- AutorOdp.
- 28 grudnia 2007 at 19:08
Mam pytanie czy wasz mąż, chłopak chętnie chodzi do dentysty? I czy ma w dobrym stanie zęby?
Mój chłopak 28 ma lat i nigdy nie mówił ze boi sie do dentysty ale myżle ze tak jest. Co pół roku muszee go zapisywac na wizyte do dentysty.28 grudnia 2007 at 19:17Moj maz ma zdrowe zeby,chodzi co rok na kontrole,robi to,poniewaz sam tego chce. Jest doroslym facetem,nie musze go namawiec aby poszedl do dentysty.
28 grudnia 2007 at 22:43Nie mam meza nie mam faceta, ale pozwólcie ze się wypowiem. O moim tacie 🙂 to jest człowiek, który ma fobie, a tą fobią jest dentysta. Idzie jak już na prawde musi. Trzy razy uciekl od dentysty już z fotela 😆 i wcale nie żartuje. On się tego panicznie boi. Pamiętam jak zawozil mnie na wycinanie ósemki. Ten strach w jego oczach 🙂 i jego słowa zanim weszlam do gabinetu: „dziecko rob co chcesz, ale ja za h*** bym tam nie poszedł” 😆
28 grudnia 2007 at 23:59Mój się panicznie boi, a ja normalnie dostaję kur****cy jak słucham te jego wywody na temat wizyty :///
29 grudnia 2007 at 12:40@Onione wrote:
Niestety- boi się. I nie chodzi tak często, jak powinien.
u mnie podobnie
4 stycznia 2008 at 13:51Ach co my z nimi mamy 😀
4 stycznia 2008 at 15:07Nie boi się, a gdyby się bał, to napewno bym nie zmuszała, żeby się tam wybierał 😉 Z nas dwojga to ja chorobliwie boję się dentysty (ogromna trauma z lat dzieciństwa) i nikt mnie nie zmusi, żeby tam iżć 😛
4 stycznia 2008 at 15:38Mój Miż się nie boi i chodzi na kontrole i dba o ząbki 🙂
24 sierpnia 2012 at 06:00U mnie to temat na tapecie – sory za odkop. Mój facet po 8 latach poszedł do dentysty. Okazało się, że ma 11 zębów z dziurami. Brawo mój drogi. Leczenie tego może potrwać nawet kilka miesięcy. Na szczężcie cała pozostała czężć rodziny bardzo dba o zęby.
24 sierpnia 2012 at 10:14A mojego trzeba wołami zaciagac 👿 , sama muszę go rejestrować , bo wymysli zylion powodów, dla których nie ma czasu się wybrać do gabinetu.
25 sierpnia 2012 at 12:53Czesc Dziewczyny:)
U mnie podobnie. Sama informacja o wizycie u dentysty wywoluje drgawki u mojego meza 😆
Chodzi, ale warunek jest jeden : ja go mam tam zawiezc i poczekac przed gabinetem, ehh… jak dziecko 😉26 sierpnia 2012 at 00:31Ja nie byłem 15lat , nie mam potrzeby 🙂
26 sierpnia 2012 at 13:31[usunięto_link] wrote:
Ja nie byłem 15lat , nie mam potrzeby 🙂
Czyzby? 😀 Umow sie na wizyte i sprawdz, 15 lat to bardzo dlugo…
27 sierpnia 2012 at 06:53A tak apropo – po dożwiadczeniach facet z pastami z fluorem i moimi z pastą bez fluoru, ajoną, zapewniam, że fluor może mieć tylko negatywne działanie – brak fluoru w mojej pażcie w żaden sposób nie wpłynął negatywnie na wygląd moich zębów!
2 września 2012 at 15:20Przesadziłabym mówiąc, że „chętnie” ale jak musi to idzie bez marudzenia. A co do stanu zębów to nie jest źle 🙂
- AutorOdp.