- AutorOdp.
- 1 marca 2007 at 16:14
No to jak według Was jest z tym wykształceniem?
Ludzie po podstawówce zarabiaja miliony i dobrze im się żyje.
Więc czy to wykształcenie ma jakież znaczenie?
ETA!!! OMINĘŁAś MÓJ POST!!!
1 marca 2007 at 16:17eh… hm… skoro on nie chce tak jak ty.. to moze poczekaj jeszcze chwile… ile ma lat jak mozna wiedziec 🙂
1 marca 2007 at 16:31[usunięto_link] wrote:
eh… hm… skoro on nie chce tak jak ty.. to moze poczekaj jeszcze chwile… ile ma lat jak mozna wiedziec 🙂
On ma 24 lata.
No chyba nie mam wyjżcia i muszę poczekać. Jedno jest pewne, chcę zajżć w ciaże jeszcze na studiach. Potem nie będzie czasu. On nie chce i ja to rozumiem, bo jest jeszcze taką nieposkromioną duszą, ale wydaje mi sie, ze gdybym zaszła w ciążę, to przestawiłby sie, ale nic na siłłę. 🙂1 marca 2007 at 16:35Co z wykształceniem?
Piszesz o studiach.Są ludzie po podstawówce i wspaniale sobie radzą.
Czy ważne jest to wykształcenie?
1 marca 2007 at 16:48Ja pisałam o czymż innym. Moim zdaniem wykształcenie jest ważne, ale nie jest gwarancją superżycia. Masz rację, ze są ludzie bez wykształcenia i sobie radzą, osobiżcie znam takich.
1 marca 2007 at 16:51[usunięto_link] wrote:
Ja pisałam o czymż innym.
…a to w czymż przeszkadza? 😯
[usunięto_link] wrote:
Moim zdaniem wykształcenie jest ważne, ale nie jest gwarancją superżycia. Masz rację, ze są ludzie bez wykształcenia i sobie radzą, osobiżcie znam takich.
Bywają tacy ludzie…….
Ja chciałem być profesorem……
……ale można żyć i bez tytułu profesora 😀2 marca 2007 at 09:14@Robert Miles wrote:
[usunięto_link] wrote:
Oczywiżcie nie popieram tutaj osób które nie maja żadnego wykształcenia ani nie mają żadnego fachu bo to jest wtedy brak odpowiedzialnożci
Mogę zapytać, czy nie popierasz ludzi bez wykształcenia, którzy chcą założyć rodzinę, czy nie popierasz w ogóle ludzi bez wykształcenia?
Są ludzie bez wykształcenia, którzy sobię wspaniale radzą – także o nich nie można powiedzieć, że są nieodpowiedzialni.
nie chodzi o wykształcenie bo niektórzy go nie mają i dobrze sobie radzą. Chodzi o ludzi którzy jednoczeżnie nie maja wykształcenia ani fachu i nic nie robia aby podwyższyć swoje kwalifikacje dla zdobycia pracy
2 marca 2007 at 09:24Dziękuję za odpowiedź 😀
Pozdrawiam
[usunięto_link]2 marca 2007 at 17:35Kasia jeżeli uwazasz ze twój chłopak nie jest jeszcze gotowy na dziecko to poczekaj jeszcze mówie ci to z własnego dożwiadczenia tylko ze mój sie wydawał już gotowy 😀
pozdrawiam 😀3 marca 2007 at 21:01Jeszcze jedno:
[usunięto_link] wrote:ja zawsze chcialam miec rodzine. nie rozmyslalam nad zadnymi plusami ani minusami. chcialam i dazylam do tego
No i włażnie dlatego liczba rozwodów rożnie.
Większożć ludzi nie myżli i potem rozczarowań końca nie ma.4 marca 2007 at 09:29Robercie ty to wszystko w czarnych kolorach widzisz 😀
4 marca 2007 at 11:44Poprawka:
Widzę w realnych barwach.4 marca 2007 at 15:45@Onione wrote:
kobieta ma się do tego zmuszać, bo taka jest jej fizjologiczna rola?
Na szczężcie nie taka jest rola kobiety!
6 marca 2007 at 11:19Pozwolę sobie tak tu z innej beczki trochę..:)
Piszę prace magisterską na temat kobiet, które z własnego wyboru nie chcą mieć dzieci. Szukam chętnych kobiet najlepiej po 30.roku życia, które zechciałyby anonimowo za pomocą internetu porozmawiać ze mną na ten temat.
Jeżli znacie kogoż kto byłby chętny lub same miałybyżcie ochotę o tym porozmawiać to dajcie znać.
Pozdrawiam:)6 marca 2007 at 11:32[usunięto_link] wrote:
Pozwolę sobie tak tu z innej beczki trochę..:)
Piszę prace magisterską na temat kobiet, które z własnego wyboru nie chcą mieć dzieci. Szukam chętnych kobiet najlepiej po 30.roku życia, które zechciałyby anonimowo za pomocą internetu porozmawiać ze mną na ten temat.
Jeżli znacie kogoż kto byłby chętny lub same miałybyżcie ochotę o tym porozmawiać to dajcie znać.
Pozdrawiam:)Już Ci mówiłem, że [usunięto_link]
- AutorOdp.