- AutorOdp.
- 20 maja 2007 at 16:51
Ja jestem zdania,że to mężczyzna powinien robic pierwszy krok 😀 tak jakos nieciekawie wygląda kobieta latająca za facetem… można w subtelny sposób dac do zrozumienia facetowi,że Ci się podoba,ale jednak żadnych kroków nie należy podejmowac 🙂
20 maja 2007 at 17:12A ja jestem zdania, że Kobieta powinna wiedzieć czego chce. I jeżli jakiż facet ją zainteresuje to powinna dać mu to do zrozumienia (oooczywiżcie subtelnie i małymi kroczkami 😉 ). Bo skąd taki biedny facet ma o tym wiedzieć 😀 😉
20 maja 2007 at 20:01To też włażnie mężczyzna powinien umieć odczytywać sygnały,które wysyła mu kobieta(o ile wysyła…jeżli nie wysyła żadnych,a interesuje się facetem to niech później nie ma pretensji,że nie wyszło… 😉 ) Jak mawia pewnien arofyzm: „Kobiety nie są niezrozumiałe,to mężczyźni są niedomyżlni ” 😉
20 maja 2007 at 20:21[usunięto_link] wrote:
To też włażnie mężczyzna powinien umieć odczytywać sygnały,które wysyła mu kobieta(o ile wysyła…jeżli nie wysyła żadnych,a interesuje się facetem to niech później nie ma pretensji,że nie wyszło… 😉 ) Jak mawia pewnien arofyzm: „Kobiety nie są niezrozumiałe,to mężczyźni są niedomyżlni ” 😉
A ten aforyzm to na 100% wytwór Kobiety 😉
A kobiety często wysyłają sprzeczne sygnały. Naprawdę.
Nie mówię tu, że wszystkie ale często się to zdarza.
A faceci to przecież proste stworzenia … chociaż z psychologii na zajęciach piątkę miałem 8)20 maja 2007 at 20:43Wiadomo-kobieta zmienną jest i pewnie dlatego Wy-mężczyźni nie nadążacie za naszym tokiem myżlenia 😉
22 maja 2007 at 08:29[usunięto_link] wrote:
W odróżnieniu od kobiet, lubią.
Ja się z tym również nie zgodzę. Kobiety uwielbiają być adorowane ale tak jak napisała iga81 w subtelny sposób i w granicach dobrego smaku 😉
Jeżeli chodzi o facetów, myżlę,że też to lubią.Ja np. sama zdobyłam swojego obecnego faceta i był zachwycony jak zobaczył,że się nim interesuje i próbuje się do niego zbliżyć. 😉
4 lipca 2007 at 10:01Generalnie uwielbiają, zwłaszcza te niby babskie romantyczne gesty (list, kwiatek za wycieraczką samochodu, sms (telefon nie zawsze, bo za bardzo ingerujesz w ich teren), ale WSZYSTKO Z UMIAREM. Nie znoszą kobiet-bluszcz no i … przyjemniej jest króliczka gonic niż go złapać. Także machajmy im naszymi puchatymi ogonkami przed nosem, ale dajmy im pozór, że to oni nas łapią. 😉
5 lipca 2007 at 21:34ja stworzylam ten temat.
więc teraz ja odpowiem 🙂napisalam go gdyz mialam problem bla bla bla…..
pierwszy krok zrobił on.
potem zerwał.ryzykowalam, gdy proponowalam spotkania, dzwonilam…
skutek – wrocil do mnie i jestesmy razem do dziż.wniosek – jeden i ten sam facet czasem lubi zdobywać czasem lubi być zdobywanym 😉
8 lipca 2007 at 20:19Ja myżlę, że faceci lubią – dokładnie tak samo jak i kobiety – oczywiżcie w granicach dobrego smaku. W końcu każdy lubi, jak mu się troszkę połechcze ego 😉 Ale z drugiej strony wydaje mi się, że facet mimo wszystko nie może być do końca pewien co też tej kobiecie siedzi w głowie 🙂
9 lipca 2007 at 19:36Trzeba stale kontrolowac poziom ego aby zbytnio nie wzroslo, tak Kobiety kontroluja nam jak i my Wam, zalezy od osobowosci i kto dominuje w związku i kto kocha bardziej, bo chyba nigdy albo baaardzo rzadko oboje kochaja tak samo…
11 lipca 2007 at 06:41hmmm moze i faceci lubia byc podrywani, ale ja bym sie chyba nigdy nie zdobyla na taki krok zeby poderwac chlopaka, poprostu mi jako kobiecie by to nie odpowiadalo
11 lipca 2007 at 10:38uważam że faceci lubia jak się Ich podrywa ale zumiarem:) jak widza ze jakas kobieta Jest NImi zachwycona i chce się doi Nich zblizyc:):D:D
pamietam jak się poznawałam zMOim to ja się zbierałam aby do Niego zagadac ale On mnie uprzedził:D:D
- AutorOdp.