musze sie przyznac,ze takiej sytacji nie mialam. Moj maz ma zawsze ochote na seks, to raczej ja nie mam…..

Mysle,ze w Twoim przypadku wcale nie oznacza to,ze on nie ma na Ciebie ochoty,moze wlasnie mial ciezki dzien. Jesli to sie powtorzy mozesz z nim pogadac jednak mysle,ze nic strasznego sie nie stalo.

seqoya
    Member
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

błędne myżlenie… wiele kobiet tak myżli a wcale nie musi tak być … związek to jak „walka” ciagle trzeba podnosic swoja atrakcyjnożć w oczach partnera,a nie spoczywać na laurach… i z facetami tak samo to działa w dwie strony…

seqoya
    Member
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

błędne myżlenie… wiele kobiet tak myżli a wcale nie musi tak być … związek to jak „walka” ciagle trzeba podnosic swoja atrakcyjnożć w oczach partnera,a nie spoczywać na laurach… i z facetami tak samo to działa w dwie strony…

aniellka
    Member
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

witam
    u nas różnica w poziomie libido jest chyba nie do ogarnięcia_ja mam duże potrzeby, a on minimum z minimum!!!juz mnie mniejszego chyba mieź nie może!!!nasze współżycie wygląda fatalnie, jemu wystarczy poprzytulac sie!!!wczesniej byłam z facetem który mnie bardzo rozbudził, było cudownie a z tym poprostu tragedia. kocham go, ale z powodu takiego pożycia chyba nie chcę z nim być. rozmowy szczere nie pomagaja!!!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co z nim jest??"

Przewiń na górę