- AutorOdp.
- 30 maja 2007 at 12:26
Czasami kupuję na Allegro. Bywają bardzo ciekawe, oryginalne rzeczy. Zwłaszcza z promocji „używane raz”. Nowiutkie rzeczy za niewielkie pieniądze. A jeżli coż nie odpowiada to zwykle można jakoż dogadać się ze sprzedającym.
A tu coż dla dzieci:
[usunięto_link]30 maja 2007 at 13:18Powoli sie przekonuje do internetu i chce kupic przez internet letnie spodnice. U mnie w miescie ciezko o dobry sklep a w interecie sa bardzo fajne kroje. Myslalam o xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Szukam czegoż eleganckiego ale i na codzień.2 czerwca 2007 at 20:58Przez internet kupilam 2 pary butow, kilka spodniczek, stroj do tenisa, 2 sukienki łącznie z tą w której wystąpiłam na imprezie karnawałowej….co jeszcze…hmmmm kożci pamięci, etu ia komorke, sporo tego było………moglabym kup[owac w necie wszystko,,, łącznie ze spożywką;)
25 lipca 2007 at 14:42ja to nie mam przekonania do sklepow internetowych z ciuchami wiele razy przymierzala,m sie do tgeo ale chyba za bardzo sie boje i zawsze rezygnuje,raz zdarzylo mi sie kupic posciel przez allegro no jest ladna ale strasznie sie gniecie:(:(:(a co do ciuchow to wole sama osobiscie poprzymierzac zanim cos kupie
1 sierpnia 2007 at 07:08nie wiem jak quelle…ale ja nie bylam zadowolona z bonprix…
strój kąpielowy polecam wszytskim kobietkom bardzo – robi nieziemskie wrazenie na mezczyznach:) szczególnie tym z mniejszym biustem i szerszych w dole…majteczki czarne, swietny krój, a góra biała..podkreslająca co trzeba:) ja jestem BAAAAAARDZO ZADOWOLONA! i az zal by bylo zebyscie Wy nie byly…:)2 sierpnia 2007 at 14:13fajne spodnie…zastanwiam sie tylko jak z rozmiarem….niby sa centymetry..ale…roznie to ztym bywa, w pasie jestem wąska ale na płaską pupe nie narzekam:) tez bym sobie takie sprawila…hmmm….
21 sierpnia 2013 at 10:31Moim sprawdzonym sklepem z sukienkami jest Danvera.pl duży wybór, niskie ceny, żwietna jakożć,szybki czas realizacji:)
Najfajniejsze jest to że szyją tam na miarę więc nie ma obaw że coż nie będzie pasowało, żwietnie dopasowują się do ciała tuszując to co zbędne:)26 września 2013 at 10:16U nas także znajdziecie ciekawe promocje na oryginalne perfumy,serdecznie zapraszam i służę pomocą:)
2 października 2013 at 17:14Mi to najtrudniej buty zawsze kupować.
5 października 2013 at 09:31Akurat same buty lepiej jest wczeżniej przymierzyć przed zakupem i wiedzieć jaki numer posiadamy niż potem odsyłać i wymieniać. co innego jeżeli chodzi o zakup odzieży,tutaj chętnie pomogę:)
13 grudnia 2013 at 18:32Ja kupuje na Złotych wyprzedażach. Mam pewnożć że kupuje markowe rzeczy i to w bardzo dobrej promocyjnej cenie. Wazne dla mnie jest jeszcze że maja prawie wszystko . I ciuchy , torebki,buty. Wszystko w jednym miejscu
15 grudnia 2013 at 16:23@kasia1111 wrote:
Hmmm wiecie może gdzie moge jakąż sukkienke sobie kupić?, ja sie załamie. Nigdzie nie moge dostać na siebie sukienke bo jestem bardzo niska…ajjj pomóżcie!!!!
Tutaj na pewno coż znajdziesz: xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Sukienki są dożć kuse, więc myżlę, że dla Ciebie będą w sam raz 🙂
18 grudnia 2013 at 15:30Sklepów z odzieżą nie brakuje,u nas takze znajdziesz wiele ciekawych rzeczy,zawsze w razie pytań służymy radą i pomocą na forum:)
15 stycznia 2014 at 17:24Dziewczyny,mogę Wam polecić także z czystym sumieniem aukcje allegro,u nas na pewno znajdziecie coż dla siebie,ceny nie są wygórowane:)
10 marca 2014 at 16:56A ja ostatnio przekonałam się do sklepu internetowego amstyl. Moją uwagę przykuły przede wszystkim niskie ceny jak również ciekawe i oryginalne fasony 😉 Szczególnie wpadły mi w oko kardigany i tuniki 😀 Sklepy internetowe wg mnie są fajną opcją jeżli nie ma się czasu na spacery po galeriach handlowych
- AutorOdp.