- AutorOdp.
- 3 października 2011 at 11:16
[usunięto_link] wrote:
PiS już był.
Włażnie. A szacunek dla drugiego człowieka wyrażono słowami „Spieprzaj dziadu” W życiu nie chcę, aby rządził nami taki rynsztok. Głosuję na PO.
4 października 2011 at 09:23Ja chciałabym, tak jak już zagłosować na kompetentną kobietę z PO
5 października 2011 at 08:36[usunięto_link] wrote:
Ja chciałabym, tak jak już zagłosować na kompetentną kobietę z PO
a skąd jesteż? jeżli z Wrocławia to mogę Ci którąż polecić 🙂
5 października 2011 at 09:32Jestem z Poznania, ale żmiało napisz o aktywnej kobiecie z Wrocławia. Podtrzymuję, że kobiet w polityce powinno być więcej. Mój typ w Poznaniu to Bożena Szydłowska nr 5 na liżcie. Jest jednym z najaktywniejszych posłów w naszym sejmie.
5 października 2011 at 10:52Obojętnie czy ktoż w nich żwięcie wierzy czy tylko wybiera mniejsza zło
Niech każdy głosuje na PO!:)))
5 października 2011 at 12:27[usunięto_link] wrote:
Nie mieszkam w miejscu zameldowania, nie idę na wybory.
to już nie problem -wystarczy zglosić i już 🙂 nawet jak tylko na weekend gdzież jesteż:)
Ja idę na pewno, ale na kogo głosowac?..- o to jest pytanie!
5 października 2011 at 20:31Ja idę, ale nadal nie wiem na kogo głosować, ale wiem przeciwko komu, więc nie jest źle.
6 października 2011 at 09:06No widzę pełna gotowożć dziewczynki 😀
Ja też jestem z Poznania i u siebie zagłosuję na PO. Wspominana Szydłowska, chyba Bożena, obiła mi się o uszy i oczy wczeżniej, moze ją poprę.6 października 2011 at 09:13Ja na pewno ją poprę. Bożena Szydłowska to mój głos.
7 października 2011 at 07:58No to mój też ma, niech będzie. Mam tylko nadzieję, ze się nie zawiodę. Ruszajmy do urn kobietki i głosujmy zgodnie z sumieniem, a będzie nam wszystkim lepiej 😀
7 października 2011 at 09:47Rzeczywiżcie jest to jedna z sensowniejszych kandydatek.
8 października 2011 at 07:46Ja zawsze chodziłam na wybory, ale czy w tym roku pójdę? Nie wiem, chyba nie i tak już nic sie w tym kraju nie zmieni.
8 października 2011 at 13:00nie można mówić , że się nic nie zmieni, trzeba iżc na wybory, bo potem nie będzie się miało prawa narzekać , że w kraju jest źle skoro nie bylas głosować, ja jestem zdania, że trzeba isc i oddac głos zgodnie z własnym sumieniem, po to , że w kraju może nie było lepiej, ale na pewno nie gorzej
- AutorOdp.