- AutorOdp.
- 14 czerwca 2009 at 19:18
No to jeszcze lepeij. Rozowy to juz szczyt marzen 😆 Dzieki Ci baaaardzo 😛
30 lipca 2009 at 17:06Na poszukiwania depilatora polecam electro.pl- mają bardzo duży wybór produktów znanych, dobrych firm, więc nie trzeba się martwić o jakożć, a ceny są niższe niż zazwyczaj w sklepach, myżlę, ze każdy znajdzie coż na własna kieszeń 🙂
22 października 2009 at 19:54hehe ja też kupuję depilatory w necie 😉 jakoż tak wygodniej. Mój obecny nabytek to braun silk epil. Polecam gorąco! Rewelacyjnie usuwa włoski i wydaje mi się, że ból wyrywania włosków jest trochę mniejszy niż w moim poprzednim modelu. Do zakupów „depilatorowych” ;P polecam 1komp.pl – można tam upolować coż trochę taniej 😀
26 października 2009 at 13:34Wow! widzę, że coraz więcej osób korzysta z internetowych sklepów – na pewno jest taniej 🙂 Co do depilatora, to długo nie mogłam się zdecydować, próbowałam u przyjaciółek, ale w końcu powiedziałam dożć i zamówiłam braun 7280 Silk-epil Xpressive. Przeglądałam jakie są jego ceny w różnych sklepach i wybrałam w końcu magicznaplaneta.pl. Jestem zadowolona:) i nawet tak nie boli 🙂
17 listopada 2009 at 12:12Skoro już jesteżcie przy depilatorach: macie może jakąż radę na krosty po depilacji utrzymujące się wiecznożć…?
17 listopada 2009 at 21:16depilatory z nakładką lodową, podobno to placebo. lepsze są te z masażerem.
22 listopada 2009 at 17:03[usunięto_link] wrote:
Skoro już jesteżcie przy depilatorach: macie może jakąż radę na krosty po depilacji utrzymujące się wiecznożć…?
Podobno jest taki krem Keranorm i on włażnie te krostki ma zniwelować. Ostatnio poleciła mi dermatolog, bo ja mam maskarę w tym względzie, ale jeszcze go nie miałam czasu kupić.
3 grudnia 2009 at 12:59Ja używam [usunięto_link] i szczerze mowiac jestem z niego srednio zadowolona. Depilacja boli. Ostatnio jednak kupiłam znajomej na urodziny depilator [usunięto_link] i twierdzi ze ja nic nie boli i jest bardzo zadowolona.
pzdr!
mediamaniac9 grudnia 2009 at 11:08Dziewczyny odstawcie prędko wszystkie depilatory do lamusa i żmigajcie czym prędzej zrobić sobie zabieg laserowej depilacji 🙂 Ja jestem włażnie po takich zabiegach i mimo, że nie było to bardzo przyjemne uczucie to i tak jestem mea zadowolona. Wreszcie pozbędę się owłosienia raz na zawsze i nie będę musiała sobie już zawracać głowy kupnem depilatora 🙂
15 grudnia 2009 at 11:36Bajki z tym pozbyciem sie na wiecznożć. Po pierwsze nie usuwa jasnych włosków. Po drugie posłużę się przykładem: moja bratowa miała takową i przy drugim czy trzecim zabiegu wróciła z …. mocno fioletowymi nogami. Odrastać też odrastają.
- AutorOdp.