• Autor
    Odp.
  • Madziocha
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 7
    • Bywalec

Hej dziewczyny, jestem od prawie 4 lat z chłopakiem. Od wrzeżnia tego roku zaczęliżmy razem mieszkać. On zawsze miał ochotę na seks gdy spotykaliżmy sie jeszcze nie mieszkając razem, sam często inicjował sex lub pieszczotki:) Teraz, gdy mieszkamy razem to ja wszystko zaczynam 🙁 Nie widzę w nim żadnego zainteresowania. Podam przykład: oglądamy telewizję, ja zaczynam go całować itp i w końcu znajduje sie na nim w sexownej bieliźnie. Jego mina nie wskazuje na to że jest tym zainteresowany, DALEJ OGLĄDA TELEWIZJE 😯 🙁 Po wszystkim zero miłych słów, użmiechu. Czuje sie źle, jakbym w ogóle na niego nie działała. Dodam, że kochamy sie dwa razy w tygodniu także nie wymagam od niego zbyt wiele. Gdy z nim o tym rozmawiam on szczerze odpowiada że wszystko jest ok

Czy w waszych związkach miałyżcie takie sytuacje?? Może doradzicie jak na niego podziałać??
    Pozdrawiam:)

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

moja kumpela tez zamieszkala z facetem po 4 latach zwiazku. i on tez nie mial ochoty na seks. pojechali na wakacje, ktore dla niej byly przezyciem mega frustrujacym: zadnego okazywania czulosci…nawet lapania za reke.
    po roku z nim zerwala: wszystko za bardzo ja przytlaczalo.

dokladnie trzy miesiace po zerwaniu facet wzial slub. oczywiscie z inna panna.

:))

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

moja kumpela tez zamieszkala z facetem po 4 latach zwiazku. i on tez nie mial ochoty na seks. pojechali na wakacje, ktore dla niej byly przezyciem mega frustrujacym: zadnego okazywania czulosci…nawet lapania za reke.
    po roku z nim zerwala: wszystko za bardzo ja przytlaczalo.

dokladnie trzy miesiace po zerwaniu facet wzial slub. oczywiscie z inna panna.

:))

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja też mieszkam ze swoim facetem. Wczeżniej rzeczywiżcie inaczej wyglądał popęd seksualny u niego, bo widzieliżmy sie raz na jakiż czas. Ale teraz nie zmieniło się to dużo, jednak trzeba wziąć poprawkę, że kiedy się z kimż mieszka to nie jest już randka czy spotkanie, gdzie on skupiał uwagę na ciebie w 100%. Teraz dochodzą rożne inne sprawy. Myżlę, że powinnaż porozmawiać z nim, bo brak czułożci może być frustrujący dla Ciebie.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja też mieszkam ze swoim facetem. Wczeżniej rzeczywiżcie inaczej wyglądał popęd seksualny u niego, bo widzieliżmy sie raz na jakiż czas. Ale teraz nie zmieniło się to dużo, jednak trzeba wziąć poprawkę, że kiedy się z kimż mieszka to nie jest już randka czy spotkanie, gdzie on skupiał uwagę na ciebie w 100%. Teraz dochodzą rożne inne sprawy. Myżlę, że powinnaż porozmawiać z nim, bo brak czułożci może być frustrujący dla Ciebie.

Madziocha
    Member
    • Bywalec

Chyba będę musiała zastosować jego metodę i zachowam się następnym razem tak jak on ostatnimi czasy, może da mu to coż do myżlenia ❓ ❓ 💡

Madziocha
    Member
    • Bywalec

Chyba będę musiała zastosować jego metodę i zachowam się następnym razem tak jak on ostatnimi czasy, może da mu to coż do myżlenia ❓ ❓ 💡

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

wydaje mi sie ze lepiej porozmawiac niz stosowac metode „oko za oko”…

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

wydaje mi sie ze lepiej porozmawiac niz stosowac metode „oko za oko”…

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Rytyna, monotonia, czasem wkrada się do związku. Może odczekaj na razie z inicjowaniem, nic nie rób przez tydzien i zobacz, czy on coż zacznie. Powodzenia! 😀

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Rytyna, monotonia, czasem wkrada się do związku. Może odczekaj na razie z inicjowaniem, nic nie rób przez tydzien i zobacz, czy on coż zacznie. Powodzenia! 😀

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

Madziocha nie stosuj metody „jak on mi tak ja jemu” – nic nie daje wrecz przeciwnie zaognia atmosfere miedzy partnerami – wierz mi tez tak miałam. W moim zwiazku to zawsze ja musze inicjowac „te”sprawy – nie wiem dlaczego tak jest, po prostu…wiem tez ze nie jest to idealny zwiazek, narazie czekam, zobacze moze pewne rzeczy miną i wszystko sie ulozy a moze nie pisane jest nam byc ze soba. Ty tez powinnas sobie dac czas, moze on inaczej wyobrazał sobie wspolne mieszkanie? wszystko powolutku i spokojnie a bedzie dobrze, pamietaj nic na siłe – powodzenia!

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

Madziocha nie stosuj metody „jak on mi tak ja jemu” – nic nie daje wrecz przeciwnie zaognia atmosfere miedzy partnerami – wierz mi tez tak miałam. W moim zwiazku to zawsze ja musze inicjowac „te”sprawy – nie wiem dlaczego tak jest, po prostu…wiem tez ze nie jest to idealny zwiazek, narazie czekam, zobacze moze pewne rzeczy miną i wszystko sie ulozy a moze nie pisane jest nam byc ze soba. Ty tez powinnas sobie dac czas, moze on inaczej wyobrazał sobie wspolne mieszkanie? wszystko powolutku i spokojnie a bedzie dobrze, pamietaj nic na siłe – powodzenia!

Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

Może jest przepracowany?
    Myżlisz od razu, że nie jest zainteresowany Tobą, ale popatrz z dystansu – może nie jest zainteresowany seksem w ogóle? (chwilowo oczywiżcie 🙂 ).
    Z czasem może minąć i wróci wczeżniejszy popęd.

Ale jeżli nie, to trzeba dojżć do źródła takiej sytuacji.

Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

Może jest przepracowany?
    Myżlisz od razu, że nie jest zainteresowany Tobą, ale popatrz z dystansu – może nie jest zainteresowany seksem w ogóle? (chwilowo oczywiżcie 🙂 ).
    Z czasem może minąć i wróci wczeżniejszy popęd.

Ale jeżli nie, to trzeba dojżć do źródła takiej sytuacji.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co z nim jest??"

Przewiń na górę