• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

….

netinka
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 171
    • Zapaleniec

Kobitki? A znacie coż takiego na szybko w łóżku, coż co zaskoczy faceta? Bez przebieranek i tym podobnych. Coż takiego co można zrobić rękoma, ustami, nogami…;). W stylu „seks”(czynnożć).

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

/…..

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Faceci nie mają takich dylematów. Oni się zgodzą na wszystko co jest związane z seksem. Mogą dać propozycje jedynie, ale przyjmą od kobiety wszystko, co ona zaoferuje.
    😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Faceci nie mają takich dylematów. Oni się zgodzą na wszystko co jest związane z seksem. Mogą dać propozycje jedynie, ale przyjmą od kobiety wszystko, co ona zaoferuje.
    😉

faceci?
    wszyscy?

coz…pisz o swoim facecie. generalizowanie sobie daruj.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Myżlę, że to chodzi raczej o wspólne relacje pratnerów, nie każdy facet się zgodzi na wszystko, choć chętniej niż kobieta.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Nie, no oczywiżcie są mężczyzni, którzy w ogóle tego nie robią i też znam takich. Sprecyzuję więc moją wypowiedz: nie spotkałam się z mężczyzną, który powiedziałby do mnie, że coż mu się nie podoba, mam przestać czy coż w tym stylu. I tu nie mówię o seksie. Liczy się inicjatywa i pomysłowożć. Trzeba również umieć przewidzieć, czy z daną osobą można posunąć się dalej. Niektórzy potrafią przewidywać. 😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Nie, no oczywiżcie są mężczyzni, którzy w ogóle tego nie robią i też znam takich. Sprecyzuję więc moją wypowiedz: nie spotkałam się z mężczyzną, który powiedziałby do mnie, że coż mu się nie podoba, mam przestać czy coż w tym stylu. I tu nie mówię o seksie. Liczy się inicjatywa i pomysłowożć. Trzeba również umieć przewidzieć, czy z daną osobą można posunąć się dalej. Niektórzy potrafią przewidywać. 😉

piszesz jakbys miala tych mezczyzn od cholery i troche.

twoja wypowiedz rozsmieszyla mnie tak, ze oplulam monitor.

ze swoim facetem bawisz sie w szybkie numerki w obawie, ze ktos wejdzie do pokoju, a tu wychodzisz z inicjatywa i pomyslowoscia. 😆

Zielonooka
    Member
    • Guru

Parvati, teraz Ty generalizujesz, bo przeczytałaż kiedyż jakiż post Manory, który wcale niekoniecznie okreżlał jej całe pożycie seksualne.

Dorotea
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ciekawe porady i niektóre warte wypróbowania.
    Byle tylko przemóc wstyd 😳

smarta
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 83
    • Stały bywalec

Jak chcecie zrobic niespodzianke facetowi to nie kupujcie stroju pielegniarki moj facet powiedzial ze pielegniarki wyszly z mody hehehee:D teraz podobna w modzie sa niegrzeczne uczennice hihihih 😛

Tez bym chciala zaskoczyc czyms faceta w łóżku tylko czy on mnie kiedys czyms zaskoczył ???

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Jak chcecie zrobic niespodzianke facetowi to nie kupujcie stroju pielegniarki moj facet powiedzial ze pielegniarki wyszly z mody hehehee:D teraz podobna w modzie sa niegrzeczne uczennice hihihih 😛

Tez bym chciala zaskoczyc czyms faceta w łóżku tylko czy on mnie kiedys czyms zaskoczył ???

Mój mnie tak, więc ja nie narzekam.

minia
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

ja dzisiaj wyciagnelam stara po kolana sposnice z szafy,opcielam ta mini [ze pol bylam zakryta pol nie] reszteki materialu pozwiazywalam do siebie i zrobilam z tego biustonosz,mocny makijasz i czekalam az Moj do mnie przyjdzie 🙂 ..byl milo zaskocziny poniewaz ostatnio nic nowego niebylo a tu takie cos 😛 ..

karolincio
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Położyć się nago, jedynie w czapce mikołaja pod choinką – jedyna mądra rzecz jaką wymyżliła doda – przetestowane! 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " czym zaskoczyć faceta…"

Przewiń na górę