- AutorOdp.
- 24 września 2013 at 20:51
mi sie wydaje, że nie same prezenty czy pieniądze najważniejsze, fajne jest po prostu spotkanie z przyszłą mamą 🙂
25 września 2013 at 18:05myżlę że tak spotkanie, możliwożć pogadania i miło spędzenia czasu, a prezenty to i tak u mnie jest zwyczaj że kupuje jak jak dę do jakiegoż maluszka
25 września 2013 at 19:58jest jeszcze zwyczaj robienia bransoletki.
27 września 2013 at 09:42Pierwszy raz słyszę o zwyczaju robienia bransoletki, chyba, ze to Twój osobisty zwyczaj, tak jak mówiłam ja się wynudziłam na przyjęciach typu BabyShower, sto razy bardziej wolę po prostu odwiedzić mamę, umówić się z nią no i wiadomo do dzieci z pustymi rękami się nie idzie, więc albo pieniążki wsuwam pod poduszkę, albo kupuję coż porządnego, typu nawilżacz powietrza czy projektor gwiazdek ostatnio z chicco, bo mój Maluch za nim szalał, to i spodobał się kolejnemu maluszkowi
27 września 2013 at 20:27zwyczaj robienia bransoletki nie jest moim osobistym zwyczajem. pochodzi o ile dobrze pamiętam z kultur afrykańskich, ale jest bardzo fajna sprawą. każda z dziewczyn przynosi koralik i z niego powstaje zawsze oryginalna i zawsze bardzo piękna bransoletka.
21 października 2013 at 09:08jak dla mnie jest to super pomysl, ja sama jak bylam wciazy zrobilam babyShower, tak samo robia moje kolezanki. Dziewczyny robia listy potrzebnych rzeczy i reszta je kupuje. 🙂
21 października 2013 at 19:32ja miałam zorganizowany baby shower, nie przez siebie. a że byłam 'pierwsza’ to było to dla mnie bardzo duże i miłe zaskoczenie.
8 stycznia 2014 at 11:51ja robiłam babyshower dla koleżanek i siostry, fajnie się bawiłyżmy, no a ja i maleństwo dostałyżmy mnóstwo przydatnych rzeczy, dla przyszłej mamy to na prawdę fajna rozrywka, zamiast siedzenia w domu i włążciwie nic nie robienia, bo nie wolno 🙂
9 stycznia 2014 at 09:10bardzo fajna inicjatywa 🙂 można się spotkać, pogadać, może wymienić dożwiadczeniami ciążowymi i nie tylko 😉
7 marca 2014 at 06:44ja myżlicie nad organizacją pamiętajcie koniecznie o bransoletkach 🙂
9 maja 2014 at 20:47na pewno, wszystkie imprezy sie przyjmuja to i ta tez
11 maja 2014 at 09:21ja nie organizowałam, za to po porodzie drzwi mi się w domu nie zamykały, ciągle jacyż gożcie, to miłe, ale w pewnym momencie męczące
14 maja 2014 at 19:33faktycznie, ja miałam taki stan melancholii po porodzie, że gożcie mile widziani, ale w ograniczonym zakresie 🙂
29 lipca 2014 at 20:12ja pierwsze slysze o takiej bransoletce, ale bardzo fajny pomysl
30 lipca 2014 at 21:15super pomysł z tą bransoletką, chyba zroganizuję takie spoznione baby shower zeby wspolnie zrobic bransoletkę
- AutorOdp.