- AutorOdp.
- 10 grudnia 2007 at 15:45
Gardziłabym sobą gdybym pierwsza zaproponowała randkę facetowi :?Moja zasada jets taka:zawsze facet robi pierwszy krok.I nie ma od tego żadnych wyjątków! Panny,które łażą za facetami i kombinują tylko jak by do tu zdobyć sa dla mnie smieszne 😛
10 grudnia 2007 at 17:09[usunięto_link] wrote:
Gardziłabym sobą gdybym pierwsza zaproponowała randkę facetowi :?Moja zasada jets taka:zawsze facet robi pierwszy krok.I nie ma od tego żadnych wyjątków! Panny,które łażą za facetami i kombinują tylko jak by do tu zdobyć sa dla mnie smieszne 😛
Dla mnie się nie szanują i tyle. Też nie zaproponowałabym randki.
10 grudnia 2007 at 21:12nikt tu nie mowi o lazeniu za facetem, ale czasem nie zaszkodzi sprobowac-raz.nie uganiac sie i probowac bez konca.bo to by byla przesada. ja uwazam ze to jeszcze nie powod by soba gardzic, sa gorsze rzeczy niz zaproponowanie spotkania przez kobiete…losowi czasem trzeba pomoc.
10 grudnia 2007 at 21:56Tu chodzi o danie siebie poznać. Może chłopak nawet nie wie, że my żyjemy, więc trzeba mu się jakoż ujawnić. Oczywiżcie nic na siłę. 😉
10 grudnia 2007 at 22:15[usunięto_link] wrote:
nikt tu nie mowi o lazeniu za facetem, ale czasem nie zaszkodzi sprobowac-raz.nie uganiac sie i probowac bez konca.bo to by byla przesada. ja uwazam ze to jeszcze nie powod by soba gardzic, sa gorsze rzeczy niz zaproponowanie spotkania przez kobiete…losowi czasem trzeba pomoc.
Można zrobić o subtelniej, kobiecożć wg mnie polega na subtelnożci a nie waleniu prosto z mostu, albo jakichż intrygach z udziałem koleżanek.
29 grudnia 2007 at 12:51Ja też NIGDY nie zaprosiłam pierwsza chłopaka na randkę 🙂 I do tej pory tego nie robie 😀 zawsze kiedy spodoba mi sie jakiż koleż uwodzę go swoim wdziękiem 🙂 a jak to facet łapie sie na spojrzenia i użmiechy 🙂 Bardzo lubię sytuacje kiedy chłopak pyta nieżmiałe patrząc, czy może zmienić to, że nie ma mojego nr 🙂 I chociaż wymienimy się nimi to On pierwszy się odzywa 🙂 😀 Mam po prostu trochę szczężcia. Jednak radzę, abyż nie odzywała się pierwsza to żałosne, kiedy laska lata za chłopakiem – zwykle ma tylko satysfakcje i zwodzi
- AutorOdp.