• Autor
    Odp.
  • aniellka
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

witam
    u nas różnica w poziomie libido jest chyba nie do ogarnięcia_ja mam duże potrzeby, a on minimum z minimum!!!juz mnie mniejszego chyba mieź nie może!!!nasze współżycie wygląda fatalnie, jemu wystarczy poprzytulac sie!!!wczesniej byłam z facetem który mnie bardzo rozbudził, było cudownie a z tym poprostu tragedia. kocham go, ale z powodu takiego pożycia chyba nie chcę z nim być. rozmowy szczere nie pomagaja!!!!

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Aniellka, a czy tak było od początku, czy zmieniło się w trakcie trwania związku? Długo jesteżcie już razem?

Jeżli jest dramatyczna różnica między partnerami to niestety szczere rozmowy na niewiele się zdadzą, bo trudno żeby parner, który ma bardzo małe potrzeby seksualne nagle zmienił się diametralnie, jeżli taki jest jego poziom libido.
    Jeżli partnerów pod tym względem dzieli przepażć… myżlę, że trudno będzie im być dłużej razem w związku, bo dla obydwu stron będzie to frustrujące, a to powoduje problemy.
    Dlatego ważne jest dopasowanie się także pod względem potrzeb seksualnych.

Olgus
    Member
    • Maniak

Aniellka, a czy tak było od początku, czy zmieniło się w trakcie trwania związku? Długo jesteżcie już razem?

Jeżli jest dramatyczna różnica między partnerami to niestety szczere rozmowy na niewiele się zdadzą, bo trudno żeby parner, który ma bardzo małe potrzeby seksualne nagle zmienił się diametralnie, jeżli taki jest jego poziom libido.
    Jeżli partnerów pod tym względem dzieli przepażć… myżlę, że trudno będzie im być dłużej razem w związku, bo dla obydwu stron będzie to frustrujące, a to powoduje problemy.
    Dlatego ważne jest dopasowanie się także pod względem potrzeb seksualnych.

aniellka
    Member
    • Zapaleniec

prawda jest taka, że od poczatku jemu wystarczy min namietnożci. To jest dla mnie problem, zaczynam dostrzegać, że faktycznie rozmowy tu nic nie pomogą. a przeciez nie da sie człowieka zmienić.pozdrawiam

aniellka
    Member
    • Zapaleniec

prawda jest taka, że od poczatku jemu wystarczy min namietnożci. To jest dla mnie problem, zaczynam dostrzegać, że faktycznie rozmowy tu nic nie pomogą. a przeciez nie da sie człowieka zmienić.pozdrawiam

Olgus
    Member
    • Maniak

Czyli na początku myżlałaż, że da się coż zdziałać, żeby jego potrzeby wzrosły? 🙁

Olgus
    Member
    • Maniak

Czyli na początku myżlałaż, że da się coż zdziałać, żeby jego potrzeby wzrosły? 🙁

aniellka
    Member
    • Zapaleniec

Tak, dokładnie myżlałam, że sie podciągnie w łóżku!Myliłam sie bardzo i wiem, że nie chce z nim być. Poprzedni mój partner to jego przeciwieństwo nie moge się z tym pogodzic do tej poty!

aniellka
    Member
    • Zapaleniec

Tak, dokładnie myżlałam, że sie podciągnie w łóżku!Myliłam sie bardzo i wiem, że nie chce z nim być. Poprzedni mój partner to jego przeciwieństwo nie moge się z tym pogodzic do tej poty!

kissandgo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

a hmmm probowaliscie jakies zabawy??

Bo nieraz takie urozmaicenie pomaga…

kissandgo
    Member
    • Stały bywalec

a hmmm probowaliscie jakies zabawy??

Bo nieraz takie urozmaicenie pomaga…

aniellka
    Member
    • Zapaleniec

wiesz, jak juz sie kochamy jest ok!
    problem w tym, że jemu wystarczy 4 razy w miesiącu!!!!!!!!
    sama nie wierze, że tyle z nim wytrzymałam, bo moje libido jest duuuuuuuuużo wieksze.

aniellka
    Member
    • Zapaleniec

wiesz, jak juz sie kochamy jest ok!
    problem w tym, że jemu wystarczy 4 razy w miesiącu!!!!!!!!
    sama nie wierze, że tyle z nim wytrzymałam, bo moje libido jest duuuuuuuuużo wieksze.

kissandgo
    Member
    • Stały bywalec

no to ciężko, może wycieczka do seksuologa??

kissandgo
    Member
    • Stały bywalec

no to ciężko, może wycieczka do seksuologa??

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co z nim jest??"

Przewiń na górę