• Autor
    Odp.
  • bemyway
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Mi zawsze dodaje otuchy mój chłopak więc liczę na niego 🙂

khoelia
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

ja sie znow boje zezaczne sie smiac jak jakas glupia 😀

karolina_k
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Dziewczyny lepiej się żmiać niż płakać. Nie liczcie na partnerów, oni są jeszcze bardziej zdenerwowani niż my 🙂 Wnioskuję tak po około 13 żlubach na jakich byłam – bardziej rzucało się w oczy zdenerwowanie pana młodego 🙂
    ostatnio na żlubie kolega był tak zestresowany, że powiedział: „Ja ten tego Marek biorę sobie ciebie….” to dopiero gafa :):)

mkaminska
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

jej ja na szczescie beczalam na blogoslawienstwie
    a nie w kosciele
    zas stres mega mega byl i mimo proszkow na uspokojenie nie pomoglo,zas bylam w takim mega szoku
    ze szlam w marcu gdzie padal snieg w sukni na ramiaczka po dworzu bo i tak nie wiedzialam co sie dzieje…stress robi swoje

na weselu wszystko pusciolo po 1 tancu:P

pekinexpress
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Może macie jakież pomysły na stres w czasie żlubu.
    Obawiam się, że nerwy w tym dniu mnie „zjedzą” 😉

moze troche zszokuje 😆 ale my z mezem strzelilismy sobie pare kielichow przed cywilnym i absolutnie nie bylam zestreswana 8)
    dla slabych glow: duzo odprezajacej herbaty

kpati
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ja tez sie boje przysiegi malzenskiej ale bardziej pierwszego tanca. Jak pomysle o tym tancu to az mi w brzuchu sciska. 😀

mariarrr
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja tez sie boje przysiegi malzenskiej ale bardziej pierwszego tanca. Jak pomysle o tym tancu to az mi w brzuchu sciska. Very Happy

masz racje, to jest jedna z tych rzeczy które ciężko przewidzieć jak się potoczą. Też starsznie sie stresuję na samą myżl

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co zrbić ze stresem w czasie żlubu???"

Przewiń na górę