• Autor
    Odp.
  • Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

oj tak to niestety jest … innym potrafimy radzic – swoje zycie komplikujemy na maxa, ja tez ostatnio miałam „podbramkową” sytuacje i gdybu nie przyjaciółka i siostra narobiłabym wielu głupstw, najwazniejsze to trzeżwym okiem spogladac na wszystko i w wielu kwestiach byc egoistą dlatego bardzo sie ciesze ze potwierdziłas spotkanie ze swoim nowym kolegą, mam nadzieje ze bedziesz sie swietnie bawic. Tak czy inaczej trzymam kciuki 😆

p.s. …nic tak nie potrafi poprawic nastroju kobiecie jak żwiadomożc iz podoba sie płci przeciwnej, powodzenia 😀

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Też jestem za tym żebyż się zaczeła spotykać z nowym kolegą 😉 To napewno wprowadzi jakież zmiany w twoim życiu które potrzebujesz.

Powodzenia i koniecznie napisz jak coż się zmieni 🙂

ewelina-ms
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

hmm a więc:
    spotkałam się z tym facetem „nowym”, było bardzo fajnie, umówiliżmy się kolejny raz i kolejny… no i nie wiem, coż nie zaskoczyło. Nie rozżmieszał mnie tak jak mój przyjaciel, nie rozumieliżmy się aż tak dobrze… wczoraj powiedziałam mu, że nic z tego nie będzie 🙁
    Cóż, nie wiem co powinnam zrobić, czego nie, czuję że nic się nie zmieni i dalej będę tak wegetować… może tak już musi być po prostu. w chwilach optymizmu myżlę sobie, że to jeszcze nic nie znaczy, że na pewno poznam jeszcze kogoż, ale potem dochodzę do wniosku że sama się oszukuję i tak czy siak – chyba już zawsze będę sama.

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

najważniejsze ze spróbowałas, super!!! Próbuj wiec dalej a nie znasz dnia ani godziny kiedy spotkasz tego własciwego 🙂 W chwilsch słabosci kiedy bedziesz usychac z tesknoty za przyjacielem proponuje mocno zagryźć zeby i przeczekac, zobaczysz minie troszke czasu i przestaniesz tak o nim myslec trzeba tylko checi i cierpliwosci. Bedzie dobrze!!Trzymam kciuki!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co zrobić, żeby nie żałować?"

Przewiń na górę