• Autor
    Odp.
  • ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Wielu ich było… Jedni brudzili mniej inni więcej, ale ciagle nie czułam satysfakcji… I wtedy pojawił sie ON -lady speed stick invisible^^ Dziewczyny jestem w szoku jako jedyny nie brudzi mi ubrań na biało, zmienia sie na skórze w przezroczystą wartwę. Znalazłam swój ideał:)

Ile jest zapachów tego Invisible ? oby nie był duszacy tylko swiezy to od razu go wypróbuje.

awgusta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ja tam lubię kulkę Celebre, która można zakupić w Avonie, ładnie pachnie i jest skuteczna.

tez lubie Avon i tylko tam kupuje deo 🙂 kulki ladnie pachna,poprawiaja nastroj 🙂

kredka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

ja juz od 3 lat stosuję rexonę w sztyfcie. wczesniej zmieniałam zapachy za każdym razem, teraz najczężciej kupuję aloesową, jest bardzo delikatna. to mój faworyt 🙂

Mniszka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja mam od dłuższego czasu lady speed stick aloe i jestem fanka tej marki. Teraz widzialam jakies reklamy z Szarapową i tym niebrudzacym deo, moze wyprobuje. 🙄

Madelaine5
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Odpowiadam koleżance, która założyła temat- owszem ten nowy lady speed stick jest całkiem fajny, faktycznie zero pudrowych plam

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

Dove – Invisible Dry – black dress friendly :)) jak dla mnie jest genialny pod każdym względem 😛

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

wg mnie AA w kulce. nie zostawia sladow, ma delikatny zapach. najlepszy ze wszystkich ktorych uzywalam.

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ja juz uzywalam wszystkich reklamowanych sztyftow kulek i dezodorantow ktore nie zostawiaja bialych sladow i niestety do tej pory jeszcze takiego nie znalazlam

1kropelka
    Participant
    • Tematów: 5
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

ja mam rexonę krystal i nie brudzi

vanilka125
    Member
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Ja również mam Nivea Deo Pearl And Beauty i żmiało mmogę go używać po depilacji, jak dla mnie rewelacja jest super 🙂

koszykara
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Używam Rexony, tą bez’ białych żladów’, ale muszę z przykrożcią z stwierdzić, że na dłuższą metę wcale nie jest taka pomocna. Koleżanka poleciła mi Antidral ( tylko w aptece), cudeńdko naprawdę cudo!

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Dove – Invisible Dry – black dress friendly :)) jak dla mnie jest genialny pod każdym względem 😛

mhm 🙂 też tego używałam 🙂 teraz się przerzuciłam na tę serię go fresh, ponieważ chciałam ładniej pachnieć 😉 uważam, że nie brudzą jakoż wybitnie ciuszków… wiadomo – czasami pojawi się jakiż żlad, ale to chyba wynika z nadmiaru deo 🙂

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

mhm… mam podobne odczucia 🙂 też jestem uzależniona od dove i faktycznie – czasami zostawia żlady, ale to jak się zapomnę i za dużo psiknę 😉 ale tak to każdy dezodorant będzie zostawiał żlady 😀

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

nie no pewnie, że nie ma 😉 żaden kosmetyk tak na serio nie jest idealny 😉 ja jestem zakochana w serii go fresh, ponieważ włażnie ma boskie zapachy 🙂 kop energii na cały dzień 😀 a w kwestii nie zostawiania żladów, to mam sposób swój mały 😉 po prostu używam deo, czekam aż się wchłonie, zbieram chusteczką higieniczną nadmiar i jest ok 😀 można najczarniejszą czerń założyć i nie będzie żladu 😉

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

hihi 😀 dobry sposób 😀 ja w sumie podobnie robię 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " deo nie pozostawiajacy żladów"

Przewiń na górę