czy faceta da się zrozumieć

• Autor
    Odp.
  • doris1
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

Ile z Was potrafi zrozumieć zachowania faceta ..podaje przykładową sytuację:
    1)nie jesteżcie razem zaprasza Was w różne miejsca
    2) robi niespodziewane prezenty
    3) troszczy się o Was i w każdej sytuacji stara sie pomóć
    i nagle nie odzywa sie kilka dni i potem znowu potwórka z rozrywki potraficie to zrozumieć

bo jak dla mnie to jedno drugiemu przeczy i takie spotkania są bez sensu
    Jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii??

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Moze ma jeszcze drugą na boku i robi z nią to samo w te „wolne” dni…

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

a widzisz coż nienormalnego w tym zachowaniu? moim zdaniem każdy powinien tak robić.

i uważam, że jak ktoż czegoż chce, to powinien to sobie zrobić, więc jak chcesz czegoż więcej, to może zamiast dumać – zrób coż.

doris1
    Member
    • Stały bywalec

tylko ze jak ja chce z nim o tym porozmawiac to unika tematu albo zaraz go zmienia wiec co mam zostawic to tak jak to jest ??

Mariusz
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 49
    • Bywalec

pytaj co go boli aż do skutku bo wygląda to tak jakby za coż się obraził tylko zamiast powiedzieć co mu leży na sercu to się nie odzywa taki typ faceta ja od razu mówię co mnie wkurzyło ale kiedyż reagowałem podobnie

Mariusz
    Member
    • Bywalec

ale tak nawiązując do tytułu to czy kobiety da się zrozumieć ??? nie nie jeszcze raz nie ❗ 😀

doris1
    Member
    • Stały bywalec

On sie nie obraża zawsze mówi co do denerwuje od razu …ale nie rozumiem czemu napierw sie ze mna widuje potem milczy kilka dni potem znowu sie ze mna umawia…czy to normalne u faceta takie spotkania z była dziewczyna i robienie jej
    prezentów bez okazji on tak robi a potem milczy to nie jest normalne bynajmniej dla mnie

Mariusz
    Member
    • Bywalec

a to fakt dziwne zachowanie jeżeli jesteż byłą to wygląda na to że
    chce ponownie związku z tobą a nie do końca jest zdecydowany lub ma jakież wyrzuty sumienia i te prezenty z poczucia winy robi
    no dziwny ten facet nie przejmuj się ja też bym go nie zrozumiał 😀

doris1
    Member
    • Stały bywalec

dzieki ja sie w sumie nie przejmuje tylko staram zrozumiec o co w tym wszytskich chodzi czy to jakas gra na uczuciach ?;/

mhmm
    Member
    • Zasłużony

nie mówiłaż wczeżniej że to były facet.
    a jak milczy, to może jest zajęty. czy to od razu musi coż znaczyć? eh, kobiety..

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

nie mówiłaż wczeżniej że to były facet.
    a jak milczy, to może jest zajęty. czy to od razu musi coż znaczyć? eh, kobiety..

racja, racja, my – kobiety to zaraz sobie Bóg wie co wyobrażamy, a tak naprawde faceci są prożci skoro sie nie odzywa to po prostu nie ma czasu i jest zajety, odzywa sie wtedy kiedy ten czas ma

mhmm
    Member
    • Zasłużony

niektórzy mężczyźni po prostu mają ważniejsze sprawy niż robienie dobrze kobietom. może jak się nie odzywa, to akurat zarabia na te prezenty 😆

doris1
    Member
    • Stały bywalec

dobrze pomińmy już ta kwestie nie odzywania sie.. Rozmawiałam z nim kilka dni temu i powiedział mi że widuje się ze mną żeby zaspokoić swoją potrzebe obcowania ze mna bo teskni za mna ale wrocić do mnie nie chce …dlaczego nie potrafi wyjażnić… myżle ,że mu tak wygodniej i dlatego tak jest …
    A wy co sądzicie??

Devi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

dobrze pomińmy już ta kwestie nie odzywania sie.. Rozmawiałam z nim kilka dni temu i powiedział mi że widuje się ze mną żeby zaspokoić swoją potrzebe obcowania ze mna bo teskni za mna ale wrocić do mnie nie chce …dlaczego nie potrafi wyjażnić… myżle ,że mu tak wygodniej i dlatego tak jest …
    A wy co sądzicie??

Troszke mi to z jego z strony egoizmem pachnie…?
    Teskni ale wrocic nie chce? Taki jakby nie do konca zdecydowany. Tak, jakby sie bawił. A jakie są Twoje uczucia do Niego? No i czy nie przeszkadza Ci, ze widuje sie z Tobą z takiego powodu?
    A moze czas to definitywnie zakonczyc, skoro nie jestescie razem? Nie daj sie wykorzystywac… No chyba, ze jestescie przyjaciolmi lub chcecie nimi byc i stad te spotkania.

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

wiecie co ja czasem bardziej rozumiem męzczyzn niz kobiety, nienawidze w nas tego ze wszystko rozkładamy na szczegóły i doszukujemy sie jakis ukrytych znaczen w banalnych sprawach, tak moim zdaniem jest własnie w tym temacie…
    zachowuj sie jak on – prosto, a Tobie bedziej prożciej i lżej

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czy faceta da się zrozumieć"

Przewiń na górę