- AutorOdp.
- 28 września 2007 at 15:37
….
5 października 2007 at 16:44Kobitki? A znacie coż takiego na szybko w łóżku, coż co zaskoczy faceta? Bez przebieranek i tym podobnych. Coż takiego co można zrobić rękoma, ustami, nogami…;). W stylu „seks”(czynnożć).
8 października 2007 at 16:58/…..
9 października 2007 at 13:21Faceci nie mają takich dylematów. Oni się zgodzą na wszystko co jest związane z seksem. Mogą dać propozycje jedynie, ale przyjmą od kobiety wszystko, co ona zaoferuje.
😉9 października 2007 at 13:26[usunięto_link] wrote:
Faceci nie mają takich dylematów. Oni się zgodzą na wszystko co jest związane z seksem. Mogą dać propozycje jedynie, ale przyjmą od kobiety wszystko, co ona zaoferuje.
😉faceci?
wszyscy?coz…pisz o swoim facecie. generalizowanie sobie daruj.
9 października 2007 at 16:53Myżlę, że to chodzi raczej o wspólne relacje pratnerów, nie każdy facet się zgodzi na wszystko, choć chętniej niż kobieta.
9 października 2007 at 20:06Nie, no oczywiżcie są mężczyzni, którzy w ogóle tego nie robią i też znam takich. Sprecyzuję więc moją wypowiedz: nie spotkałam się z mężczyzną, który powiedziałby do mnie, że coż mu się nie podoba, mam przestać czy coż w tym stylu. I tu nie mówię o seksie. Liczy się inicjatywa i pomysłowożć. Trzeba również umieć przewidzieć, czy z daną osobą można posunąć się dalej. Niektórzy potrafią przewidywać. 😉
9 października 2007 at 20:09[usunięto_link] wrote:
Nie, no oczywiżcie są mężczyzni, którzy w ogóle tego nie robią i też znam takich. Sprecyzuję więc moją wypowiedz: nie spotkałam się z mężczyzną, który powiedziałby do mnie, że coż mu się nie podoba, mam przestać czy coż w tym stylu. I tu nie mówię o seksie. Liczy się inicjatywa i pomysłowożć. Trzeba również umieć przewidzieć, czy z daną osobą można posunąć się dalej. Niektórzy potrafią przewidywać. 😉
piszesz jakbys miala tych mezczyzn od cholery i troche.
twoja wypowiedz rozsmieszyla mnie tak, ze oplulam monitor.
ze swoim facetem bawisz sie w szybkie numerki w obawie, ze ktos wejdzie do pokoju, a tu wychodzisz z inicjatywa i pomyslowoscia. 😆
9 października 2007 at 20:15Parvati, teraz Ty generalizujesz, bo przeczytałaż kiedyż jakiż post Manory, który wcale niekoniecznie okreżlał jej całe pożycie seksualne.
23 października 2007 at 13:11Ciekawe porady i niektóre warte wypróbowania.
Byle tylko przemóc wstyd 😳1 listopada 2007 at 19:22Jak chcecie zrobic niespodzianke facetowi to nie kupujcie stroju pielegniarki moj facet powiedzial ze pielegniarki wyszly z mody hehehee:D teraz podobna w modzie sa niegrzeczne uczennice hihihih 😛
Tez bym chciala zaskoczyc czyms faceta w łóżku tylko czy on mnie kiedys czyms zaskoczył ???
1 listopada 2007 at 22:35[usunięto_link] wrote:
Jak chcecie zrobic niespodzianke facetowi to nie kupujcie stroju pielegniarki moj facet powiedzial ze pielegniarki wyszly z mody hehehee:D teraz podobna w modzie sa niegrzeczne uczennice hihihih 😛
Tez bym chciala zaskoczyc czyms faceta w łóżku tylko czy on mnie kiedys czyms zaskoczył ???
Mój mnie tak, więc ja nie narzekam.
2 listopada 2007 at 23:17ja dzisiaj wyciagnelam stara po kolana sposnice z szafy,opcielam ta mini [ze pol bylam zakryta pol nie] reszteki materialu pozwiazywalam do siebie i zrobilam z tego biustonosz,mocny makijasz i czekalam az Moj do mnie przyjdzie 🙂 ..byl milo zaskocziny poniewaz ostatnio nic nowego niebylo a tu takie cos 😛 ..
27 listopada 2007 at 19:43Położyć się nago, jedynie w czapce mikołaja pod choinką – jedyna mądra rzecz jaką wymyżliła doda – przetestowane! 😆
- AutorOdp.